עבור לתוכן

כמה שאלות על xbox 360

Featured Replies

פורסם

אחותי עכשיו בדרום אמריקה וא היא הולכת ל ארצות הברית והיא קונה לי xbox עכשיו יש לי כמה שאלות

1.מה אני יכול להכנס ל ארד דיסק של ה xbox סרטים משחקים או משהו אחר אני יכול להכניס סרטי hd ל ארד דיסק של ה xbox ולראות ב hd

2.ב xbox 360 elite יש את המעבד החדש או הישן ואם עדין צריך להתקין התקן חיצוני של קירור שלא יהיה טבעת מוות

3.איה כונן דיסקים יש ל xbox dvd רגיל או hd וכמה עולה ליקנות כונן br

4. צריך שנאי אחר

5.מה ההבדל הגדול בין xbox ל ps3

6.או שעדיף ביכלל ליקנות ps3

תודה רבה

פורסם

ההודעה שלך לא כל כך מובנות אבל חיפוש קל היה פותר לך את הבעיה:

לטלוויזיה שלך כנראה שה-360 יתאים, אך אתה צריך לזכור שהמתח כאן בארץ הוא שונה, ועל כן תצטרך לקנות שנאי מתאים במחיר של 200-300 ש"ח, יש לוודא שהשנאי הוא בהספק של 500W.

דבר שני - יש שני הבדליים מהותיים בין העלית לפרימיום:

אחד - העלית מגיע עם HD של 120 GB בעוד שהפרימיום מגיע עם 20 GB - מה שלא מהווה יתרון משמעותי כל כך בארץ משום שלא ניתן להוריד תכני HD מרשת ה-LIVE עקב בעיות הקשורות לזכויות יוצרים.

שתיים - העלית מגיע גם עם כבל HDMI, כאשר הפרימיום מגיע ללא(ניתן לרכישה בנפרד בין 40-70 דולר).

כמובן שהעלית גם שחור כאשר הפרימיום רק לבן.

אגב לא משנה מה אתה קונה תוודא שאתה קונה קונסולה עם צ'יפ הפאלקון החדש.

אה כן וה-360 משתמש בכונן DVD רגיל, וכל המשחקים שלו הם על DL.

אמנם קיים תוסף בדמות כונן HD אך אין לו שימוש מלבד לנגן סרטי HD(לא Blue-Ray).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי אבל אני רוצה לדעת אם אני יכול להכניס סרטים מהמחשב נגיד ל ארד דיסק של ה xbox או אם אני קונה משחק א אני יכול לעתיק אותו ל ארד דיסק של ה xbox

פורסם

לא.

פורסם

AMIT_MEG אתה לא יכול לגבות משחקים על הארד דיסק לא ב360 ולא בPS3

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי סרטים

ואם גם סרטים אי אפשר א למה צריך את הארד דיסק?

פורסם

אתה יכול להשכיר סרטים ותוכניות טלוזיזה דרך ה XBOX LIVE, לשאר המטרות עדיף לשמור את ההארד דרייב למשחקים, ולאחסן סרטים על מחשב (ה XBOX יכול לתפקד כ-סטרימר) או על דיסק חיצוני עם חיבור USB

אגב אין גיבוי משחקים על ה HD, אתה משתמש בדרייב למפות נוספות שאתה מוריד, חבילות הרחבה, שמירות וכו'.

שנאי 500W? קשקוש, עם XBOX חדש (65 ננומטר) שנאי 250W יספיק, עולה 150 ש"ח גג. לי יש XBOX מהדור הקודם ושנאי 350 WATT שמספק חשמל גם לנייד של חברה שלי ולראוטר שלי.

כבל HDMI ב 70$? למה? תזמין באינטרנט, תשקיע $30 ותקבל מוצר טוב, תמנע מכבל ב 10$.

לדעתי אם אין לך טלויזיית FULL HD אין שום סיבה שתקנה את העלית, הפרימיום יספיק לכל מטרה.

פורסם

שנאי 500W? קשקוש, עם XBOX חדש (65 ננומטר) שנאי 250W יספיק, עולה 150 ש"ח גג. לי יש XBOX מהדור הקודם ושנאי 350 WATT שמספק חשמל גם לנייד של חברה שלי ולראוטר שלי.

לא יודע לגבי זה, אבל כבר נתקלתי במס' אנשים אשר השתמשו בשנאי של 250W והשנאי החל להעלות עשן כאשר הקונסולה הייתה באמצע המשחק, למזלם קיימת בשנאי סוג של הגנת מתח, אבל למה לקחת את הסיכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים