פורסם 2008 באפריל 2917 שנים אין יותר מידיי מה להרחיב, מאמר מעולה המסביר הפירוט את ההבדל בין הקונסולות. חובה לכל מי שמתלבט ובהחלט תוספת נאה לסטיקי:http://www.hardcoreware.net/playstation-3-vs-xbox-360-one-year-later/
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים יש בעיה גדולה במאמר הזה הוא לא יכול לחזות את העתיד כל העניין אם הPS3 זה שסוני תנסה להחזיק אותו הרבה שנים כי היא השקיעה המון כסף במכשיר האסטרטגיה שלהם זה שהוא יוזל בהדרגה עד שהמכירות יהיו גבוהות מספיק ויהיה גם מכשיר מולטימדיה וגם קונסולת משחקים חלק מהפיצרים שלו לוקח לסוני הרבה זמן לפתח אולי הרבה יותר זמן משהם חשבו וזה בעיה רצינית לPS3 יש בעיות רציניות ללא ספק אבל גם המון פוטנציל וכרגע קשה לדעת מה יקרה בשנים הקרובות לאומת זאת מיקרוסופט הרגה את הXBOX מוקדם לטובת ה360 וקשה לדעת מה היא תעשה במקרה של ה360 כרגע זה לא נראה שה360 ינצח בדור הנוכחי ובגלל שאין להם נתח משמעותי ביפן חסר להם אחד משלוש אזורים גדולים מה שנותן יתרון לסוני לטווח ארוך (כרגע גם הPS3 לא להיט ביפן) ברגע שיהיה PS3 ממוזער ב250$ ולערכתי זה יקרה תוך שנה וחצי מיקרוסופט תהייה בבעיה בנוסף הקרבה למחשב יוצרת בעיה מהצד השני כי כבר יש בשוק מחשבים מאוד זולים שיכולים להריץ כל פורט של ה360 בסופו של דבר גם כרטיסי מסך OB יוכלו לעשות את זה ויש המון פורטים מי ה360 למחשב ככה שמאוד יכול להיות שמיקרוסופט תהרוג את ה360 מוקדם להתחרות מצד אחד ביורש של הWII שכנראה גם יגיע יחסית מוקדם (נינטנדו לא תוכל להתחמק מגרפיקת HD לנצח ) ומצד שני במחשבים זולים למרות שהעסק העיקרי של MS זה WIN היא מתחרה בערך גם במחשבים כדי לנסות למנועה מצב שיהיו קונסולות שהם גם תחליפי מחשב אבל בלי תכנות של מיקרוסופט כרגע גם לPS3 וגם לWII יש דפדפן ועוד דברים אבל זה בקטנה דור הבא זה יכול להיות מאוד משמעותי וזה הפחד של מיקרוסופט
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים עוד כמה זמן אתה מעריך שהXbox 360 יחזיק הוא יחזיק עד תחילת 2011 אני מיתכוון עם תיצא עוד קונסולה אני רוצה ליקנות Xbox 360 ואני רוצה שהיא תשמש אותי לפחות עוד שנתיים האקס בוקס יחזיק עד אז????
פורסם 2008 במאי 117 שנים אני לא מנהל במיקרוסופט ככה שאני לא יודע מה התוכניות שלהם אבל תזכור שהXBOX הראשון וגם כרגע ה360 מסובסדים רוב ימי החיים שלהם אולי עכשיו מיקרוסופט התחילה לעשות כסף על ה360 אחרי שנתיים וחצי בשוק בכל מקרה זה תלוי בהם תאורטית הם תמיד יכולים להוריד את המחיר כדי להשאיר את ה360 כל פעם שהביקוש יורד בפועל לערכתי הם יוציאו יורש מוקדם ל360 ויהרגו את ה360 אתה שואל על שנתיים ? אני מעריך שהוא יחזיק עוד שנתיים \שנתיים וחצי -רק תזכור שאני לא נביא
פורסם 2008 במאי 117 שנים לטווח הארוך כנראה PS3 , אבל שתיהן בהחלט מצוינות ואתה לא תצטער אם תקנה אף אחת.ליביו
פורסם 2008 במאי 217 שנים לטווח הארוך כנראה PS3 , אבל שתיהן בהחלט מצוינות ואתה לא תצטער אם תקנה אף אחת.ליביוסוף סוף משפט לעניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.