עבור לתוכן

תוכנות אבטחה - דיון מרוכז ליעוץ\שאלות\בקשות

על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ? 2,630 הצבעות

1. 1. על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בזמנו היתה לי את אותה הבעיה ולא ממש הצלחתי לפתור אותה, וזו הסיבה העיקרית (ואולי היחידה) שבגללה החלטתי לחזור ל-Nod32 ולעזוב את הנורטון..

• תגובות 836
  • צפיות 472.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך את 2009?

האם עשיתה UPDATE אולי יש תיקונים

אצלי גם נורטון ולי אין שום בעיה אולי תנסה אפילו להתקין מחדש

פורסם

יש לי 2009 וניסיתי גם את הגרסא הרגילה וגם את גרסאת הגיימרים וזה לא עוזר. אולי אין לך בעיה כי אין לך קבצים שנחשדים כחשודים

פורסם

אממ מוזר בעיקרון יש לי INTERNET SECURITY 16.5

יש לך קבצים לדוגמא כדי להשוות יש לי שתי מחשבים השני עם ESET אני יכול לבדוק בשתיהם

פורסם

אממ מוזר בעיקרון יש לי INTERNET SECURITY 16.5

יש לך קבצים לדוגמא כדי להשוות יש לי שתי מחשבים השני עם ESET אני יכול לבדוק בשתיהם

רגע יש לך אפשרות להגיד לו לשאול אותך לפני שהוא מוחק או שפשוט לא היה לך מצב שהוא מחק קובץ שאתה יודע שהוא לא וורוס?

פורסם

לא חושב שיש אפשרות כזו. הוא נותן לך אפשרות להחזרת הקובץ אבל לביטול המחיקה האוטומטית עד כמה שזכור לי אין פיתרון.

בכל מקרה אין צורך לדבר על קבצים כאלו ואחרים ולהשוות כי אני אומר שכבר השוותי - בנורטון נמצאו קבצים והיו כמה וכמה False positve ואילו עכשיו ב-Nod32 בגרסתו הרביעית אין שום דבר כזה

פורסם

קודם כל לא היה לי עדיין סיטואציה שהוא מחק קובץ שהוא לא וירוס

יש אפשרות להיכנס להגדרות ולהגיד שהתוכנה תשאל אם למחוק או לא, יש לך גם אפשרות להיכנס להגדרות ולהגדיר שהקובץ לא וירוס והוא לא יתריע יותר ולא יגע.

פורסם

אין לי מושג, עברו כמה חודשים מאז כל הסיפור אבל אני זוכר שניסיתי ולא הלך בדיוק מה שרציתי. בכל אופן עובדה שה-Nod32 לא מוצא שום דבר. מה גם שזכור לי שבזמנו כשרק יצא ה-NAV2009 והיו הרבה דיבורים לגביו אז נאמר שהבעיה היחידה שלו היא ה-False

פורסם

קודם כל לא היה לי עדיין סיטואציה שהוא מחק קובץ שהוא לא וירוס

יש אפשרות להיכנס להגדרות ולהגיד שהתוכנה תשאל אם למחוק או לא, יש לך גם אפשרות להיכנס להגדרות ולהגדיר שהקובץ לא וירוס והוא לא יתריע יותר ולא יגע.

אך אני עושה את זה שהיא תשאל כי לי זה כן קראה היא מחקה לי את ההפאץ' שהורדתי לCOD5 לדוגמה...

אין לי מושג, עברו כמה חודשים מאז כל הסיפור אבל אני זוכר שניסיתי ולא הלך בדיוק מה שרציתי. בכל אופן עובדה שה-Nod32 לא מוצא שום דבר. מה גם שזכור לי שבזמנו כשרק יצא ה-NAV2009 והיו הרבה דיבורים לגביו אז נאמר שהבעיה היחידה שלו היא ה-False

מה שמוזר שלפי av-comparatives אין הרבה False

פורסם

תיבדוק את שתי אלו

[attachment deleted by admin]

פורסם

^ עדין מוחק בלי לשאול אותי :bash:

פורסם

אתה יכול לשלוח לי קישור ל PATCH הזה

פורסם

באינטרנט יש המון תוכנות נגד SPYWARE וכדו'

מה הן התוכנות הכי מומלצות בנושא?

פורסם

spybot היא חינמית והיא גם לא רעה.

פורסם

יכול להיות שזה לא באמת הפאטץ'... תבדוק מאיפה אתה מוריד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים