עבור לתוכן

קונה PS3 באמריקה ויש כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

אוקיי...נעשה את זה לפי סעיפים :)

1. בזמן הנוכחי איזה באנדל הכי טוב לקנות? ה PS3 +GTA4? (וכמה זה עולה...?)

2. באיזה חנות הכי טוב לקנות, והכי זול? (חנות פיזית, לא דרך האינטרנט)

3. יש לי טלויזיה ישנה (גדולה, CRT) ומסך מחשב 19" שמתחבר דרך DVI - האם אני אוכל לחבר את שניהם או לפחות את הטלויזיה? (אני חושב שהאפשרות היחידה שלי לחבר לטלויזיה זה עם הכבל של השלוש צבעים, אדום צהוב ולבן... קוראים לזה AV לא?)

4.הבנתי שיש שתי סוגי שלטים... היותר טוב לא מגיע עם הPS3 ,נכון? אם כן - איך קוראים לו וכמה הוא עולה?

5. נושא האחריות - אם אני קונה באמריקה ויש לי תקלה בארץ, האם אני יכול לפנות למישהו?

6. יש לי אוזניות 5.1, האם אני אוכל לחבר אותן איכשהוא לPS3?

עריכה: שכחתי דבר חשוב מאוד - כשחוזרים לארץ, האם אני אצטרך לשלם כל סכום שהוא בשביל להעביר את הPS3 ? מכס, מס, או כל שטות אחרת של הממשל הישארלי...

אני חושב שזהו בינתיים... :jump:

פורסם

אוקיי...נעשה את זה לפי סעיפים :)

1. בזמן הנוכחי איזה באנדל הכי טוב לקנות? ה PS3 +GTA4? (וכמה זה עולה...?)

2. באיזה חנות הכי טוב לקנות, והכי זול? (חנות פיזית, לא דרך האינטרנט)

3. יש לי טלויזיה ישנה (גדולה, CRT) ומסך מחשב 19" שמתחבר דרך DVI - האם אני אוכל לחבר את שניהם או לפחות את הטלויזיה? (אני חושב שהאפשרות היחידה שלי לחבר לטלויזיה זה עם הכבל של השלוש צבעים, אדום צהוב ולבן... קוראים לזה AV לא?)

4.הבנתי שיש שתי סוגי שלטים... היותר טוב לא מגיע עם הPS3 ,נכון? אם כן - איך קוראים לו וכמה הוא עולה?

5. נושא האחריות - אם אני קונה באמריקה ויש לי תקלה בארץ, האם אני יכול לפנות למישהו?

6. יש לי אוזניות 5.1, האם אני אוכל לחבר אותן איכשהוא לPS3?

אני חושב שזהו בינתיים... :jump:

1.כן היום הכי משתלם זה לקנות PS3 + GTA IV לא מצאתי כמה זה עולה סורי.

2.אני ממליץ לך על BestBuy יש בהרבה מקומות וחנות גדולה ואמינה.

3.כן בשביל הטלויזיה אתה צריך לישתמש בכבל קומפוזיט שלוש צבעים ובשביל לחבר למסך המחשב אתה צריך כבל HDMI To DVI .

4.קוראים לו Duble Shok 3 אני חושב שלא מוכרים אותו בארצות הברית לא יודע לי יש בכלל Xbox 360 חחחחחח.

5.אין אחריות בישראל לדברים שניקנו בחו"ל חוץ מדברים מסוימים והPS3 לא נכלל בהם.

6.לא יודע

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להמליץ על כבל hdmi to dvi? כי אחרי חיפוש קצרצר בגוגל קיבלתי יותר מדי תוצאות ולצערי אני לא מבין בנושא...

המממ...בקשר לאחריות - כמה חברה פה היו להם בעיות עם הPS3אים שלהם? ומה עשיתם אם היו לכם בעיות?

פורסם

אני גם חיפשתי כמוך ופשוט יום אחד נכנסתי לסתם חנות קטנה של מכשירי חשמל כבלים ושטויות כאלה והיה לו..

הכי חשוב שתבדוק אם המסך שלך תומך בHDCP לי נאמר שאחרת לא תראה כלום..

אז קודם תבדוק את המסך ואחר כך תחפש כבל

פורסם

עריכה: שכחתי דבר חשוב מאוד - כשחוזרים לארץ, האם אני אצטרך לשלם כל סכום שהוא בשביל להעביר את הPS3 ? מכס, מס, או כל שטות אחרת של הממשל הישארלי...

אכן כן, תצטרך לשלם 30 אחוז מכס.

פורסם
  • מחבר

אכן כן, תצטרך לשלם 30 אחוז מכס.

מה אתה רציני? מה לגבי זה ששמעתי שאם אתה מביא יחידה אחת אתה לא צריך לשלם?

נגיד אתה מביא לפטופ אחד חזרה מחו"ל, אתה לא צריך לשלם עליו נכון? אז במה שונה הPS?

פורסם

המ

אתה יכול להביא בלי לשלם כלום רק אם אתה מוציא את כל הספרונים, אחריות ואת הקופסאות למינהם.

אני לא ממש בטוח לגבי זה אבל אני זוכר שקראתי משהו כזה כמה פעמים פה בפורום

שוב, אני לא בטוח.

פורסם

אתה יכול להעביר את זה במכס בלי לשלם אתה פשוט לא מצהיר על זה מה שתעשה זה פשוט מאוד

תיקח את כל הכבלים שלטים אנערף במזוודה ואת הקונסולה עצמה תיקח איתך בתיק על המטוס זה מה שאני עשיתי עם ה360 שלי לא היו לי בעיות

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שה"מבריחים" הם חברים של אמא שלי ואני לאדע אם המפגרים יהיו מסוגלים לבצע פעולות כל כך מסובכות... :smile1:

המממ... מישו יודע משו בקשר לשאלות האחרות ששאלתי? ... :\

ועוד משו - הרגע קראתי שלגירסאות של 40GB של PS3 היו הרבה תקלות עם העינית... האם זה עדיין נכון או שכבר תקנו את הבעיה?

פורסם

אתה יכול להעביר את זה במכס בלי לשלם

כמובן שזה, כבר לא חוקי... :cool2:

פורסם

כמובן שזה, כבר לא חוקי... :cool2:

גם לעשן בשירותים בחדר שלי זה לא חוקי אבל עדיין עושים את זה

פורסם

גם לעשן בשירותים בחדר שלי זה לא חוקי אבל עדיין עושים את זה

כנראה שאתה לא אוכף את זה כמו שצריך... ;D

פורסם

תשמע ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים