עבור לתוכן

תוכנות אבטחה - דיון מרוכז ליעוץ\שאלות\בקשות

על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ? 2,630 הצבעות

1. 1. על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

גם לי יש AVIRA אנטי וירוס :xyxthumbs: אבל אנטי וירוס נטו (לא INTERNET SECURITY) כי האנטי וירוס שלהם בהחלת מצויין, מה שלא מצויין ב INTERNET SECURITY זה ה FIREWALL. ולכן אני משתמש באנטי וירוס החינמי של AVIRA ו FIREWALL חינמי של COMODO, שהוא הכי טוב קיום (אין לי כח להכנס לראוטר בשביל לשחק שם בהגדרות) ה K9 זאת התוכנה הכי טובה לדעתי בשביל CHILD PROTECTION. וגם היא חינמית :)

אני לא אוהב תוכנות בסיגנון INTERNET SECURITY, כאשר רק חלק מהתכונות עובדות מצויין והחלק האחר גרוע.

אני אוהב לשים תוכנה שמתמחה בתחומה...

• תגובות 836
  • צפיות 472.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל אם היית לך את האפשרות להשתמש ב INTERNET SECURITY בחינם אז כניראה שהיית משתמש בגירסה המלאה רק כי אפשר :nixweiss: זה גם מאוד נחמד שאין פרסומות, זה מעדכן לבד כל הזמן ברקע בלי לפתוח חלונות גדולים, העדכונים מאוד מהירים ויש הרבה יותר אפשרויות :nixweiss:

אני מאמין שאם הם לא יתנו רישיון נוסף בחינם אחרי השנה וחצי האלה אני אחזור לחינמי.

אני לא כל כך אוהב את COMODO כי הוא מתקין הרבה דברים שלא באמת צריך כי בכללי הם איחדו את כל הכלים החינמיים שלהם (כלומר אם התקנת FIREWALL אז מותקן לך גם רוב הקבצים של ה AV הלא כל כך טוב שלהם). בזבוז מקום בדיק קשיח וגם הוא לא תמיד מוחק את כל הזבל אם אתה מוחק את התוכנה.

מישהו מכיר תוכנות ANTI SPYWARE שיותר טובות מ Malwarebytes Anti-Malware או SUPERAntiSpyware (ולא עולות כסף)?

פורסם

אלה שתי התוכנות הטובות ביותר בתחומם.

אתה יכול להיעזר בנוסף לאלה ב- WinPatrol המצוין.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

בעוד מספר ימים ייגמר לי המנוי לזון-אלארם (אנטי וירוס ופיירוול). האם לחדש ? האם האנטי וירוס הזה נחשב למספיק טוב, או שאולי כדאי לי להחליף לאחרים ?

אשמח לקרוא חוו"ד על האנטי וירוס הנ"ל והצעות לכלים טובים יותר (וזולים יותר...)

תודה

פורסם

אני לא חושב שיש פה בפורום הרבה נסיון עם האנטיוירוס של zonealarm (אם בכלל), אבל אתה יכול לקרוא סקירה אודותיו כאן:

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2386372,00.asp

אני אישית משתמש רק בפיירוול החינמי שלהם ודי מרוצה ממנו (פרט לאינטרפייס החדש שהכניסו לא מזמן שאפילו לא מאפשר לפתוח חלון לגודל מקסימלי כך שיוצאת לך הנשמה אם צריך לעבור למשל על רשימת ההרשאות לתכניות לצאת החוצה לאינטרנט).

יש לי נסיון טוב עם האנטיוירוס של AVAST המאפשר לתזמן סריקת מחשב לפני העלאת מערכת ההפעלה בפעם הבאה,

וגם עם MSE החביבה עלי ביותר: קלה מאד להגדרה, לא סוחטת משאבים, עובדת ברקע כולל עדכונים וסריקות בלי לבלבל את המוח ובלי שתרגיש, וחינמית.

פורסם

אנטיוירוס לבדו זה לא פיתרון מלא.

הנה דוגמא, היום היינו כמה אנשים שרצו לראות את המשחק כדורגל(שלא משודר בארץ בגלל יום השואה).

חיפשתי באינטרנט מקור לצפיה והגעתי לאתר שנראה לגיטימי לגמרי, אחד מהתוצאות הראשונות בגוגל לCHELSEA VS BARCELONA LIVE.

כדי לראות באיכות HD האתר ביקש ממני להתקין את הנגן שלהם, אז התקנתי.

יותר מאוחר אני מגלה שיש לי MALWARE שנקרא STDRT.EXE שטוחן את האינטרנט ויותר קובץ של כמה מאות מגה שאותו ממלא בשטויות.

בVOLUME CONTROL מופיע VOLUME BAR בMUTE לישום לא ידוע, וכשמנסים לשמוע הישום מיד משתיק שוב, רק תזוזה עם העכבר למעלה ולמטה של הVOLUME משמיע לרגע מה שנדמה כמו תחנות אינטרנט רדיו שעוברות כל כמה שניות.

