פורסם 2008 במאי 317 שנים שלום יש לי פאק סוללות שאני לא יודע איזה מטען להתאים לו ... :-\ הסוללות הם ניקל קדמיום 6 וולט 2500 מיליאמפר איזה שנאי אני צריך בשביל להטעין אותם תודה לכולם ;D
פורסם 2008 במאי 317 שנים שנאי לא יהיה טוב להטעין סוללותכי אתה לא תדע מתי מסתיים הטעינה וככה היא תימשך ותהרוס את הסוללה
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר שנאי לא יהיה טוב להטעין סוללותכי אתה לא תדע מתי מסתיים הטעינה וככה היא תימשך ותהרוס את הסוללהאני מדבר על הטענה איטית ככה שזה בסדר...
פורסם 2008 במאי 317 שנים סוללות לא מטעינים עם מתח, אלא עם זרם. כדי להטעין סוללות, זקוקים למקור זרם. שנאי (אתה מתכוון לספק בעצם) הוא מקור מתח, ולכן לא מתאים להטענה של סוללות.יש בחנויות אלקטרוניקה מטעני סוללות אוניברסליים לכל מתח סוללה רצוי.
פורסם 2008 במאי 317 שנים סוללות לא מטעינים עם מתח, אלא עם זרם. כדי להטעין סוללות, זקוקים למקור זרם. שנאי (אתה מתכוון לספק בעצם) הוא מקור מתח, ולכן לא מתאים להטענה של סוללות.יש בחנויות אלקטרוניקה מטעני סוללות אוניברסליים לכל מתח סוללה רצוי.אני אוהב את אלה של gp או אנג'ייזר שיודעים להפסיק את ההטענה.
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר אני אוהב את אלה של gp או אנג'ייזר שיודעים להפסיק את ההטענה.בלתי אפשרי זה פאק זה לא סוללה נפרדת ... זה פאק של 6 תאים
פורסם 2008 במאי 417 שנים אהה iseeכמו פאקים שיש למכוניות צעצוע?בכל מקרה תמיד אפשר לקמבן איזה הלחמה למתגים הפנימיים שיש בתוך המטען.
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר אהה iseeכמו פאקים שיש למכוניות צעצוע?בכל מקרה תמיד אפשר לקמבן איזה הלחמה למתגים הפנימיים שיש בתוך המטען.לא זה פנס העתק של מגליט גדול ...יש שם גם שקע טעינה רק שאין מטען
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר איך נראה השקע טעינה?זה לא משנה לי אני יתאים לו פלאג זואת לא הבעיה שלי ....שקע רגיל -
פורסם 2008 במאי 617 שנים שוב, יש בחנויות אלקטרוניקה מטעני סוללות לכל מתח רצוי. זה מכשיר שנראה כמו שנאי ומסתיים בפלאג, אך הוא מיועד להטענת סוללות.משהו כזה http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=968
פורסם 2008 במאי 717 שנים מחבר שוב, יש בחנויות אלקטרוניקה מטעני סוללות לכל מתח רצוי. זה מכשיר שנראה כמו שנאי ומסתיים בפלאג, אך הוא מיועד להטענת סוללות.משהו כזה http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=968זה מה שהשגתי בסוף ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.