פורסם 2008 באפריל 2817 שנים הובר, כולנו מעריכים את הידיעות החדשותיות שאתה מביא, אבל אלא אם כן אתה מביא תרגום, או דיעה אישית בעניין, כדאי שתפסיק לדעתי.כולנו יכולים לגלוש ל N4G או ל MaxConsole ולקרוא בדיוק את אותם דברים ואני חושב שזה סתם מספים את הפורום...
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מחבר לדעתך... אני לא רואה בלהביא מידע מעניין שלא מפורסם בחדשות האתר ספאם. אני מנהל דיון רק כשיש על מה (כתגובות המשך כמו בשאר הת'רדים שפתחתי), ולא מחווה דיעה על כל חדשה אוטומטית.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים הובר , אני אשנה את הביקורת לאחת בונה , כדאי לתת כמה שורות הסבר בעברית על האייטם והאימפקט שלו ואז זה הופך לדיון ולא לינק אני בעד
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מחבר הבעייה היא שלא תמיד יש לי זמן, אז זה או לא לשתף את חברי הפורום בכלל במידע מעניין או לשתף רק בלינק והגיב בהמשך - מה עדיף?אני אשתדל להבא לתת יותר מידע, לא תמיד יהיה לי זמן.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים לא ידוע לי על בעיות חימום בPS3 אני חושב שזה סתם חלק מהשיפורים הרגילים שנועדו בין היתר לצמצם עלויות שסוני יפתחו את הPS3 המוקטן אז יהיה מעניין ויהיה מעניין לראות אם למיקרוסופט יהיה תשובה לPS3 ממוזער
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים לא ידוע לי על בעיות חימום בPS3 אני חושב שזה סתם חלק מהשיפורים הרגילים שנועדו בין היתר לצמצם עלויות שסוני יפתחו את הPS3 המוקטן אז יהיה מעניין ויהיה מעניין לראות אם למיקרוסופט יהיה תשובה לPS3 ממוזער יש בעיה לPS3 שהGPU מתחמם יותר מידיי וניהיה ארטיפקטים.סיכוי לא גבוה שזה יקרה אבל זה קיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.