פורסם 2008 באפריל 2717 שנים שלום,אני לא כל כך בטוח לאן האשכול הזה מתאים אז אם יש צורך תעבירו.אז ככה, יש לי אוזניות שאני יודע שהם בסדר במכשירים אחרים (נגן MP4) אך כאשר אני מחבר אותם למחשב יש רעש ברקע לא כל כך חזק אבל מפריע.מה זה יכול להיות?
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים אצלי יש את אותה בעיה כשאני מחבר לרמקולים מסויימים.(למחשב ישירות אין את הבעיה)
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים לכל הכרטיסים המובנים זה קיים. אני לא מכיר דרך לפתור את זה, וספק אם יש כזו.Anatoli.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים אוזניות בעלות התנגדות נמוכה יהיו רגישות פי כמה לרעשי רקע- השיטה לפתור את זה היא להוריד את המאסטר ווליום של המערכת בדרייבר של הכרטיס, ולא דרך התוכנה שמנגנת את השירים/מה שזה לא יהיה.זה מקטין משמעותית את רעש הרקע.אין דרך להעלים את זה-אפשר להשתמש באוזניות עם התנגדות גבוהה, זה גורם לעניין להיות כמעט בלתי מורגש.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים לכל הכרטיסים המובנים זה קיים. אני לא מכיר דרך לפתור את זה, וספק אם יש כזו.Anatoli.מחזק, אין מה לעשות נגד זה חוץ מלהנמיך פה ושם .סתם פתרונות כאלה מאולתרים.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים יש לי את אותו הלוח אם (אני משתמש בכ.קול המובנה), ושמתי לב לרעשי רקע באוזניות רק בעליית המחשב. (לפני שמערכת ההפעלה נטענת)לאחר בדיקה קטנה, הבחנתי שקיים בvolume control מד שנקרא "analog mix" וכשהוא נמצא על MUTE אין רעשי רקע בכלל.לא יודע אם המד הזה נמצא גם בווינדוס אבל בלינוקס הוא קיים.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים OK !אז בלינוקס הכל עובד רגיל? ז"א אחרי שביטלת את האנלוג אז אתה מצליח לשמוע סאונד חלק ורגיל?
פורסם 2008 במאי 217 שנים לאן אתה מחבר את האוזניות - חיבור קידמי שח המארז או אחורי?היתה לי בעיה דומה כשחיברתי לקעדמי, אבל באותן אוזניות כשחיברתי ליציאה האחורית שממש צמודה לכרטיס לא היה רעש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.