פורסם 2008 במאי 217 שנים אני קומנה מחשב חדש עכשיו לפי המפרט אני אמור לקבל לוח אם של GIGABYTE G31 אבל לפי מה שגליתי יש כמה סוגים תוכלו לומר לי מי הכי חדש ומי הכי ישן תודה GA-G31MX-S2GA-G31M-S2LGA-G31-S3LGA-G31MF-S2 אני צריך לברר בחנות את הדגם הספצפי שאני יקבלתודה לעוזרים
פורסם 2008 במאי 317 שנים לפי סדר הכרונולוגי של שחרור הלוחות,GA-G31-S3L הוא האחרון מבינהם אם אני לא טועה.אבל לדעתי אתה צריך לקחת בחשבון שיקולים תקצייביים ואת הצורך שלך כן OC לא OC כן תמיכה ב X לא תמיכה ב Y מאשר "מה יותר חדש" , אבל זאת רק דעתיבהצלחה.
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר מה זה OC ?אני לא מבין גדול במחשביםאם קניתי מחשב החודש אפריל ב 3200 שקל לא צריך נראה לי לפרטרובה הסיכוים שהתכוונו לזה כי כתבו לי GA G31 אבל לא יותר מדי מפורט אני צריך לשאול מחר [ראשון] בחנותבמפרט עצמו רשמו לי GB G31 לא הגיוני נכון ?אם התכוונו ל GA G31 מחכה לתשובה
פורסם 2008 במאי 317 שנים OC - Overclockהכוונה להאצה של המחשב , לעלות את המהירויות הפורמליות שנקבעו ע"י היצרןGB יכול להיות ראשי התיבות של החברה עצמה GigaByteועוד הפעם קשה לי לדעת איזה לוח אם זה בדיוק כי יש 4 לוחות כרגע של גיג'ה בייט מהסדרה של GA-G31ואם אתה שואל אותי אז כמו שהבחור מלפניי ענה לך זה הלוח הכי טוב מכל הסידרה הזאתי
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר הבנתי אותך וכנראה שאתה צודק בקשר ל GB G31 שזה השם של החברה ועוד מה שהוא אולי אם אני יתן לך את המפרט אז תוכל לדעת בערך לאיזה לוח אם הוא מתאים יותר מעבד E4500כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8600GTSמארז ATX L8005כתוב במפרט USB 2 וSATA II אולי זה עוזר במשהו שאלתי מי הכי חדש בגלל שקניתי אותו עכשיו בחודש אפריל אז מה ההפרש חודשים מבינו לבין הלוחות האחרים הסיבה שעוד לא קיבלתי אותו כי המארז עוד לא הגיע לחנות
פורסם 2008 במאי 317 שנים כל הלוחות הנ"ל מתאימים למעבד שלך וכולם תומכים בוהשאלה היא עוד הפעם של צרכים לדעתי האחרון שהזכרנו לך ה GA-G31-S3L הוא הכי מתקדם מבינהם אז מכאן השיקול הוא שלךובד"כ לפחות ממה שאני מכיר זה המארז שלא נמצא בחנות ומעקב את כל המחשב מלהגיע אליךמקווה שעזרתי
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר בסופו של דבר הלוח אם שלי יהיה GA-G31M-S2L אז הוא בסדר נכון ואפשר קצת מידע עליו תודה
פורסם 2008 במאי 717 שנים קצת גוגל קצת להזיז תאצבעות לא להתעצלhttp://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2693
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.