פורסם 2008 במאי 117 שנים תקשיבו התקנתי עכשיו את gears of war וזה לא עובדשאני נכנס אני רואה מסך שחור ואז שניה אחרי זה רשום לי באמצע של המסך OVER FREQUENCYH:75.2 V.75.1ואז אני שומע את הקולות של המשחק!אז כאילו המשחק עובד אבל אי אפשר לראות אותוועשיתי פרינט סקרין הדבקתי בצייר ורואים תמונה של המשחק עצמו!עדכנתי דרייברים התקנתי DX 9וזה עדיין לא עובדהמחשב שלי בטוחחחחח יכול להפעיל אולי גם על ההגדרות הכי גבוהותזה המרט שליCORE 2 DOU E67502G RAMRADEON X1950 PROזה הדברים שחשוביםאותו דבר בדיוק קרה לי עם המשחק COUNTER STRIKE: SOURCEבבבבקשה עזרההההמנהלים אם זה קשור לפורום של משחקים תעבירו לשם בבקשהעריכה: באתר הזה שאומר לך אם הדרייברים מעודכנים הוא הראה לי שהרטיס מסך שלי לא מעודן אבל הורדתי מהאתר של ATI גירסה 8.4מישהו יכול לבדוק לי את זה?
פורסם 2008 במאי 117 שנים שיחקת בהגדרות התצוגה במשחקים האלו?המסך שלך לא יודע להתמודד עם הרזולוציה \ קצת רענון של המשחקים.
פורסם 2008 במאי 217 שנים יכול להיות שקצב ריענון גבוהה מידיי, תבדוק רזולוציות וקצב רענון, יש לך בדרייבר תוכנה שנקראת MULTIRES (אחלה דבר - תשנה לרזולוציה אחרת וזהו)
פורסם 2008 במאי 217 שנים תשנה את הכותרת לכותרת שתתאים לחוקי הפורום ותכלול את הבעייה שלך בקצרה.ומהן ההגדרות של המסך והאם הוא LCD או CRT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.