עבור לתוכן

תוכנות אבטחה - דיון מרוכז ליעוץ\שאלות\בקשות

על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ? 2,630 הצבעות

1. 1. על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תודה רבה.

• תגובות 836
  • צפיות 472.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Norton Internet Security מכיל בו את האנטי וירוס + פיירוואל ועוד כל מיני סינונים . אני אוהב את התוכנה וממליץ עליה .

גם אני.

לדעתי, עושה את העבודה. רק איטית מדי, בסריקה המהירה שלה. הגירסא הישנה (2011) היתה הרבה יותר מהירה.

פורסם

גם אני.

לדעתי, עושה את העבודה. רק איטית מדי, בסריקה המהירה שלה. הגירסא הישנה (2011) היתה הרבה יותר מהירה.

בעבר ניסיתי את נורטון והמוצר הרג לי את המחשב. כבד מאוד.

איזה פתרון הכי פחות יעמיס את המחשב מכל מה שהצעתם קודם ?

פורסם

נו כי כנראה ניסית את המוצר לפני שנים מגירסה 2009 התוכנה מצויינת ובכלל לא מעמיסה, ולהפך BITDEFENDER באמת תוכנה כבדה שתהרוג לך את המחשב.

פורסם

איזה פתרון הכי פחות יעמיס את המחשב מכל מה שהצעתם קודם ?

אם כבר בתשלום, אז לדעתי חבילת ההגנה הכי קלה: "eset smart security"

פורסם

למה לשים אנטיוירוס קל ? בשביל היופי ?

פורסם

למה לשים אנטיוירוס קל ? בשביל היופי ?

החוכמה זה לשים תוכנת הגנה שלא תרגיש שהיא בכלל קיימת ולא תעצבן עם חלונות קופצים כאלה ואחרים.

פורסם

החוכמה זה לשים תוכנת הגנה - שמגנה !

אם התוכנה לא מגנה, אז למה היא קיימת ? (שגם ככה אתה לא מרגיש שהיא קיימת)

פורסם

החוכמה זה לשים תוכנת הגנה - שמגנה !

אם התוכנה לא מגנה, אז למה היא קיימת ? (שגם ככה אתה לא מרגיש שהיא קיימת)

תוכנה שמגנה ולא מעמיסה ולא מעצבנת. הולך?

פורסם

ברור שהולך :D

אבל התוכנות הכי טובות, לוקחות יותר משאבים.

בתוכנה קלה מתפשרים על פחות הגנה.

פורסם

שטויות. יש הרבה מאוד תוכנות שמקבלות ציונים טובים מאוד ולא כבדות יותר מדי.

פורסם

שטויות. יש הרבה מאוד תוכנות שמקבלות ציונים טובים מאוד ולא כבדות יותר מדי.

התקנתי על אחד המחשבים שלי את BITDEFENDER ל30 יום ניסיון.

בנתיים זה עובד במוד שנקרא AUTO-PILOT שלא לגמרי ברור לי מה רמת ההגנה שזה נותן.

בכל אופן הכל מתפקד נורמלי ואין חלונות קופצים.

גם UTORRENT מתפקד כהלכה.

פורסם

לי יש את AVIRA INTERNET SECURITY 2012 (לא קניתי, הם נתנו לכל החברים שלהם בפייסבוק רישיון עד אפריל 2013).

קליל, מהיר, מצויין, כולל FIREWALL, בודק אימיילים ובודק אתרים. בנוסף לזה יש לו CHILD PROTECTION בשביל שתוכל להגביל את הילדים שלך והכי חשוב זה ה GAME MODE שדואג שהאנטי וירוס לא יפריע לי בזמן שאני משחק :cool2:

לא יודע מה הרמה של הכלים האחרים שלהם, עד היום לא קרה לי שהם מצאו משהו, אני גולש רק לאתרים גדולים ורוב הדברים שיש לי במחשב מקוריים/תוכנות חינמיות אז המחשב יחסית נקי :P

לדעתי הוא שווה קניה, הוא בודק את האתרים ברקע בלי להפריע (בניגודל לאחרים שמרגישים את ההגנה עובדת והאתרים דורשים עוד שניה בשביל לעלות), ה FIREWALL שלו טיפה מציק כי כל דבר שמנסה לגשת לאינטרנט הוא נותן הודעה אבל אני בטוח שאפשר לסדר את זה.

ל ROOTKITS ו MALWARE מדובר באחד מהאנטי וירוסים הכי טובים שיש ואם הוא מפספס משהו אז יש תוכנות הגנה נוספות שיכולות לעזור (ל SPYWARE וכו').

פורסם

ה FIREWALL של AVIRA לא משהו... עדיף FIREWALL של COMODO...

ובדיקת אימיילים ? יש את GMAIL בשביל זה...

CHILD PROTECTION ? תבדוק את זה :

http://www1.k9webprotection.com/

פורסם

ל 90% מהמשתמשים היום יש FIREWALL בראוטר שעדיף על כל התוכנות האלה, ה AVIRA זה רק בונוס :P

תמיד טוב שיש באנטי וירוס אפשרות לבדוק שאין מזיקים באימיילים, יש את זה ברוב האנטי וירוסים היום אבל שוב, AVIRA מזהה יותר וירוסים מרוב האנטי וירוסים בשוק. חוץ מזה לא כולם משתמשים ב GMAIL (לי למשל יש גם GMX שמשמש ל PSN ומשחקים אחרים ו MSN/OUTLOOK LIVE של המכללה שאני לומד בה).

CHILD PROTECTION שוב, בונוס נחמד למי שרוצה שהילדים שלו לא יראו פורנו :nixweiss: זה תמיד נוח שהכל בתוכנה אחת, ברור שיש תוכנות שעושות את זה טוב יותר ומאפשרות גם לשלוט בדברים שלא קשורים לאינטרנט. מה שיש ב AVIRA זה בערך מה שיש בראוטרים השונים, שוב במקרה כזה עדיף להשתמש במערכת שבראוטר.

אם הולכים לקנות אנטי וירוס בכל זאת ה AVIRA בחירה מצויינת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים