עבור לתוכן

תוכנות אבטחה - דיון מרוכז ליעוץ\שאלות\בקשות

על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ? 2,630 הצבעות

1. 1. על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

נחשב לסבבה לגמרי, יחד עם AVAST! וAVIRA בקטגוריית החינמיים.

• תגובות 836
  • צפיות 472.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נחשב לסבבה לגמרי, יחד עם AVAST! וAVIRA בקטגוריית החינמיים.

סבבה , תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

• איך אני מעיף את Pup ups של AVIRA?
  • איך אני יכול לדעת בוודאות שהקובץ שהאנטיוירוס זה וירוס שיכול לפגוע במחשב? או קובץ קייגן שהוא לא מזיק למחשב והאם באמת קובץ קייגן וסוגיו לא מזיקים?

פורסם

[list type=decimal]

[*]http://www.mydigitallife.info/remove-or-disable-avira-free-antivir-upgrade-to-premium-popup-ad-notifier-nag-screen-avnotify/

[*]תריץ על מחשב של חבר :silly:

(אין ממש אפשרות לדעת בוודאות, הגיון בריא שלך על סמך מה שאתה מוריד, מאיפה ולאיזה קב' זה שייך.

אתה יכול להיעזר במכונה ווירטואלית או תוכנת ארגז חול בכדי להריץ את התוכנה ולבדוק אותה בסביבה מבודדת).

פורסם

בפעם האחרונה שהתעניינתי mse(מייקרוסופט סקיורטי) הייתה די מומלצת, הורדתי התקנתי ואין לי טענות.

האם ההמלצה עדיין תקפה?

אני מחפש אנטיוירוס חינמי.

תודה

אני משתמש בו כבר מספר חודשים עם מספר מחשבים שונים והוא עובד בלי בעיות.

מזהה וירוסים כמו שצריך ולא מציק יותר מידי כמו אנטיוירוסים אחרים.

והכי חשוב - בחינם :)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה קורה לקבצים "בבידוד" כאשר מוחקים את התוכנה שמבדדת? האם הקבצים נמחקים.

אני רוצה למחוק סופר אניטי ספייוור ולהתקין גירסה חדשה יותר. השאלה שלי היא גם כללית, מה קורה עם הקבצים "הפגומים/נגועים" כאשר מוחקים תוטכנה מסוג כזה.

פורסם

נראה לי שהתוכנה שואלת אותך מה לעשות איתםץ

שאלה אחרת, יש לי את נורטון אינטרנט סקוייריטי 2011, ועשיתי עדכון לגירסא 2012, אלא מאי, שהוא נעשה כעת מאוד איטי. ז"א לוקח לו הרבה יותר זמן לעשות סריקה מהירה וכו'.

זה רק אצלי או שככה זה?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חברים אני צריך המלצה, יש לי כרגע את תוכנת האנטי וירוס AVIRA החינמית, אני רוצה לרכוש תוכנה מלאה, מה הטובה ביותר נכון להיום?

פורסם

לדעתי זה לא שווא לשלם אל תוכנה הרבה כסף בשביל לקבל 0.8% יותר תוצעות יחסית ל AVIRA

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי עכשו וינודס 7, ואני מחפש AV יעיל.

יעיל מבחינתי זה נוד32- מזהה הכול, בולם ומנקה. וכל זה בלי להציק יותר מידי או לתקוע את המחשב (אפילו בעדכוני התוכנה שהוא עושה לא מרגישים עומס).

בעבר היה לי נורטון (אני מניח חוקי... בלפטופ הקודם שלי נראה לי... אני זוכר שלקח לי יותר זמן להעלים אותו מהמחשב ממה שהשתמשי בו) והיה לי גם את אבסט שלא אהבתי (הציק לי עם יותר מידי הודעות כל הזמן).

נוד32 הוא מושלם וכו'.

הבנתי שיש למיקרוסופט איזה AV לוינדוס שנחשב לסביר.... זה אמור להיות מותקן אצלי במערכת או שצריך להוריד את זה בנפרד? מה דעתכם על התוכנה הזו באופן כללי?

תודה לעוזרים :)

פורסם

MSE - מעולה. אני איתה כבר מעל שנה בכל המחשבים בבית והכל מעולה

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

האנטיוירוסים שהם רשומים בסוף ברשימת הפרסים - הם לפי סדר כלשהו או סתם?

פורסם

זה נראה שזה מסדור לפי מידת ההצלחה של הAV למיניהם במבחנים שהם ערכו להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים