עבור לתוכן

כדאי להשים זיכרון נייד של 8GB למערכת הפעלה ?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע RAPTOR.

הוא מהיר, הוא 8.6MS לעומת כוננים אחרים שהם 18MS

וראיתי שזיכרון USB נייד הוא 0.7 MS שזה מהיר מאוד !

כדאי לי למכור את הראפטור ולקנות את הזיכרון הזה למערכת הפעלה ?

ויש אפשרות לקנות זוג של 8GB ולעשות אותם ככונן אחד של 16 ?

פורסם

אתה לא יכול להתקין מערכת הפעלה על זיכרון USB עד כמה שידוע לי...מה שכן, תוכל להשתמש בזיכרון הזה כPAGE FILE שזה משמש את הזיכרון כזיכרון RAM. (רק ביסטה)וזה יעלה לך את הביצועים באופן משמעותי למיטב הבנתי.

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול להתקין מערכת הפעלה על זיכרון USB עד כמה שידוע לי...מה שכן, תוכל להשתמש בזיכרון הזה כPAGE FILE שזה משמש את הזיכרון כזיכרון RAM. (רק ביסטה)וזה יעלה לך את הביצועים באופן משמעותי למיטב הבנתי.

זה אפשרי להתקין על USB במחשבים נייחים בניידים אי אפשר ולי יש נייח וזה אפשרי.

השאלה שלי היא :

אם זה יהיה יותר מהיר ?

ואם אפשר לשלב שני כוננים של 8 לאחד של 16 ? (כמו רייד 0 או משהו כזה)

פורסם

לגבי RAID תוותר.. ולגבי אם זה יעבוד יותר מהיר כנראה שכן, אבל עד כמה שידוע לי אי אפשר להתקין מערכת הפעלה על דיסק און קי.. למרות שיש אפשרות BOOT ככה שיש מצב.. אישית אני ממליץ לך להשאר עם הראפטור.

פורסם

מה נסגר אתכם? אתם מדברים על SATA 2 שהמהירות שלו היא בסביבות ה400 מגה לשנייה מול USB 2 שהמקסימום שלו זה 60

פורסם
  • מחבר

מה נסגר אתכם? אתם מדברים על SATA 2 שהמהירות שלו היא בסביבות ה400 מגה לשנייה מול USB 2 שהמקסימום שלו זה 60

על מה אתה מדבר ? 400MB לשנייה ? המקסימום זה 110 לדיסק קשיח ולUSB2 זה 20 מגה לשניה.

אבל אפשר לעשות RAID לזיכרונות ניידים ?[br]פורסם בתאריך: 3.05.2008 בשעה 23:44:54

אה..- והכוונה למהירות היא לא למהירות העברת קבצים זה ל MS זה המהירות שהוא ניכנסת לקובץ.

למשל יש לך איזה איקון על הדסקטופ ואז אתה ניכנס אליו לאיזה תוכנה אז מהירות הכניסה אליו או מהירות הכניסה לתקיות וכל זה אז:

דיסק קשיח רגיל הוא בסביבות 17-19 MS

ראפטור הוא בין 8-9.5 MS

ודיסק און קי הוא 1 MS

בגלל זה אני חושב לעבור אליו כי הוא הרבה יותר מהיר,

השאלה היא אם אפשר לחבר שניים כאלו ולעשות אותם כאחד של 16GB ?

- אני מתכנן להשים ויסטה אז אצטרך בערך כ 15GB

פורסם
  • מחבר

נו אז יש למישהו איזה עזרה בשבילי אני חייב תשובה !

השאלה היא, אם אפשר להתקין על זיכרון נייד מערכת הפעלה

השאלה השניה היא, אם אני יוכל לחבר שני כוננים ניידים ככונן אחד גדול כמו למשל במקום שנים של 8+8 אחד של 16GB אפשרי ?

שאלה שלישית, כדי להשים שני זיכרונות ניידים כאלו למערכת הפעלה ? זה אמור להיות מאוד מהיר 1MS לעומת ראפטור שיש לי עכשיו כדאי?

פורסם

פותח התרד...ישנה אפשרות להתקין מערכת הפעלה על USB..אבל לא משהו שישמש אותך ליום יום..אלה משהו למקרי חרום...

לגבי RAID שכח מזה..אין אפשרות..שכן אין כל בקר שעושה את זה..

וכמו שציינו עכשיו הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא להתקין זיכרון נייד בויסטה ולהתמש בו לטובת מערכת ההפעלה..מה שמעלה את הביצועים..

אם אתה ממש מטורף על זמני גישה קנה לעצמך כונן SSD מובחר....

אתה צודק..אבל במקרה הזה זמן הגישה הוא החשוב..

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי למשל כונן SSD כזה ? (קישור)

לא מכיר ...

פורסם

חפש כונן Solid State Hard Drive..מה שכן בארץ לא נראה לי תמצא...

ובחו"ל רק במחיר מובקע..וגם אז הביצועים תלוים בכונן...

אני מציע לך לוותר על העניין..

פורסם

דבר ראשון בקשר לSSD אז כנס ל zap.co.il

http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Harddrive&DB812109=812114

כל אלה שהם עם RPM הם לא SSD.

סתם לכל אלה שסקרנים ואין להם כוח להכיכנס ללינק אז 16 GB עולים 2000 ש"ח.

לשאלה השנייה- גם אם אפשר לשים 2 USB ביחד ולקבל 16 GB הזמן גישה לא יתן לך כלום כי חוץ מוויסטה לא תוכל לשים שם שום בדר לכן OFFICE ,סרטים משחקים תמונות הכל תצתרך להריץ מHD אחר ופה יהיו כבר זמנים של אותו HD.

אבל אתה נראה לי כמו מישהו שלא באמת רוצה להשתמש בזה אלה לדעת שאתה מסוגל לעשות משהו שאחרים לא חשבו שהוא אפשרי בכלל( מזכיר לי את עצמי אחרי שהתקנתי את LEOPARD של APPLE על P4 הישן שלי :)! לכן תתחיל אם XP על 8GB USB ותראה אם זה באמת כזה משמעותי. אני אגב לא הצלחתי כי השתמשתי ב SANDISK ויש להם שם איזה תוכנה דפוקה שלא יורדת גם כאשר מפרמטים אותו בDOS .

שים לב שאתה קונה אחד בלי "תוספות".

פורסם

אפשר לקנות זיכרון נייד ולהשתמש בו כRAM? :o

איך זה עובד ואיך זה בהשוואה לסטיק DDR2 רגיל?

פורסם

אוקיי,הבנתי..מעניין למדי.

אבל איך זה בהשוואה לסטיק זיכרון רגיל?

האם DOK של 2GB יהיה שווה בביצועיו לסטיק רגיל של 2GB?אני מניח שלא,ולכן איך משווים בין 2 השיטות?

אם נגיד הייתי מחבר DOK של 4GB (שזאת ההגבלה המקס') כמה זה נותן לי בהשוואה לסטיק זיכרון "רגיל"?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים