פורסם 2008 באפריל 2717 שנים שלום רב,אתמול ניסיתי להתקין אובונטו על המאק ולא הצלחתי,עבדתי לפי tutorial של התקנת 7.10https://help.ubuntu.com/community/MacBookמה שעשיתי:1. הגדרתי ב bootcamp פארטישן לווינדוז.2. התקנתי rEFIt, תפריט הBOOT בין לינוקס למאק OS הופיע תקין.3. ביצעתי התקנה של האובונטו לפי ההוראות(מחיקת פארטישן FAT32הגדרת פארטישנים ידנית לפי הTUTORIAL).4. בבחירת מערכת לינוקס מתפריט הEFI, נותן לי שגיאת BOOT.יש למישהו רעיון מה ניתן לעשותבכדי לפתור את הבעיה הזו?בתודה מראש לעונים.נ.ב-רעיונות לגרסאות אחרות של אובונטואו הפצות אחרות יתקבלו בברכה(כל המידע על המאק כבר מגובהואני מוכן להתעלל בו).
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר שהוא לא מוצא שום דבר to boot from,device not bootableאו משהו כזה...נראה לי שהEFI זאת הבעיה :-\
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר משהו מוזר, הגעתי הביתה וניסתי להתקין ושוב.עשיתי boot מה live cd והמשכתי לתפריט.בתפריט בחרתי מתוך סקרנות boot from hardisk firstוגם כדי לצלם את השגיאה, ואובונטו פשוט עלה!מוזר, לא? תכף אבדוק עם זה גם עולה בלי הדיסק.
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים מחבר לא עובד בלי ה live cd. אבל אני חייב לציין שממספר הרגעים הקצר של שימוש בהפצה שלא מיועדת למאק, השימוש לא נוח בטירוף, אני ממליץ להתקין אובונטו על pc
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים מחבר אני לוקח את דבריי בחזרה הייתה לי בעיה ב trackpad(לא זיהה מולטי-טאץ'), יש לזה תיקון, כמובן שאצטרך לחפש פיתרון גם למקשי ה command בשביל לתת לזה שליטת מאק מוחלטת. אבל עדיין לא היה לי זמן כ"כ להתעסק בזה, מבטיח לעדכן עוד
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים סתם שאלה אני לא מבין למה אתה מתקין לינוקס על מחשב שמאפשר להנות מהמערכת הפעלה הכי חדשנית והכי כיפית ונוחה?כאילו LOOK WHAT YOU'VE GOT בבקשה תסביר לי -.-
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים מחבר בעיקר למטרות לימודיות, ה PC צריך לעבור פירמוטכי התקנת האובונטו לא מזהה את הפרטישנים האפשרייםבכונן הקשיח שלי ואני מפחד מאיבוד מידע,אז אני עושה קצת ניסויים על המאקבוק.נ.ב-אני מקווה מאוד שלא היית ציני, כי זאת באמת אחלהמערכת ואני מרוצה גם מmac os.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים OSX היא לא כזו מדהימה, אם התקנת לינוקס לא הייתה דורשת ממני מאמץ הייתי ממזמן מתקין. OSX פשוט נכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.