פורסם 2008 במאי 217 שנים משהו פה לא מסתדר ליהכרטיסי מסך חמים ואין עליהם טיפת עומס כי המחשב חדש ואין לי עוד כלום על המחשבמדובר ב Twintech 9600Gt XT OC edition בSLIנכנסתי לATITool ובהתחלה הוא הראה לי 49 מעלותעכשיו כשנכנסתי עוד פעם הוא אמר לי להפעיל את התוכנה כאדמיניסטרטור כי הדרייברים משתמש בתקשורת עם ההארדווייר שלי.. משהו כזההפעלתי סתם לראות עכשיו את המבחן 3D שיש שם וזה נותן לי 615FPS קיצר עכשיו זה בכלל לא מראה לי את המעלות ולא מראה לי כלום בגלל ההודעה הזאת על הדרייבר...ועוד שאלה..כשהתקנתי את הדרייברים אז לא היה SLI לסדרה 9.. היה ל7 ול8 התקנת SLIקיצר המוכר בחנות אמר לי שהוא פתר ת'בעיה והתקין ת'כרטיסי מסך ושהם עובדים כSLIאיך אני יכול לדעת בוודאות שהכרטיסים עובדים בSLI?
פורסם 2008 במאי 217 שנים אל תדאג. הכרטיס שלך בכלל לא חם.אומנם בדקת במנוחה אבל אני מניח שהמעלות לא יקפצו בהרבה במאמץ... המחשב עדיין חדש... אין אבק אין כלום לא היה סיבה שהוא יהיה חם.
פורסם 2008 במאי 217 שנים זה נמוך אחי, אני עם אותם כרטיסים בדיוק כמו שלך, המעלות שלי גם 43 ככה במנוחה כמובן .
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר זה נמוך אחי, אני עם אותם כרטיסים בדיוק כמו שלך, המעלות שלי גם 43 ככה במנוחה כמובן .תגיד גבר איך התקנת את הדרייברים לכרטיסים? כי אין התקנה של SLI לסדרה 9... יש לסדרה 7 ו8 בדרייבראו שבעצם אין לך SLI ויש לך רק כרטיס בודד..
פורסם 2008 במאי 217 שנים יש לי שתיים בדיוק כמו שלך...מה הבעיה אחי, תוריד תדרייבר החדש 174.74 , ותסמן שם שיעבוד בSLI .
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר יש לי שתיים בדיוק כמו שלך...מה הבעיה אחי, תוריד תדרייבר החדש 174.74 , ותסמן שם שיעבוד בSLI .אתה יכול לתת לי קישור בבקשה?
פורסם 2008 במאי 217 שנים קח שפיץ http://www.nvidia.co.uk/object/winvista_x86_174.74_whql_uk.htmlכמה זיכרון יש לך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.