עבור לתוכן

כרטיס מסך למטרות מגוונות בתקציב בין 500 - 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

אני מתכוון ללכת להזמין מחר מחשב ויש לי כמה התלבטויות, אחת מהן היא לגבי כרטיס מסך, אשמח אם תוכלו לעזור לי..

ברמה העקרונית אני לא משחק במשחקים אבל לעתים אני יכול להתקין איזה משחק ומעוניין לקבל רמת משחקיות טובה, לא משהו שיראה מדהים אבל שהאיכות תהיה טובה +.. (המשחק האחרון ששיחקתי זה COD 4 עם כרטיס מסך 6600GT ומעבד 3200+ של AMD וסה"כ נהנתי אחרי שהורדתי את ההגדרות לרמות בינוניות..).

בנוסף, המחשב ככל הניראה יחובר בעוד מספר חודשים (אני מקווה..) למסך בין 20" - 24" ולכן אני מעוניין שהוא יוכל להתמודד איתו..

לעתים יתבצעו עריכות וידאו/תמונה אבל לא משהו מסובך מידי או מקצועי..

אני לא סגור על התקציב משום שאין לי משהו ספציפי, אם באמת כדאי לי לרכוש כרטיס שהוא גם מעבר למחיר שרשמתי אז אעשה הזאת, אבל לא בטוח שזה באמת נכון.. ניסיתי למצוא בעצמי וחשבתי לכיוון 8600GT אבל אני שם לב שהוא לא כל כך מומלץ פה ועדיף כבר משהו מסדרת ATI, למה?

אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור.. (אם אפשר אז מהחנות www.tms.co.il - שם אני מתכוון לרכוש את המחשב..)

תודה רבה מראש..

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור בבקשה?

הקניה מחר...

פורסם

אם יש לך אפשרות לחריגה אז 9600GT נותן הרבה יותר ביצועים ועולה 750 ככה בחלק מהחנויות.

פה בגרסת הOC והקירור המשופר יש ב850

http://tms.co.il/product/5459

אם זה כבר יותר מידי בשבילך תגיד

פורסם
  • מחבר

המחשב יכלול מעבד Q6600 או Q9300 או E8400 (אני פשוט עדיין לא סגור, התלבטויות תקציב..)

המארז יהיה SONATA 3 עם ספק 500W EARTWATTS או מארז וספק באותה הרמה..

אני צריך את הכרטיס מהחנות TMS..

איך הכרטיס הזה http://tms.co.il/product/5459 ? למשל ביחס לאותו אחד של ג'יגבייט?

"שוקו" - תודה, אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת, האם היא אמינה?

תודה.

פורסם

חברה חדשה יחסית באזור, אבל היא נכנסה די חזק+לחבר שלי יש את הכרטיס והוא מרוצה.

ביחס לג'יגבייט, הקירור פה מוחלף לאחד עדיף וגם יש OC קטן

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אותכם..

אבל למקרה שלא אוכל לקחת את הכרטיס הנ"ל איזה כדאי לבחור בתקציב נמוך יותר? ז"א איזה כרטיס לקחת בעדיפות שניה כאשר אני יודע מראש שהוא חלש יותר?

פורסם

אכן אחד המשתלמים ,הוא מגיע במחיר "זנות" ואמור לתת אחלה ביצועים.

פורסם
  • מחבר

נכון הבעיה אבל שאין אותו בחנות שבה אני אמור לקנות את המחשב ואני מעדיף שכל החלקים יהיו מאותו המקום..

האם כרטיסים כמו 8600GT או כרטיס ברמות קרובות של ATI (2600XT, 3650..) נחותים משמעותית מה 9600GT?

בעוד שנה/שנתיים למשל הם יוכלו לסחוב משחקים ברמה סבירה?

תודה.

פורסם

אין מקום להשוואה ביניהם ,הם לא מאותה הליגה,

אני היתי ממליץ לך לא להתעקש על חנות אחת :-\ חבל!!! אתה מפסיד כסף וביצועים.

תחשוב על זה.

פורסם

מבחינת ביצועים הם למטה די משמעותית, בגלל זה הצעתי לחרוג בשבילו.

בכל מקרה המחיר של ה9600GT פה גבוהה אולי ב50 שקל ממקום אחר (מדובר בקירור מוחלף וOC למרות הכל)

פורסם

לך על ה 9600GT הכי זול. בלי אוברקלוק וקירור מפוצץ, (כדי שהיכנס בתקציב, אם נכנס בסבבה)

הפרש לעומת שאר הכרטיסים שהזכרת הוא שמיים וארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים