פורסם 2008 באפריל 2717 שנים זכרון SDRAM KVR133X72RC3L/1024 לאיזה מחשבים זה מתאים ?יש לי שניים ,י.יש לו ערך?
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים תלוי מה אתה מכנה ערך?יש מצב שתקבל עליו סכום כספי ענק כי זה כבר אספנות, ;Dסתם לא, תפרסם אותו למכירה ,אולי מישהו שתקוע עם איזה פנטיום 3 או פנטיום 4 (מהראשונים) עוד צריך כזה.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר נסיתי להתקין אותו בפנטיום 4 1.5 ללא הצלחה - כל הזמן קיבלתי צפצופים .העם נדרש התקנה מיוחדת כלשהיא?
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים תצרוב את התוכנה MEMTEST תריץ אותה ותראה אם יש שגיאותאם אין אז הם בסדר ותבדוק ב BIOS על הזיכרונותאם הכל בסדר נסה שוב ותוכל למכור בערך ב100-150 כי זה כבר לא ניתן להשיג אז אנשים לוקחים רק יד שניה במצב כזה ואז אתה מוכר את זה ביקר יותר.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר תצרוב את התוכנה MEMTEST תריץ אותה ותראה אם יש שגיאותאם אין אז הם בסדר ותבדוק ב BIOS על הזיכרונותאם הכל בסדר נסה שוב ותוכל למכור בערך ב100-150 כי זה כבר לא ניתן להשיג אז אנשים לוקחים רק יד שניה במצב כזה ואז אתה מוכר את זה ביקר יותר.הרצתי תוכנה בשם CPU-Z והתוכנה זיהתה את הזכרון , אבל המחשב בזמן האיתחול לא מריץ אותו ולמיטב הבנתי גם לא משתמש בו. מה וכיצד אלי לעשות בBIOS בכדי שיעבוד ?סליחה עם אני בפורום הלא נכון.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים אני מבולבל לגמרי עכשיו, ניסת אותו לבד בלי שום כרטיס אחר ויש צפצופים והמחשב לא נדלק? תפרט יותר כי אתה סותר את עצמך קצת.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים אני מבולבל לגמרי עכשיו, ניסת אותו לבד בלי שום כרטיס אחר ויש צפצופים והמחשב לא נדלק? תפרט יותר כי אתה סותר את עצמך קצת. עם כרטיס זיכרון אחר אתה מצליח ?(עם איזה שהו כרטיס ?) אם כן אז יש לך בעיה בכרטיס שעושה צפצופים אם זה עם כל כרטיס אז הבעיה כבר ברכיב במערכת שלך. נסה לעשות בדיקה של MEMTEST אם אתה בכלל יכול לעלות את הBIOS אם אתה לא מצליח נסה עם זיכרון אחר אם לא אז זה בעיה רק במערכת או בלוח אם או בספק
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר דבר ראשון תודה על העזרה.תאור הארוע.ברשותי מחשב פנטיום 4 1.5 עם מערכת XP עובד יפה עם 512 מגה זכרון. (2X256) במחשב יש שלושה סלוטיםקבלתי שתי כרטיסי זכרון (שצוינו) מחבר.הסרתי את הזכרונות שהיו במחשב (2X256). והתקנתי את אחד הזכרונות ה"חדשים"(1גיגה). כאשר הדלקתי את המחשב במצב זה המחשב צפצף ולא נדלק.לאחר מכן נסיתי את להתקין את הזכרונות בשילובים שונים, כאשר בכל פעם המחשב מזהה רק את הכרונות הקטנים הSTART UP. הרצתי תוכנה בשם CPU-Z אשר מפרטת את מפרט המחשב . - כרטיס הגיגה זוהה!!אך המחשב עדיין לא משתמש בו.עם קיימת אפשרות לשדרג את המחשב הישן מ512 מגה לשני גיגה זה יהיה נחמד - אשמח לכול עזרה בנושא.ושוב תודה
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים משהו מוזר, זה לא מזוהה בפוסט ,?פוסט = מסך ההדלקה של המחשב ,איפה שכל הנתונים מזוהים.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר משהו מוזר, זה לא מזוהה בפוסט ,?פוסט = מסך ההדלקה של המחשב ,איפה שכל הנתונים מזוהים.בפוסט הוא "מריץ" רק את ה512 מגה. (לא מזהה את הגיגה)המצב הנתון כרגע - סלוט 1- 256 סלוט 2- 256 סלוט 3- גיגההמחשב עובד רק עם 512בבדיקת מערכות (בCPU-Z) כל שלושת הזכרונות מופיעים.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.