עבור לתוכן

שאלה בנושא של כרטיסי מסך !?.

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין שני כרטיסי המסך הבאים הוא משמעותי כשהשימוש העיקרי של המחשב הוא לצפייה בסרטים וסדרות משחקים כמעט ולא וגם אם כן אז הם ישנים או שלא דורשים יכולת גרפית גבוה !

הדגמים הם :

Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory

לעומת :

NVIDIA GEFORCE 8400M GS

בתודה מראש !!!

פורסם

שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין שני כרטיסי המסך הבאים הוא משמעותי כשהשימוש העיקרי של המחשב הוא לצפייה בסרטים וסדרות משחקים כמעט ולא וגם אם כן אז הם ישנים או שלא דורשים יכולת גרפית גבוה !

הדגמים הם :

Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory

לעומת :

NVIDIA GEFORCE 8400M GS

בתודה מראש !!!

יש הבדל גדול ולפי הדגמים זה כניראה כרטיסי מסך של מחשבים ניידים, השני הרבה יותר טוב ה8400GS

אם אתה מתכנו רק לעבודות גלישה באינטרנט ודבריעם פשוטים כמו הורדות אז יספיק הראשון אבל אם אתה רוצה לשחק איזה משחק חמוד במחשב אז תיקח את השני

פורסם

עדיף את השני בכל פרמטר.

אלא, אם אתה צריך סוללה (למחשב נייד, כן?) לזמן ממשוך יותר ה X3100 עדיף.

פורסם

עדיף את השני בכל פרמטר.

אלא, אם אתה צריך סוללה (למחשב נייד, כן?) לזמן ממשוך יותר ה X3100 עדיף.

לא קריטי בכלל, לא יורגשו ההבדלים בצריכת החשמל.

אפשר לחשוב שהוא הולך לקרוע את המחשב עם קרייסיס. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה עיקר התפעל של המחשב זה כן אינטרנט הורדות של דברים ובעיקר צפייה בסרטים וסדרות משחקים שוב זה יהיה חלק ממש מזערי בגלל זה אני מתלבט עד כמה ההבדל כי אני מתלבט בין מחשב של ג'יגה בייט שיש לו 2 אחריות ולבין של דל שיש לו 3 שנים ופחות או יותר זה ההבדל שמשחק לי תפקיד אז...

פורסם

אז אין הרבה מה לחשוב פה...אתה צריך פשוט ללכת על הזול יותר.

פורסם

לא קריטי בכלל, לא יורגשו ההבדלים בצריכת החשמל.

יורגשו גם יורגשו. גם במצב שהוא כמעט IDLE כרטיס מסך מובנה צורך יותר חשמל. לא נדיר לראות הבדל של 30%-50% בחיי סוללה.

המספרים הבאים הם מה ש-Lenovo מפרסמת לגבי ה-X3100 לעומת ה-NVS 140M (שהוא למעשה 8400M GS). מודדים זמן סוללה בשעות לכל גודל סוללה נתון:

-------X3100-------NVIDIA

4cell: 3.6h...........2.5h

6cell: 5.7h...........3.8h

hi-cap: 7.2h.........5.3h

9cell: 8.6h...........6.0h

9hicap: 10.1h.......8.0h

כמובן זה לא מדויק, אבל נותן תחושה, שמניסיוני היא לא רחוקה מהמציאות.

פורסם
  • מחבר

שלום רציתי לדעת האם יש בכ.מסך של 8400M GS יש יציאה של DVI ?

פורסם

תלוי במחשב הנייד הספציפי ולא בכרטיס. גם במחשב עם X3100 יכולה להיות יציאת DVI.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני חושב כאילו קדימה שאני ארצה לחבר את המחשב למסך LCD וכאילו במחשבים של דל כרטיס מסך פחות טוב עם יציאת HDMI ומחשבים של ג'גה בייט עם כרטיס מסך יותר טוב אבל אין יציאה זה מטריף אותי במה לבחור שלא נדבר על אחריות של שנה יותר במחשבים של דל שכל אחד אומר אחרת שאין מה לדאוג וזה לא קריטי שהמחשבים מספיק אמינים ואני לא רוצה להידפק אני רוצה להשיג מקסימום שאפשר בתקציב שלי של 5K +-

פורסם

למה לי יש גיגהבייט ויש לי DVI מי אמר שאין...תבדוק טוב!!

פורסם

ב-W566N יש DVI, ככל שידוע לי, ובאחרים אין.

פורסם

כן אבל לפי מה שהוא אומר הוא מתלבט על דגם כזה

פורסם
  • מחבר

הדגם שחשבתי לקחת של ג'יגה בייט זה:

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3614&category_id=adeeec243bda42f56d67a161f83b8708&

כי זה נכי טוב שיש בתקציב שלי וגם ככה חשבתי שאוכל להשיג מחשב עם מסך 14 אינץ שיהיה יותר קל אבל אם אין בו יציאה של DVI לפחות זה מבאס !

וזה הדגם שאני שוקל של דל :

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm

פורסם

זה שאין DVI זה לא סוף העולם. אלא אם כן רוב הזמן אתה מתכוון לחבר את המחשב לטלוויזיית LCD כדי לראות סרטי HD.

בכל מקרה אחר - לך על המחשב הקל יותר והקטן יותר, אפילו שהוא בלי DVI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים