עבור לתוכן

מאוורר 80X80X15 במארז COOLERMASTER CM690?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם המארז שבכותרת,דיפדפתי קצת בחוברת שלו וראיתי שיש אפשרות לשים מאוורר מן הצד הימני של המארז(מהצד בו יש לוח מתכת שעליו יושב הלוח אם),כאשר הוא אמור,לפי מה שהבנתי,לספק קירור נוסף למעבד מן הצד השני(הקירור ה"מרכזי" נמצא מהצד השמאלי).

עכשיו,בחוברת היה כתוב משהו מוזר "FAN 8015MM",אז אני הבנתי שחסר שם סלאש (/),בין ה80 ל15,והבנתי שהמאוורר צריך להיות בקוטר 80 מילימטר ובעובי 15 מילימטר...ניסיתי לחפש מאוורר כזה ובקושי ראיתי כאלה-האם זהו הגודל שהמאוורר הזה אמור להיות? מישהו יכול להביא לי הצעה למאוורר כזה? והאם בכלל שווה ויש טעם לשים מאוורר שכזה??

פורסם

כל המאוררים בגודל הזה.

כל המאוררים הנורמליים והרגילים הם בגודל 8 סמ' על סמ' והעובי שלהם 1.5 סמ'.

יש גרסאות שהם יותר קטנות או גדולות לטובת ביצועים או שקט, אבל לא יותר מידי.

מאורר ג'נרי פשוט יתאים...אם אתה מחפש משהו חזק או מיוחד - לדים - תגיד ונביא המלצה.

פורסם

כל המאוררים בגודל הזה.

כל המאוררים הנורמליים והרגילים הם בגודל 8 סמ' על סמ' והעובי שלהם 1.5 סמ'.

יש גרסאות שהם יותר קטנות או גדולות לטובת ביצועים או שקט, אבל לא יותר מידי.

מאורר ג'נרי פשוט יתאים...אם אתה מחפש משהו חזק או מיוחד - לדים - תגיד ונביא המלצה.

אני לא יודע מתי פעם אחרונה ראיתה מאוורר, אבל כל המאווררים הסטנדרטיים באים בעובי של 25mm ולא 15 למארז הזה צריך מאוורר מיוחד ...

פורסם

אני לא יודע מתי פעם אחרונה ראיתה מאוורר, אבל כל המאווררים הסטנדרטיים באים בעובי של 25mm ולא 15 למארז הזה צריך מאוורר מיוחד ...

אוקיי אם אתה אומר, אז יכול להיות שהתבלבלתי..

מצטער על ההטעיה, הייתי צריך לוודא.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה,מישהו יכול למצוא לי מאוורר שכזה בחנות כלשהי,או לפחות להגיד לי האם המאוורר הזה יביא תועלת כלשהי בכלל?

פורסם

כל מאוורר 80MM סטנדרטי יתאים לך.

האמת היא שלא יצא לי לבדוק אם יש שיפור מסוים בטמפ' הלוח/מעבד כשמחובר מאחורי הלוח מאוורר 80MM, אבל שווה לבדוק.

אם אתה מוסיף מאוורר, אשמח אם תעלה לכאן טמפ' של לפני ואחרי הוספת המאוורר ;)

פורסם

המאוורר הזה יעזור במקרה שיש לך פלטת קירור בגב הלוח, כמו שיש בלוחות לשוק הגבוה של GB.

פורסם

אני מאמין שהוא לא יזיק גם בלוחות שאין להם את ה Crazy Cool

פורסם

ברור שהוא לא יזיק...

השאלה כמה יעיל הוא יהיה.

פורסם

לפי ביקורות שראיתי הוא משפיע אולי על מעלה אחת וגם זה בקושי , לא נראה לי משתלם כל כך ...

פורסם
  • מחבר

הE8400 שלי נמצא על 40 מעלות במנוחה...עם הקירור הרגיל של אינטל ובלי שום אוברקלוק...לא קצת גבוה מדי?

פורסם

איזה מארז יש לך? :s07:

40 מעלות זה קצת גבוה למנוחה, עם איזו תוכנה בדקת את הטמפ'?

פורסם
  • מחבר

ASUS AI...התוכנה שבאה עם הלוח אם בקיצור...

מה התוכנה הכי מהימנה לבדיקת טמפרטורה? או שהכי עדיף בביוס?

פורסם

בדוק עם RealTemp.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים