עבור לתוכן

תוכנות אבטחה - דיון מרוכז ליעוץ\שאלות\בקשות

על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ? 2,630 הצבעות

1. 1. על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לחסידי ומעריצי AVG גירסה 9 חדשה מלפני יומיים - עדיין עם "קישקושים" מיותרים (לדעתי)

בתקווה שכל הבאגים שאיפיינו את גירסה 8.5 תוקנו - תוכנה מסובכת וכבדה, מעולם לא היתה

בליגה הראשונה, אבל מאד פופולארית בגלל "צבעוניות" הממשק, מסתבר שממשק תוכנה משפיע בלי קשר לאיכות.

http://www.filehippo.com/download_avg_antivirus/

• תגובות 836
  • צפיות 472.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה אנטי וירוס וגרסה שלו עושה תעבודה כמו שצריך ותשתמש בהכי מעט משאבים?

כרגע יש לי את NOD32 AntiVirus ותאמת אני מבסוט עליו, אבל האם יש אחר שעדיף? שדורש פחות מהמשאבים?

כי בתאכלס בפעם ב שמגיע למחשבי באמת וירוס בטח כל אנטי וירוס היה מגלה אותו, וחוץ מלמחוק לי את הפריצות למשחקים אני לא מוריד דברים עמוסים בוירוסים..

ולווינדוס ויסטה ו 7 ואני משתמש בפיירוול, בדפנדר ובמלישיוס קשקוש של הויסטה.

פורסם

Spybot אינה בקטגוריה של איכות - אבד עליה הכלח .

SuperAntiSpyware כן איכותית (בנוסף ל - Malwarebytes)

אתה רציני בנוגע ל Spybot? כי כבר תקופה ארוכה שהיא לא מוצאת כלום.

אלו שני התוכנות שרשמתף מומלצת ומקיפות את רוב המזיקים?

פורסם

החלטתי לעבור עם הנייד מנוד32 לMSE ולנסות אותו.

איך אני מסיר את נוד 32? אני לא יודע איך לסגור את הסרוויס. אני חייב לנסות במצב בטוח? אין דרך מובנית?

פורסם

Microsoft Security Essentials תוכנה טובה לדעתי אבל,

לא טובה יותר מ - NOD32 .

הסרה של NOD32 פשוטה - בלוח הבקרה.

לא צריך להפסיק שום סרביס.

לא ממליץ להסיר בכדי לנסות אם שלמת עבור התוכנה ואין לך בעייה איתה.

Microsoft Security Essentials מבקשת אימות מערכת ההפעלה .

פורסם

החלטתי לעבור עם הנייד מנוד32 לMSE ולנסות אותו.

איך אני מסיר את נוד 32? אני לא יודע איך לסגור את הסרוויס. אני חייב לנסות במצב בטוח? אין דרך מובנית?

פשוט תעשה לו uninstall.

פורסם

לי יש אנטי וירוס Norton Internet Security 2009

ואני מרוצה ביותר, הגנה טובה ואינו מכביד על המחשב . ;D

הגירסאות הישנות שהיו לי 2005-2006 היו ממש כבדות (עדיין אותו מחשב-P4), אבל עכשיו תענוג... :D

פורסם

התקנתי נוד32 אנטיוירוס גרסה 4, אך היא עושה לי המון בעיות. אחד, היא מאריכה גם את זמן ירידת המחשב והעלייה שלו במידה ניכרת. תוספת של 2 דקות וחצי בירידה בערך, ודקה בעלייה. בנוסף לכך, היא דופקת לי פעם בכמה זמן את התוכנה של כרטיס הרשת... זה אף פעם לא קרה לי עם מוצרים של ESET, זה ממש מוזר... כדי לי לעבור לגרסה 3 ? היא תגלה פחות ווירוסים ?

ואני בטוח שזה הגורם, עשיתי בדיקה מקיפה כדי לדעת מה הגורם וזה הנוד...

פורסם

אני מנסה לבנות דיסק און קי לטיפול בווירוסים במספר מחשבים אבל הבעיה העיקרית היא שרוב הסיכויים שהוא ידבק בעצמו...

איזה תוכנה יכולה למנוע מקבצים לכתוב עליו בלי סיסמא\הרשאות?

אם זה מתאים לתוכנה כללי או לכל פורום אחר מצטער...ובבקשה תעבירו

פורסם

http://www.truecrypt.org/ ולפתוח בתור READ ONLY. אני אישית מצאתי שהדרך הכי יעילה לנקות מערכות גועות היא ע"י סריקה

ממערכת חיצונית. אפשר להתקין גירסת לנוקס כלשהיא על הDOK וממנה לסרוק את המחשב הנגוע.

פורסם

אני מנסה לבנות דיסק און קי לטיפול בווירוסים במספר מחשבים אבל הבעיה העיקרית היא שרוב הסיכויים שהוא ידבק בעצמו...

מה עם לשים שם לינקס?

פורסם

יש עליו עליו לייב ווינדוס 7 מוקטן, לייב אקספי הכי קטן שיש והיירנס בוט סידי...אני לא ממש אוהב לינוקסים [אני יודע שזה חשוב...פשוט אין לי כוח להתרגל]

מה בדיוק יעזור לי לעשות קריפט בכונן? אני חייב לפרמט אותו לפני? לא ממש הבנתי איך להשתמש בזה...

זה יאט אותו? זה ימנע ממני לעשות ממנו בוט?

מה עם ה bitlocker זה אותו דבר?

פורסם

אפשר לשאול מה יש לך לעשות עם WIN 7 על DOK? אפשר לעשות CRYPT על מחיצה בודדת שלא תשפיע על האתחול ושאר החומר שעל

הDOK. אאל"ט BITLOCKER זה בכלל תכוה של WINDOWS להצפנת מידע על מחשב ספיציפי ולא קשורה לעניין.

פורסם

המ...הוא נתן לי לעשות ביטלוקר על הדונקי...ונראלי שאיכשהו כל העסק נדפק

בכל מקרה יש לי מיני ווינדוס 7, שמתי אותו כדי להפעיל על מחשבים בלי הארדיסקים בכלל את כל התוכנות פורטאייבל שיש עליו...[על ההירנס בוט סידי מיני ווינדוס תוכנות פורטאייבל לא עובדות]

בכל מקרה יש איזה דרך לשים עליו סיסמא או משהו כזה שלא תתן לשום דבר להכניס או להוציא קבצים בלי הסיסמא?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

האם אנטי וירוס חינמי מספק הגנה מספקת וטובה למחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים