עבור לתוכן

ספק EZCOOL 450W?

Featured Replies

פורסם

קניתי את הרכיבים הנ"ל ושכחתי שאין לי ספק מתאים אז רכשתי את הספק 450W של EZCOOL, הוא יחזיק גם אם אני מתכנן OC בינוני?

amd 4200+

Corsair 2x1gb XMS 800mhz

asus M2A-VM

ATI 2900GT

בנוסף, יש לי כונן קשיח וצורב בתצורת SATA.

פורסם

יחזיק הוא אמור להחזיק....לגבי OC אף אחד לא מבטיח לך כלום..כי הספק הנ"ל ג'נרי...

פורסם

יש לי אחד כזה כבר חצי שנה על מערכת בינונית

עובד

פורסם

חבל שבשביל לחסוך 50 ש"ח אתה מעמיד מערכת של 1500+ בסכנה.

עדיף שתרכוש ספק איכותי מחברה מוכרת מאשר להתקמצן לקנות ג'נרי.

פורסם

זה jsp-tec

חברה סבירה, לא ג'נרית. היה פה סרטון של הספק תחת עומס

פורסם
  • מחבר

למזלי רכשתי את הספק באשראי ושמרתי את החשבונית וכמובן שלא פתחתי את הקופסא מעבר לפתיחה בחנות עצמה. אני פשוט אחזיר את הספק ואבקש מהם לבטל את העסקה. שווה לקנות את ה Liberty 400 והוא גם יחזיק OC?

פורסם

ה Liberty מעולה, יחזיק גם עם OC.

פורסם

למזלי רכשתי את הספק באשראי ושמרתי את החשבונית וכמובן שלא פתחתי את הקופסא מעבר לפתיחה בחנות עצמה. אני פשוט אחזיר את הספק ואבקש מהם לבטל את העסקה. שווה לקנות את ה Liberty 400 והוא גם יחזיק OC?

EZcool 450W זה אחד הספקים הזולים שהפתיע אותי לטובה!

בעבודה יש לי עמדה גראפית עם Q6600+HD2600XT והספק הזה מחזיק יופי את העמדה,

אל תמהר לבטל.

אגב, EZcool450 ממש לא ספק ג'נרי! הוא שקט וקריר.

פורסם

מנסיוני עם מספר (5+) ספקי-כוח מתוצרת JSP/EzCool, ואף מנסיונם של אחרים עם מספר גדול יותר של ספקי-כוח מתוצרת זו, הם אינם עדיפים (בהרבה או בכלל) על מקביליהם חסרי-המותג ("ג'נריים") (דוגמאות לעיקרון : אלו ספקי-הכוח היחידים מעולם שבהם נתקלתי במאוורר שהתפרק, או בספק-כוח בהספק-נקוב 400W אשר כשל לאחר כחודש במערכת שצריכת ההספק שלה היא כ-100W בעומס-שיא).

עדיף להשקיע עוד מספר (לא גדול) של שקלים בספק-כוח איכותי, למשל, מתוצרת HEC או FSP או כיוצ"ב, ולדעת שהכונן-הקשיח ובו כל המידע היקר שלכם לא צפוי לעלות יום אחד בעשן, רק משום שספק-הכוח החליט פתאום לעבור לגן-העדן של ספקי-הכוח... ;)

פורסם

לבנתיים אצלי בעבודה הוא לא העלה עשן. ורק לידיעתך יש פה חברים בפורום שהספק הזה מפעיל להם כרטיס HD2900XT!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים