עבור לתוכן

תוכנות אבטחה - דיון מרוכז ליעוץ\שאלות\בקשות

על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ? 2,630 הצבעות

1. 1. על איזה אנטיוירוס אתם ממליצים ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אל תשלול את Norton בגלל סטיגמות.

תוכנה מעולה שהעדפתי אותה על קספרסקי.

כדאי לנסות את Trial

שים לב לדירוג המשתמשים בסופטפדיה- כ 7000 מדרגים בציון ממוצע של 4/5

• תגובות 836
  • צפיות 472.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי AVG8 על המחשב הנוכחי, הוא נחמד אבל בכ"ז ספגתי וירוס שחירפן לי את כל המחשב לחלוטין, בנוסף לכך על המחשב הנייד יש לי נורטון החדש והוא בסדר באמת ניכר שיפור בו (אני זוכר עוד שהוא היה במחשב הזה והוא היה כבד בטירוף) אבל אני לא יודע אם כדאי לי לשים אותו על מחשב נייח שכולל ויסטה, אני לא רוצה שיהיה יותר מדי עומס על המחשב. (למרות הכול ויסטה זה כבד מאוד)

אני זוכר שהדיסק שקניתי של הנורטון אפשר להתקין במחשב אחד בלבד, אם היה אפשר להתקין על יותר אז הייתי מתקין אותו גם על המחשב החדש וכבר הייתי בודק בעצמי אם שווה להשאירו או לקחת אחר, אבל אני לא רוצה להוציא עוד כסף ולגלות שהעומס על המחשב הוא יותר מדי.

אגב, הסיבה שלא כללתי את AVIRA היא שהחנות שמספקת לי את המחשב לא כוללת את האנטי וירוס הזה אלא רק את התוכנות שרשמתי מקודם, ואני לא רוצה עכשיו להתחיל להתעסק עם מחשב חשוף באינטרנט בשביל לקנות את AVIRA באינטרנט..

יכול להיות שאני אקנה את הנורטון כי באמת אומרים שהוא טוב, רק השאלה היא האם כדאי לשים עם ויסטה או לא?

פורסם

אין סיבה שלא.

אצלי הוא מותקן על win7

אתה לא תרגיש שיש לך אנטיוירוס במחשב, הנורטון קליל ביותר מבחינת משאבים

פורסם

אהה יש לך WIN7, איך הוא?! בהתחלה לא הבנתי איזה וינדוס יש לך כי רשום בצד שיש לך NT..

בכ"מ כנראה אני אלך על הנורטון, שיכנעת אותי.

פורסם

את AVIRA אתה יכול להשיג בחינם:

http://www.free-av.com

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש סיבה מיוחדת שBITDEEFENDER לא מופיע כאן?

פורסם

משום שיש חינמיות טובות ממנה

פורסם

משום שיש חינמיות טובות ממנה

מה הקשר זה לא תחרות בין חינמיות......

פורסם

האמת שזה אנטיוירוס טוב עם מנוע ידוע ביעילותו

הוא לדעתי פשוט לא פופולרי כאן, אם אתה ממליץ עליו- זה המקום

פורסם

זה בדיוק מה שחיפשתי, המלצות עליו..

נתקלתי בכמה דירוגים באתרי אינטרנט שונים שנורא ממליצים אליו ורציתי לחפש כאן ולהפתעתי הוא אפילו לא מוזכר..

פורסם

מה יותר עדיף?נוד 32 או נורטון 2007 מקורי+סריאלים מקוריים

פורסם

נורטון 2007 גרוע לכן לך על ה-Nod32

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

איזה פיירוול חינמי מומלץ לשלב עם Kaspersky Anti-Virus ? האם זה שבויסטה אמין ויותר טוב מקומודו\זון אלארם בגרסאות הFREEWARE ?

פורסם

נורטון 2007 גרוע לכן לך על ה-Nod32

ולמה זה?

פורסם

נורטון 2007 גרוע כי הוא גוזל זכרון רב ועושה את המוות למי שמנסה להסיר אותו, גרסת 2009 מתקנת את 2 הדברים הללו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים