עבור לתוכן

התלבטות בנוגע לסוג טלויזיה לשימוש PS3, DVD וכו'.

Featured Replies

פורסם

אוקיי אני קונה PS3, ובלי קשר, בבית צריכים גם טלויזיה חדשה.

מרחק הצפייה מהטלויזיה יהיה בערך 2 וחצי או 2 מטר, ולכן אין צורך בטלויזיה יותר גדולה מ32 אינצ'. מאחר שכיום, ובמיוחד בגלל הPS3, נדרשת טלויזיה HD, אני רוצה לקנות HD.

עכשיו הבנתי שבגדלים כמו 32 אינצ', אין צורך בFULL HD, משום שבכל מקרה לא ירגישו את ההבדל בעיניים. אם ברצוני לקנות HD READY, הבנתי שיש HD READY שתומכים ב1080 P (פרוגרסיב) ויש כאלה שלא. אני לא בדיוק הבנתי מה כן תומך ומה לא, אבל אני רוצה שהPS3 יתנגן בטלויזיה בטבעיות, בלי שהוא יצטרך לעשות downscale או משהו כזה. ממה שהבנתי, בHD READY יש תמיכה עד 1080i וזה אמור להספיק לא?

בכל מקרה, האם מישהו יכול להציע לי את הסוג האידיאלי, במגבלת תקציב של 4000 עד 4300 שקל פלוס מינוס? נראה לי שHD READY בלי תמיכה מיוחדת ב1080 P יהיה בסדר גמור בטלויזיה 32 אינצ', אבל אם יש לכם הצעות אחרות, אנא הודיעו לי.

אם אכן הסכמנו על סוג, מהן החברות העדיפות ביותר? לפי מה שהבנתי SAMSUNG R81 או SONY P3000E ?

פורסם
  • מחבר

אני חש שהפוסט שלי שוקע לעמ' הקודם אט אט, אז אנא... אני פונה ללב שלכם...

פורסם
  • מחבר

נו אל תבזו אותי, תנו הצעה

פורסם

בשני המסכים ה-PS3 יעבוד חלק ויראו טוב.

בכל אופן,אני לא הייתי הולך על אף אחת מהן.

בשקט ובלי הרבה רעש, ובלי שהרבה אנשים מודעים אליו,

מסתובב מסך מצוין של פנסוניק.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=691760

מומלץ :xyxthumbs:

ולגביי הגודל, 32' זה גודל גבולי,אני הייתי פוזל לעבר 37' אם יש אפשרות תקציבית.

פורסם

לי יש את הR81 32" עם PS3 וזה פשוט תענוג מומלץ

אם ממש קשה לך עם ההחלטה ואתה מתלבט אז קפוץ לHOMETHEATER.CO.IL ושאל שם זה פורום של מומחים לLCD

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההצעות!

1. הפנסוניק באמת נראה טוב, אבל האם הוא מומלץ? אפשר לקבל עוד חוות דעת עליו? פשוט ממה שחיפשתי פה בפורומים ראיתי בעיקר המלצות על הR81... אז אולי מניסיון הוא עדיף?

*באשר לגודל, אין לי טעם ביותר מ32", משום שבאמת המסך קרוב...

2. עוד שאלה קטנה: זה נהוג שהטלויזיה באה עם כבל HDMI, או שצריך לקנות בנפרד?

פורסם

הכבל בנפרד קניתי את שלי בבאג 115 ש"ח

אם הצרכים שלך הם PS3 וסרטים\מחשב R81 תתאים כי יש לה 3 כניסות HDMI ותמיכה בNR יותר מזה לא תתצטרך אלא אם כן אתה צופה הרבה בטלוויזיה ואז תצטרך משהו אחר כי היא לאמ מצטיינת בשידורי לווין SD למרות שזה לא כזה גרוע זה בעיניי טיפה יותר מטלוויזיה רגילה

כמו שאמרתי תפנה לHOMETHEATER.CO.IL ושם ימליצו לך בהתאם לתקציב ובהתאם לשימושים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים