עבור לתוכן

שאלה בנוגע לPS3 JAPAN

Featured Replies

פורסם

לא מזמן קניתי מחנות בארץ את המכשיר וגיליתי שהמכשיר הוא יפני, די התעצבנתי (אפילו שסוני עצמה חברה יפנית ) אבל בכל זאת אני ציפיתי לקבל גרסאת pal .

הלכתי לחנות ורציתי להחזיר אבל הוא לא היה מוכן כי המכשיר "נדפק " לטענתו.

היה שם די בלאגן בחנות בסופו של דבר הוא נשבע שכל משחק יעבוד על המכשיר ואין שום מקום לדאגה, הוא הביא לנו שני משחקים שאחד מהם לא פעם.

חזרתי לחנות עם המשחק וגם אותו הוא החליף לי.

מאז לא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים חוץ מפרו 2008 ואססין קריד.

אני רוצה להזמין משחקים מהאתר PlayAsia כי הבנתי ששם אין מצב שמשחקים לא יעבדו על המכשיר שלי. אני רוצה להזמין את GTA אבל רשום שם שהגרסה היא אמריקאית ואני מפחד להזמין את המשחק ב250 שקל ושהוא לא יעבוד על המכשיר שלי.

יש מקום לדאגה ? ואני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדלים בין המכשירים השונים (אמריקאי יפנית ואירופאי)

תודה

פורסם

משחקי ps3 לא כוללים הגנה אזורית על פי החלטת סוני (משחקים שסוני מפיצה). למרות שיש למפיצות צד שלישי אפשרות לשים הגנה אזורית, לא ידוע לי על משחק שמכיל הגנה אזורית. יכול להיות שהמשחק שקיבלת מכיל הגנה כזאת או שיכול להיות שהדיסק לא תקין, מומלץ לעשות חיפוש באינטרנט על משחק שאתה רוצה לקנות. בplay-asia רשום ליד כל משחק אם יש לו הגנה אזורית או לא.

מבחינת משחקי רשת מומלץ לקנות pal בכל זאת כי יש משחקים שהמולטיפלייר נעול לאזור של המשחק (לא משנה איזה מכשיר יש לך או מאיפה אתה משחק), ולכן את gta4 כדאי לך לקנות בebay כי יש שם את גרסת הpal במחיר של 250 שקלים.

שים לב שמשחקי ps2/ps1 + סרטים בdvd/bluray כן נעולים לפי האזור תמיד.

עוד הבדל בין הגרסה היפנית לאחרות זה שבתפריטים הכפתורים X O מחליפים תפקיד, כלומר O זה לאישור וX זה לביטול.

פורסם
  • מחבר

רב תודות לך :) תגובה לענין וד"א שמתי לב לענין שהאיקס והעיגול הפוכים :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים