עבור לתוכן

תוכנות אבטחה - דיון מרוכז ליעוץ\שאלות\בקשות

על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ? 2,630 הצבעות

1. 1. על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני בנתיים נאמן לNOD32 (אנטיוירוס בלבד ולא אינטרנט סיקיוריטי)

למרות שאני שוקל להחליף אותו למשהו אחר, בבדיקות שעשיתי באמצעות virustotal הקספרסקי מזהה את רוב הוירוסים, אבל גם נורטון.

מבחינת שימוש במשאבים אין לי מושג כי אני לא ממש משועמם להתקין כל אנטיוירוס שיש ;)

אבל אני חושב שאני אתן צ'אנס לנורטון ואולי גם לקספרסקי

בנתיים ניסיתי את NOD, AVIRA, BITDEFENDER

אם יהיו עדכונים נחזור לדווח :)

• 1 חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 836
  • צפיות 472.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עובד על WIN7 עם MSE. ועושה סריקות תקופתיות עם MALWARE BYTES, Spybot - Search & Destroy ו- SUPERAntiSpyware Free Edition.

בינתיים, אין תלונות. אני פשוט לא מתקרב לדברים מסוכנים קבצים או אתרים מסויימים שאני חושש מהם אני מריץ בעזרת Sandboxie.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

איך ה- trend micro internet security? קיבלתי אותו עם הלפטופ. השאלה אם הוא מספיק טוב, או להעיף אותו להתקין נוד?

פורסם

הוא בסדר גמור אין צורך להעיף

חברה עם מוניטין רב

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני צריך אנטיוירוס לנטבוק שלי, LG X120 שיהיה בעל צריכת משאבים כמה שיותר נמוכה ועם זאת יעשה את העבודה, עדיפות למשו חינמי בבקשה.

פורסם

MSE די עונה על כל הדרישות שלך.

פורסם

גם Panda cloud

פורסם

רשום שהפנדה משתמש ברוחב פס של המשתמש,

מישהו שמשתמש בפנדה יכול להגיד אם זה מורגש או לא?

פורסם

אני...זה לא מורגש בכלל.

גם עם מכונה וירטואלית עם ברידג' ואז יש לי שתי פנדות שמשתמשות ברוחב פס.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות אנטי-וירוס/תוכנת אבטחה חדשה. אני לא מבין שום דבר באבטחה ובאנטי-וירוסים. שמעתי מכמה אנשים וקראתי גם כמה ביקורות שהנורטון החדש מספק את הסחורה. אבל הייתי רוצה להיות בטוח עד הסוף שזה ככה או שיש אנטי-וירוסים אחרים שהם יותר טובים. אני מחפש רק להגן על המחשב שלי ולא יותר מזה, אין לי איזה סוד מדינה במחשב, סה"כ אבטחה והגנה בסיסית אבל איכותית. לא הייתי רוצה לזרוק סתם קרוב ל100-120 ש"ח באוויר לפני לדעת את הכל.

בנוסף לזה, אם אני קונה אנטי-וירוס של גרסאת 2011 החדש שיצא. האם כשיצא אנטי-וירוס 2012 אני פשוט יוכל לעדכן בחינם או שאני אצטרך לקנות שוב אחד חדש? במילים אחרות, אם אני קונה אנטי-וירוס אני יוכל להשתמש בו בשנתיים-שלש הקרובות והוא מעדכן את עצמו, או שאני אצטרך לקנות אחד חדש?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

נורטון מעולה, בכל מקרה הרישיון או רק לשנה לכן לא תוכל לעדכן אוטומטית - אחרת איפה הרווח של החברה? היית קונה חד פעמי נורטון 2011 ומעדכן עד סוף הימים?

בכל מקרה, לא יודע מה איתך, אני היתי עם נורטון כמה חודשים ועברתי ל-MSE החינמית ואני מרוצה מאוד+המחשב נקי

פורסם

אם אתה מעוניין אז הנורטון באמת טוב בד"כ קונים רישיון לשנה או שלוש ניראה לי אבל אם אתה ממשיך מנוי הבא יותר זול ,וכן אם נגיד עכשיו קניתה גירסה 2011 ועוד 10 חודשים יוצאת גירסה 2012 אתה יכול לשדרג בלי בעיה כל עוד הרישיון שלך בתוקף. תמיכה תכנית מצויינת ואנשי SYMANTEC תמיד ישמחו לעזור.

לדעתי עדיף מי נוד32.

כמבון שיש פיתרון חינמים כמו AVG , MSE , AVIRA ועוד . אבל זה כבר לבחירתך .

תמיד תוכל להוריד גירסאות ניסיון ל30 יום ולהתנסות בכולם.

פורסם

נורטון פשוט מצויין ושווה את הכסף.

בנוסף, השירות לקוחות שלהם הוא מספר 1

פורסם

יש לי אנטי וירוס חינמי Avira ויש לי Microsoft Security Essentiles. האם כדאי להסיר אחד מביניהם בגלל ששניהם מבצעים אותו תפקיד? מי מביניהם טוב יותר? ולפעמים אני משתמש גם בwindows defender

פורסם

בשום מצב אין להשתמש בשני אנטי וירוסים בו זמנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים