פורסם 2009 באפריל 2516 שנים בזמנו היתה לי את אותה הבעיה ולא ממש הצלחתי לפתור אותה, וזו הסיבה העיקרית (ואולי היחידה) שבגללה החלטתי לחזור ל-Nod32 ולעזוב את הנורטון..
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים יש לך את 2009? האם עשיתה UPDATE אולי יש תיקונים אצלי גם נורטון ולי אין שום בעיה אולי תנסה אפילו להתקין מחדש
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים יש לי 2009 וניסיתי גם את הגרסא הרגילה וגם את גרסאת הגיימרים וזה לא עוזר. אולי אין לך בעיה כי אין לך קבצים שנחשדים כחשודים
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים אממ מוזר בעיקרון יש לי INTERNET SECURITY 16.5יש לך קבצים לדוגמא כדי להשוות יש לי שתי מחשבים השני עם ESET אני יכול לבדוק בשתיהם
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים אממ מוזר בעיקרון יש לי INTERNET SECURITY 16.5יש לך קבצים לדוגמא כדי להשוות יש לי שתי מחשבים השני עם ESET אני יכול לבדוק בשתיהםרגע יש לך אפשרות להגיד לו לשאול אותך לפני שהוא מוחק או שפשוט לא היה לך מצב שהוא מחק קובץ שאתה יודע שהוא לא וורוס?
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים לא חושב שיש אפשרות כזו. הוא נותן לך אפשרות להחזרת הקובץ אבל לביטול המחיקה האוטומטית עד כמה שזכור לי אין פיתרון.בכל מקרה אין צורך לדבר על קבצים כאלו ואחרים ולהשוות כי אני אומר שכבר השוותי - בנורטון נמצאו קבצים והיו כמה וכמה False positve ואילו עכשיו ב-Nod32 בגרסתו הרביעית אין שום דבר כזה
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים קודם כל לא היה לי עדיין סיטואציה שהוא מחק קובץ שהוא לא וירוסיש אפשרות להיכנס להגדרות ולהגיד שהתוכנה תשאל אם למחוק או לא, יש לך גם אפשרות להיכנס להגדרות ולהגדיר שהקובץ לא וירוס והוא לא יתריע יותר ולא יגע.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים אין לי מושג, עברו כמה חודשים מאז כל הסיפור אבל אני זוכר שניסיתי ולא הלך בדיוק מה שרציתי. בכל אופן עובדה שה-Nod32 לא מוצא שום דבר. מה גם שזכור לי שבזמנו כשרק יצא ה-NAV2009 והיו הרבה דיבורים לגביו אז נאמר שהבעיה היחידה שלו היא ה-False
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים קודם כל לא היה לי עדיין סיטואציה שהוא מחק קובץ שהוא לא וירוסיש אפשרות להיכנס להגדרות ולהגיד שהתוכנה תשאל אם למחוק או לא, יש לך גם אפשרות להיכנס להגדרות ולהגדיר שהקובץ לא וירוס והוא לא יתריע יותר ולא יגע.אך אני עושה את זה שהיא תשאל כי לי זה כן קראה היא מחקה לי את ההפאץ' שהורדתי לCOD5 לדוגמה...אין לי מושג, עברו כמה חודשים מאז כל הסיפור אבל אני זוכר שניסיתי ולא הלך בדיוק מה שרציתי. בכל אופן עובדה שה-Nod32 לא מוצא שום דבר. מה גם שזכור לי שבזמנו כשרק יצא ה-NAV2009 והיו הרבה דיבורים לגביו אז נאמר שהבעיה היחידה שלו היא ה-Falseמה שמוזר שלפי av-comparatives אין הרבה False
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.