עבור לתוכן

שאלה בקשר לפאן באס

Featured Replies

פורסם

ראיתי פה את המדריך באתר ואני לא מבין משהו

למי אני פשוט לא יכול לחבר את ה+ וה- של המאורר למפסק רגיל וזהו?

שם שמים לי נגדים בלאגנים

זה אפשרי או שזה מזיק למאורר?

פורסם

אם זה היה כזה פשוט לא היו כותבים לזה מדריך.

יש דבר כזה שנקרא מתח, ויש זרם, יש דרישות למאוורר, ויש להתחשב במה שאתה מקבל למה שאתה מוציא כשמדובר בכמה מאווררים, אנשים עשו את החישוב (לא קשה בכל אופן) וזה הנגדים הנחוצים כדי לעבודה של המאווררים, והלדים והכל הכל... תראה בפרויקטים של אנשים... אין אפילו אחד שסתם שם + ו - וזהו... אצל כולם יש נגדים ולמי שצריך יש גם קבלים וטרנזיסטורים...

תצמד למדריך והכל יהיה בסדר, חבל לגרום נזק לספק, או כל רכיב אחר במחשב שלך.

פורסם

אם אתה רק רוצה לכבות אותו... אז השיטה שלך באמת הכי טובה.

פורסם

לא נכון, אם אתה לא יודע, אל תטעה אנשים.

אם הזרם לא מתאים, אם המתח גבוה מידי. זה יכול לפגוע במאוורר, לשרוף לד, כל דבר. מפסק זה רק מפסק.

לפי מה שמעלי אומר אז אתה יכול גם לחבר את היציאה מהפלאפון ישר לשקע של החשמל בקיר, כי זה מתח זה מתח, וזרם זה זרם, לא משנה מה העוצמה.

פורסם
  • מחבר

החיבור הוא חיבור מולקס 12V המאורר גם 12V נכון?

אז חייבים נגדים?

איפה אפשר להשיג קופסא כזאת?זה נדיר אני לא מוצא

פורסם

לא נכון, אם אתה לא יודע, אל תטעה אנשים.

אם הזרם לא מתאים, אם המתח גבוה מידי. זה יכול לפגוע במאוורר, לשרוף לד, כל דבר. מפסק זה רק מפסק.

לפי מה שמעלי אומר אז אתה יכול גם לחבר את היציאה מהפלאפון ישר לשקע של החשמל בקיר, כי זה מתח זה מתח, וזרם זה זרם, לא משנה מה העוצמה.

ברור שלא, אני מטומטם.

חשבתי שלא הכל צריך להיות מופשט, ולא צריך להאכיל אנשים בכפית. אם יש לו מאוורר למחשב, הוא מן הסתם 12V, והזרם גם הוא בתחום המותר. לא צריך להוסיף שום נגדים כדי להפעיל מאוורר, אה, ואפילו מפסק לא צריך. תפתח כל מחשב ותראה לבד. הבנאדם פשוט התבלבל מרוב חפירות על נגדים והנמכת מהירויות.

התגובה שמעלי מוכיחה שאני צודק.

אבל אני דפוק ולא יודע כלום, לכן אשתוק מעכשיו, ואתן לבעלי עודף השכל לדבר.

פורסם

::)

לפותח הדיון: אתה מדבר על פאן באס ששולט על מהירות המאוורר גם כן?

או שאתה רוצה רק להפעיל ולכבות?

פורסם

להדליק ולכבות אפשר אם מפסק .

אבל בשביל לשוט צריך נגדים

עריכה: נזכרתי שיש פה אחד בפורם שמוכר נגדים קוראים לו OnlyOne תיכנס לTRADE ZONE ותראה או שתשלח לו הודעה בפרטי .

אני מקווה אני לא עובר על החוקים כי לא הצלחתי לשלוח לפותח התארד הודעה אם הלינק . בגלל זה אני מביא לו רק את השם ולא את הלינק

פורסם
  • מחבר

קיבלתי תלינק צתתודה אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים