פורסם 2008 במאי 417 שנים זה לא ציפצוף של התראה משום שכפי שכתבה: cpu fan fail warning: disable "הבעיה" היא פשוט שיש לך הרדיסק רועש או מארז רועש שלא בולם לך את הוויברציות טוב או שניהםתנסה להחליף להדיסק מקום בתוך המארז ולראות האם יש שיפור
פורסם 2008 במאי 417 שנים הדיסקים הקשיחים במיוחד של ימינו מאוד שקטים אין סיבה שיהייה רעש .... תשאיר את המארז פתוח במידה ויש עוד דיסקים קשיחים תנתק אותם ותוודא שאכן הרעש מגיע מהארד דיסק היתה לי בעיה דומה עם WD חדש 500GB חריקות רעשים ציפצופים מעצבנים כאילו יש צרצר חרמן בתוך המארז ;D עד שהוא לא נידלק יותר מזל שעשיתי גיבוי והוא היה חדש בקושי שבוע שבועיים והרעשים היו על היום הראשון אם אכן הרעשים מהארד דיסק תעשה גיבוי לדברים חשובים וגש לחנות שקנית ממנה את המחשב
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר כן נראה לי זה מה שאני אעשה.. חח כל הזין עד שהעברתי לפה 125 ג'יגה עכשיו להחזיר למחשב הקודם
פורסם 2008 במאי 417 שנים לא ברור לי למה במחשב חדש לחלוטין שהגיע מהחנות, לא מרימים טלפון לחנות או מגיעים עם המחשב ומשתמשים באחריות.בשביל מה שילמת על המחשב וקיבלת אחריות?
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר לא הייתי סגור מה מקור הרעש...ואם זה הרעש הנורמאלי חבל להחליף סתם אחרי שהתקנתי הכל והעברתי את כל הקבצים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.