עבור לתוכן

בעיה עם הצגה של קבצי וורד לאחר שמירתם בספר&#14

Featured Replies

פורסם

את כל המכתבים שאני כותב, את השירים ואת הברכות אני כותב בתוך התוכנה וורד של אופיס 2003. לאחרונה ניסיתי להעלות את כל הקבצים ששמרתי בספריה פרטית אך אנני מצליח להעלות אף קובץ ובמקום זה הוא מעלה לי כתב ג`יבריש בוורד במקום את המסמך והוא מבקש ממני לנסות לשנות את הקידוד למשהו תקין. אני עובד עיצות וכל מה שניסיתי לא עזר. המכתבים שכתבתי שם הם גם בין היתר על חברים שנהרגו ואין להם תחליף. אני מצרף בזאת קובץ אחד של וורד עם מכתב. הודה לכם מקרב ליבי אם תוכלו לעזור לי בנושא.

בתודה מראש אופיר .מ.

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל תערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום.

המסמך לפי המבנה שלו בכלל לא נראה כמו מסמך וורד והתווים בו הם בקידוד לא מובן.

מה קורה כאשר אתה פותח אותו עם wordpad למשל?

פורסם

האם הקבצים שאתה מנסה לפתוח הם בגירסה ישנה יותר של וורד?.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת לפי חוקי הפורום? אני פשוט חדש פה.... הקבצים נשמרו על גירסה של WORD 2003. הם היו שמורים בתוך סיפריה מאובטחת של התוכנה microsoft private folder. זוהי סיפריה שרק מוגנת ע"י סיסמה. לפני כחודש וחצי השתמשתי בקבצים מתוך הסיפריה הזאת והקבצים עבדו טוב. אך אתמול באתי להעלות אותם ואף קובץ לא עולה לי... בבקשה תעזור לי אם זה אפשרי...

פורסם

התוכנה שהצפנת איתה את התיקייה דפקה את הקבצים. נסה להפעיל אותה שוב, או לחלץ בעזרתה מחדש.

פורסם
  • מחבר

התוכנה בה שמרתי את הקבצים היא microsoft private folder/יש לך מושג איך אפשר אולי לעקוף קידוד או להפוך את פעולת הקידוד????

זה ממש חשוב לי.....

פורסם

לפי החיפושים בגוגל (בנתיים) העניין הוא דיי בעייתי וכנראה שלא היית צריך להשתמש במוצר הזה מלכתחילה אם היית מבין מה המשמעיות במקרה שאתה שוכח סיסמא או שיש תקלת מערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים