פורסם 2008 במאי 217 שנים ההארדיסק בשימוש חיצוני עם מתאם SATA ל USBעובד לצורך גיבוי אולי דלק עד היום 8 פעמים בודדותשאני מנסה להפעיל אותו הוא נדלק ואז מתכבה שאני מוציא את הכבל סאטא ומחזיר הוא נדלק שוב ואחרי כמה שניות מתכבהעזרתכם יש לי חומר מאוד חשוב עליו תודה !!
פורסם 2008 במאי 217 שנים נסה לחבר אותו לחשמל של הספק של המחשב (ולא לספק של המארז החיצוני שלו), יכול להיות שהספק של המארז החיצוני תקול.אם זה לא עוזר כנראה שהלך ההרדיסק ואין הרבה מה לעשות.
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר הוא מזהה פעם כן ופעם לא בביוסאבל לא עולהאיך אני יכול להוציא ממנו את המידע מצחיק שזה הארדיסק שבקושי עבד וכבר נדפק
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר כן חיברתי מקודם ישירות למחשבהוא עדין באחריות אבל אני חחיב את המידע שבפניםכול הגיבויים שלי שם
פורסם 2008 במאי 317 שנים ..ואנשים קונים את הדברים הללו לגיבוי : :'( ולחשוב שרק בעוד כשנתיים נתחיל לשחק בפלסטלינה (SSD).. התייעץ עם טכנאי מוסמך (למשל בחנות, איפה שקנית את המוצר) - אולי עוד אפשר להציל את הדיסק.
פורסם 2008 במאי 317 שנים אם הבעיה אכן בהרדיסק (ולא בספק או במחשב) רק מעבדה מיוחדת תוכל לשחזר לך את המידע והעלות של השיחזור מתחילה מ-200$.בקיצור תוודא שבאמת התקלה בהרדיסק ולא במחשב ואם הבעיה אכן בהרדיסק אכלת אותה.
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר הבעייה חשמלית כי הוא נכבה ונדלקהשאלה שלי הוא עדין באחריות אצל אייבוריהאם הם ינס לתקם או שרק יגידו לי לא ניתן ויתנו לי אחד אחרסליחה שאני משגע אותכם
פורסם 2008 במאי 317 שנים הם לא ינסו לתקן מהסיבה הפשוטה שלא מתקנים דברים כאלההם יתנו לך חדש במקומו והמידע ילך לפח
פורסם 2008 במאי 317 שנים לחבר שלי קרה משהו דומה עם מארז חיצוני, תנסה שוב לחבר אותו למחשב רק את הכבל החשמלי ותראה האם הוא עדיין נכבה ונדלקלאחר מכן תחבר גם כבל המידע( SATA) ותראה אם יש שינוי.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים ..ואנשים קונים את הדברים הללו לגיבוי : :'( ולחשוב שרק בעוד כשנתיים נתחיל לשחק בפלסטלינה (SSD).. התייעץ עם טכנאי מוסמך (למשל בחנות, איפה שקנית את המוצר) - אולי עוד אפשר להציל את הדיסק. למה אתה מתכוון בפלסטלינה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.