בRESOURCE MONITOR אני רואה את הישום טוחן אינטרנט בין 100K ל200K לשניה.

בבדיקה של גוגל מסתבר שזה MALWARE מוכר.

האנטי-וירוס MSE לא זיהה אותו.

בתוצאות על איך להסיר את הזבל הזה, המצילו על התוכנה MALWAREBYTES ANTI-MALWARE.

הורדתי, התקנתי, סרקתי, מצאתי, הסרתי, נפתרה הבעיה.

תארו לכם רושעה שכזאת טוחנת לכם את האינטרנט 24/7, גורמת לסרטונים לקרטע.

ולא עושה כלום חוץ מלהתחבר לשרתי רדיו אינטרנט ולהוריד מהם STREAMS.

פורסם

אכן נקודה שחורה ל MSE.

בכל מקרה אני מפעיל לפעמים גם את malwarebytes

ובמקרה של כניסה לאתר לא מוכר שדורש התקנת רכיב כלשהו - תמיד פותח אותו ומתקין תחת Sandboxie

פורסם

עד היום הלכתי כעיוור אחרי kaspersky, שנים כבר שאני משתמש בחבילת הinternet security שלהם.

אתמול עשיתי התקנה נקייה לwin והחלטתי שנמאס לי מהאיטיות שהייתה תמיד ברקע.

החלטתי שאולי הגיע הזמן לשנות את ההרגל, אז איזו חבילת internet security מומלצת כיום?

פורסם

חבילות מסוג הזה לא כ"כ רצויות. עדיף תוכנה ספציפית ליישום ספציפי.

אנטי ווירוס - אוירה, חינמית; אם אתה מתעקש לשלם כך את גרסאת הפרימיום או את GDATA.

פיירוול- עם וינ7 אפשר בשימוש נכון להסתפק עם המובנה או להתקין את COMODO או ONLINE-ARMOR שמגיעים עם HIPS.

אנטי-מלוורס- Malwarebytes ו/או SUPERAntiSpyware, בגרסאות החינמיות אין הגנה אקטיבית. לא כ"כ נורא אם דואגים לסרוק את המחשב ידנית מדי פעם ולעדכן לפני.

שכבת הגנה נוספת- WINPATROL, הגנת רג'סטרי וכלי ניטור שונים. קיימת גם גירסאת חינם שמספיקה בהחלט. חשוב במיוחד למי שבוחר להשתמש באנטימלוור ללא הגנה אקטיבית אך זו שכבה נוספת ממולצת בכל מקרה.

הגנה פסיבית- SPYWAREBLASTER, חוסמת פרצות בדפדפנים וגישה לאתרים בעייתיים במיוחד. פשוט מעדכנים מדי פעם ומאפשרים את החסימות החדשות. חובה.

פורסם

שאלה,

יש לי מחשב נייד חדש והתקנתי בו

microsoft security essentials + הפיירוול ותוכנת אנטי ספיוור SPY BOT

יזה יספק לי את ההגנה הנדרשת? לא מצאתי הרבה מידע על האנטי ווירוס של מיקרוסופט.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אישית כבר מגירסה 2010 אני משתמש ב נורטון סקיוריטי וגם ממליץ לחבריי , תוכנה מצויינת יחסית קלה ואף פעם לא היה לי וירוס איתה , מה שכן לפעמים קורה FALSE POSITIVE אבל זה קורה לכל אנטיוירוס לפעמים אז באמת שווה . ויש אופציה לקנות מאמזון באמת בגרושים משו 25 דולר לשלושה מחשבים או 17 למחשב אחד.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שאלה למומחים פה...

איך השילוב של אנטי ווירוס MICROSOFT

security essentials

ופיירוול של ZONEALARM ?

פורסם

כל אחד מהם ממלא פונקציה שונה ממשנהו, ולהגנה טובה על המחשב צריך את שניהם.

אין חשיבות אם דווקא MSE או אנטיוירוס אחר ברמה טובה.

עד לאחרונה עבדתי עם MSE + Zonealarm , אך בעקבות דיווח בדיון זה על רושעה שלא נתגלתה ע"י MSE הסרתי אותו

והתקנתי במקומו Bit Defender וכמובן ממשיך עם Zonealarm שניהם בגרסה החינמית.

פורסם

איזה אנטי וירוס חינמי טוב יותר Avast או, Avira ?

תודה על היעוץ :)

פורסם

יש לי תוכנת אנטי רוטקיט Unhackme. אך היא? האם היא מבצעת טוב את עבודתה? אני קצת תוהה לגבי התפקוד שלה?

אם אינכם ממליצים על תוכנה זו, האם יש תוכנות אנטי רוטקיט טובות יותר ממנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים