פורסם 2008 במאי 317 שנים כשאני מצלם מסיבה לדוגמא במקום פתוח לגמרי וחשוך, בלי קירות לבנים מסביב או תקרה כלשהי... פלאש ישיר זו האופציה הפרקטית היחידה ?
פורסם 2008 במאי 317 שנים אם לא יהיה מספיק אור אז יהיה "רעש" בתמונה..אתה חייב תאורה טובה, זה קריטריון חשוב מאוד.אתה יכול להשתמש בפלאש אבל תלוי לאיזה מרחק אתה צריך את התמונה.פלאש מובנה במצלמה לא מגיע כזה רחוק..(לא מדבר על החזרי אור).פלאש חיצוני יכול לעזור, שוב תלוי במרחק..
פורסם 2008 במאי 317 שנים כשאני מצלם מסיבה לדוגמא במקום פתוח לגמרי וחשוך, בלי קירות לבנים מסביב או תקרה כלשהי... פלאש ישיר זו האופציה הפרקטית היחידה?צילום ב-ISO גבוה עם צמצם פתוח זאת אופציה נוספת. באופן אישי, אני מעדיף את האופציה הזו על שימוש בפלאש ישיר.ואם כבר משתמשים בפלאש ישיר, אז לפחות עם סנכרון איטי.
פורסם 2008 במאי 317 שנים פלאש ישיר עם סנכרון איטי נותן תוצאה לא רעהאבל הכי טוב אם יש לך פלאש חיצוני חזק וכרטיס להקפיץ ממנו
פורסם 2008 במאי 317 שנים במקום פתוח (ללא קירות ותקרה) הכרטיס לא משפר את התאורה, הוא רק מחליש מאוד את הפלאש. נסה ותראה. גם במקום סגור האפקט של הכרטיס שנוי במחלוקת (אני מעדיף הקפצה אחורית), אבל זה כבר דיון אחר.
פורסם 2008 במאי 317 שנים ברור שהוא מחליש מאד את הפלאשאבל המעט אור שהוא כן מקפיץ מתפזר מאד ונותן תאורה הרבה יותר נעימה מפלאש ישיראפשר לצלם בISO 500, צמצם סגור וממרחק של עד 3 מטרים ולקבל תאורה טובה
פורסם 2008 במאי 317 שנים ברור שהוא מחליש מאד את הפלאשאבל המעט אור שהוא כן מקפיץ מתפזר מאד ונותן תאורה הרבה יותר נעימה מפלאש ישירזה לא עובד במקום פתוח. שוב, אל תספק במה שאני כותב, נסה בעצמך ותראה.אפשר לצלם בISO 500, צמצם סגור וממרחק של עד 3 מטרים ולקבל תאורה טובהאז זהו שלא, בשטח פתוח אי אפשר בשיטה הזו לקבל תאורה טובה.
פורסם 2008 במאי 317 שנים אורן לא הייתי רושם את זה אם לא הייתי בטוח שאני צודק.הנה לדוגמה תמונה שצילמתי במקום פתוח כמעט ללא תאורה, בשיטה של הקפצה מהכרטיס:http://img87.imageshack.us/img87/2629/80447595vq9.jpg
פורסם 2008 במאי 317 שנים התאורה הזו היא שיפור לעומת פלאש ישירבפלאש ישיר יש הרבה יותר הבדלים בכמות האור ביחס למרחק של הנושא מהמצלמה ואם אנשים מזיעים אז גם יש להם נטייה להבריק
פורסם 2008 במאי 317 שנים מה שאתה כותב נוגד גם את הניסיון וגם את ההגיון שלי. אשמח לראות השוואה שמדגימה את ההבדל שעליו אתה מדבר. רק שים לב שאתה מבצע את הטסט במקום פתוח לגמרי (במילים אחרות, שהפלאש מבזיק לשמיים והדבר היחידי שמחזיר אור זה הכרטיס הלבן).
פורסם 2008 במאי 417 שנים אני אעשה את הטסט הזה אחרי שאני אקבל את המטען החדשיכול להיות שהעובדה שאני תמיד עובד ידני משפיעה על הדיוק של הפלאש הישיר אבל בניסוי לא תהיה בעיה לכוון במדוייק
פורסם 2008 במאי 517 שנים פלאש ישיר, קצת מכוון למעלה, כדי שלא יהיה פלאש חד על הפנים.. אני מדגיש קצת מכוון למעלה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.