עבור לתוכן

שאלה בקשר להרכבת צורב IDE

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי מחשב חדש ללא צורב..ואני מנסה כרגע לשים בו את הצורב הקודם שלי.

את הכאבל של החשמל והIDE חיברתי. במחשב הקודם היה עוד כאבל קטן כזה מהלוח אם אל הצורב..הבעיה שאין לי את הכאבל הזה ובעיה להוציא את זה מהמחשב השני. חיפשתי ברשת והבנתי שזה קשור לסאונד או משהו כזה..

יש אפשרות שהצורב יקרא דיסקים בלי הכאבל הזה?

--עוד שאלה די דבילית חחח יש במארז שבמחשב (FOXCONN TLA436) מקום ל4 כוננים. אבל 3 מהם חסומים עם מתכת מתוך המארז(לא הכיסוי פלסטיק של הכונן..)

וניסיתי להוציא את המתכת כדי שתהיה אפשרות להכניס כונן נוסף ולא מוצא אפשרות(יש ברגים כאלה עגולים שאי אפשר לתפוס :bash:). נניח אני רוצה להוסיף עוד כונן חוץ מהאחד שמחובר כרגע. מה אני אמור לעשות לשבור את המתכת? :hat:

תודה!

פורסם

זה כבל אאודיו שמאפשר לכונן האופטי לקרוא דיסקים של אאודיו ולהעביר את האות לכרטיס קול כדי שהוא ישמיע אותם.

עולה משהו כמו 5 ש"ח בכל חנות מחשבים.

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי..בכל מקרה כרגע אם אני רוצה רק להעביר קבצים למחשב, הצורב יפעל בלי הכאבל הזה?

פורסם

זה כבל אאודיו שמאפשר לכונן האופטי לקרוא דיסקים של אאודיו ולהעביר את האות לכרטיס קול כדי שהוא ישמיע אותם.

אני חושב שזה עונה לך על השאלה.

פורסם

1. אין לך שום צורך בכבל הנ"ל, אתה תוכל לשמוע גם בלי כבל אודיו, בהנחה שיש לך XP ומעלה.

2. אני לא מכיר את המארז הנ"ל, אבל בחלק מהמארזים צריך לשבור את המתכת שחוסמת את הפתח.

פורסם

בדיוק, אני אפילו לא יודע למה הם עדיין נותנים את זה עם הכוננים :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים