פורסם 2008 במאי 117 שנים שלום רב.המחשב החל לצפצף אז פתחתי את המארז וראיתי שיש מאוורר, די קטן, שלא מסתובב.אני רוצה לפרק את המאוורר כדי לראות עם אני יכול לשחרר אותו או כדי לקחת אותו לחנות ולבקש - כזה.הסתכלתי בספר של לוח האם ולא מצאתי אך לפרק אותו, ניסיתי גם קצת לבד אבל אני מפחד להפעיל כוח.לוח האם הוא - Abit במחשב שרכשתי לפני 9 שנים.צרפתי תמונה - אולי למישהו זה יראה מוכר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 117 שנים זהו המאוורר של הציפסט של הלוח אם תנסה לפרק לנקות ולשמן אותו אולי הוא יחזור לעבודהפירוק כפי שזה נראה מהתמונה הוא באמצעות הקליפסים השחורים כנראה סיבוב שלהם ומשיכה מעלה כמו של גופי הקירור המוריים של אינטל
פורסם 2008 במאי 117 שנים מציע לך להחליף את הצלע קרור המקורית בצלע קרור גדולה של זלמן http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelavivיש לי לוח כמו שלך, אצלי המאוורר הפסיק לעבוד אחרי שנה וחצי בערך והחלפתי אותו בצלע קרור של זלמן
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר אתה מתכוון לצלעות קרור על המעבד? ובכל מקרה אני מעדיף לפעול לפי הכלל If it ain't broken, Don't fix it[br]פורסם בתאריך: 2.05.2008 בשעה 00:10:54 הצלחתי להוציא אותו. לא היה איזה טריק, פשוט למשוך בכח.מחר אני אנסה לנקות אותו. אם יש לכם איזה טיפ לניקוי המאוורר אשמח לשמוע. ;D
פורסם 2008 במאי 217 שנים אני מתכוון לצלע קירור של הצ'יפסט. הרי דיברנו על המאוורר של הצ'יפסט שהתקלקל לך.והכלל שלך מעולה אבל אצלך it is broken so fix it
פורסם 2008 במאי 217 שנים שוב ABIT והמאווררים שלהם! גם לי יש NF7 ולחבר שלי NF7-SL ואתו סיפור, קח קצת שמן נשקים ותן לו שימון, אם תרצה לפרק אותו אז יש לך 2 ברגונים קטנים, קח מברג עדין ותפרק, או שההחלפה בזלמן זה אחלה שאלה של תקציב.
פורסם 2008 במאי 217 שנים אני הייתי ממליץ לך להחליף את גוף הקירור מכייון שלאחר שתשתמן אותו ככל הנראה הוא שוב יפסיק לעבוד במיוחד זה קורה במאוררים של הלוחות של Abit.בכל מקרה אם אתה עדיין לא רוצה לקנות תנסה לשמן את הציר שלו בעזרת WD-40(אתה יכול לפעול ע"פ המדריך באתר
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר השימון לא עזר. אני אקנה את הצלעות קרור כמו ש-hagaii המליץ מלחתחילה. ולא אשכח למרוח משחה. תודה לכולכם.
פורסם 2008 במאי 417 שנים בחירה מצויינת, מאוורר אחד פחות יתן לך מחשב שקט יותר למרות שמאוורר מקולקל לא עושה רעש בכלל מדובר בלוח אם מעולה למעבדי Athlon XP וחבל שתהיינה בעיות בגלל התחממות. אם אני זוכר נכון הצלע קירור מגיעה עם שפופרת קטנה של משחה.
פורסם 2008 במאי 417 שנים שוב ABIT והמאווררים שלהם! גם לי יש NF7 ולחבר שלי NF7-SL ואתו סיפור...קנה את המחשב לפני 9 שנים. אני בהלם שהוא עדיין נדלק
פורסם 2008 במאי 417 שנים זה לא 9 שנים זה פחות וחוץ מזה יש לי מחשב בן יותר מ9 שעובד עד היוםלמה להיות בהלם מזה שזה עובד וגם איך זה קשור לתרד?
פורסם 2008 במאי 1417 שנים מחבר קיבלתי סוף סוף את גוף הקרור והרכבתי אותו ועד עכשיו הכל עובד כמו שצריך.תודה רבה לכולכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.