עבור לתוכן

4 תמונות מ-Sims 2 שהוכרז לפני יומיים

Featured Replies

פורסם

אני דווקא אהבתי את המשחק הזה.

פורסם

אני דווקא אהבתי את המשחק הזה.

איך? :lol:

פורסם

לא יפה לצחוק עליו רק בגלל שהוא:

רק הבנות הסנוביות המעצבנות בכיתה שלי אוהבות המורדים (גם אח שלי הקטן (8) אוהב, אני צפיתי שתי דקות בסידרה ולא האמנתי מה זיבולי שכל אפשר לומר בשתי דקות!), וסימס זה בכלל לחננות...

ד"א - אני שיחקתי שעות טובות על המשחק הראשון ועל הוט דייט והאוס פרטי אבל אח"כ חוץ מטלוויזיה חתול ועוד ספה הם לא הוסיפו כלום!!! אז הפסקתי לשחק כמובן שאני "יקנה" את המשחק החדש, מה איכפת לי? זה גם ככה לא עולה לי כסף ;D

פורסם

לא יפה לצחוק עליו רק בגלל שהוא:ד"א - אני שיחקתי שעות טובות על המשחק הראשון ועל הוט דייט והאוס פרטי אבל אח"כ חוץ מטלוויזיה חתול ועוד ספה הם לא הוסיפו כלום!!! אז הפסקתי לשחק כמובן שאני "יקנה" את המשחק החדש, מה איכפת לי? זה גם ככה לא עולה לי כסף ;D

הבנתי... ;D

גם ככה בטח זה יהיה כמעט אותו הדבר כמו הסימיס הראשון והעלוב הזה... :behead:

פורסם

palz, if u discuss 2 pages about this lame game, YOU ARE BORED ;D

פורסם

תגידו, מכיוון שאני ספאמר גם ככה אז אני ישאל:

היה פה משתמש אחד שנסע ב196קמ"ש וקיבל דוח ושלילה אני לא זוכר מיזה אבל השאלה שלי היא אם הוא כבר קיבל את הרישיון בחזרה

By the Spirit:

WTF?! אתה רוצה לעצבן אותי?

פורסם

תגידו, מכיוון שאני ספאמר גם ככה אז אני ישאל:

היה פה משתמש אחד שנסע ב196קמ"ש וקיבל דוח ושלילה אני לא זוכר מיזה אבל השאלה שלי היא אם הוא כבר קיבל את הרישיון בחזרה

זה לא ספאם, זה הרבה יותר מעצבן. לא שהסימס כ"כ מעניינים אותי אבל נושא עד כדי כך off topic? למי אכפת? תעשה חיפוש ושלח לו הודעה פרטית.

ובכלל, הייתי מציע שהטופיק הזה יינעל... נראה שב-hwzone יש קונצנזוס אחד לפחות, שכולם שונאים את ה-sims. אני חושב שהנושא מוצה.

פורסם

Sims נחמד ללימודי ארכיטקטורה ותו לא.

פורסם

יש אנשים שאוהבים ארכיטקטורה.

שמע, אני אהבתי את המשחק, יש בו הרבה מן המקורי, יוצאים איזה מיליון שוטרים בשנה, הנה כמה שקופצים לי לראש:

nolf2

ut2003

unreal 2

delta force 5

splinter cell

אבל כמה משחקים, יוצאים שאתה עושה משהו שונה.

זה לא שאני לא אוהב 3d shooters, אבל גם משחקים בסגנון הזה אני אוהב ואת המשחק הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים