עבור לתוכן

בעיות שימוש ב WINDOWS- על MACBOOK PRO

Featured Replies

פורסם

קיבלתי במתנה MACBOOK PRO, פינוק !!! אחרי שהתלהבתי קצת מהמקינטוש הבנתי שזה לא בשבילי, אני מכיר את ה WINDOWS

טוב מידי בכדי לנטוש ולעבור למערכת אחרת.. כן כן - יש גם כאלו אנשים..

בכל אופן, את ה WINDOWS עוד לא התקנתי.. אני חושב להתקין אותו דרך ה BOOT CAMP, שאגב איך אפשר להשיג אותו בחינם, אם אפשר ?

לבחור אותו כמערכת הפעלה ראשית... אני יודע, אתם בטח כועסים..

בכול אופן, מישהו יודע לתאר לי בדיוק מה יהיו ההבדלים בין שימוש בWINDOWS בנייד.. כגון כפתורים שונים במקלדת או כל דבר ששמעתם אי פעם כשונה ובעייתי מבחינת השימוש ב WINDOWS על MAC..

או שאתם ממליצים לי למכור את המחשב ולקנות PC, אם כן - מדוע ??? בבקשה אל תכנסו לענייני מחיר המחשב אלא רק בשימוש המקצועי בו (תוכנות ואיכות)

פורסם

הבוטקמפ מתוקנת לך במחשב באופן אוטומטי

לא יהיו הבדלים, אולי יהיו חסרים כמה מקשים או שחלקם יהיו שונים, לא כזה ביג דיל

פורסם

קיבלתי במתנה MACBOOK PRO, פינוק !!! אחרי שהתלהבתי קצת מהמקינטוש הבנתי שזה לא בשבילי, אני מכיר את ה WINDOWS

טוב מידי בכדי לנטוש ולעבור למערכת אחרת.. כן כן - יש גם כאלו אנשים..

בכל אופן, את ה WINDOWS עוד לא התקנתי.. אני חושב להתקין אותו דרך ה BOOT CAMP, שאגב איך אפשר להשיג אותו בחינם, אם אפשר ?

לבחור אותו כמערכת הפעלה ראשית... אני יודע, אתם בטח כועסים..

בכול אופן, מישהו יודע לתאר לי בדיוק מה יהיו ההבדלים בין שימוש בWINDOWS בנייד.. כגון כפתורים שונים במקלדת או כל דבר ששמעתם אי פעם כשונה ובעייתי מבחינת השימוש ב WINDOWS על MAC..

או שאתם ממליצים לי למכור את המחשב ולקנות PC, אם כן - מדוע ??? בבקשה אל תכנסו לענייני מחיר המחשב אלא רק בשימוש המקצועי בו (תוכנות ואיכות)

תמכור אותו אם אתה לא מתכון להשתמש ב-OS X כמערכת פריימרית שלך.

להשתמש במק בשביל להריץ WIN זה קטע הזוי, אני ממש לא מבין את האנשים שקונים מק בשביל להריץ WIN אם המק לא מספק את הצרכים של המשתמש בו, אז תקנו PC וזהו.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לפרט ????

פורסם

הוא קיבל את זה, אין טעם למכור. למקבוק גם חיי סוללה גבוהים ביחס למתחרים והמקבוק נחשב אחד הקלים ביחס למתחרים. אני לא רואה טעם למכור

פורסם

תחשוב על להתקין parallels שזאת תוכנה שנותן לך להריץ וינדוס בסביבת osx, כלומר זה חלון שבתוכו יש וינדוס והוא נחשב כתוכנה למערכת OSX

ולאט לאט תעבור לOSX, עד שתמצא את כל התחליפים לwindows ב-mac. כי לפי דעתי OSX די מושלמת, במיוחד שיש עכשיו ממשק עברי מ-idigital

http://www.parallels.com/en/products/desktop/

פורסם

הוא קיבל את זה, אין טעם למכור. למקבוק גם חיי סוללה גבוהים ביחס למתחרים והמקבוק נחשב אחד הקלים ביחס למתחרים. אני לא רואה טעם למכור

השאלה הגדולה מה יהיה שהוא יצתרך תמיכה טכנית ל-WIN ממיקרוסופט או מכל תוכנה, מה הוא יגיד להם אין לי ביוס במחשב, יש לי EFI ?

ומה יהיה עם חבילות שרות כגון: SP3 או ויסטה עם SP1/2 בעתיד.

*לדעתי אם הוא באמת לא בקטע של מקים אז עדיף לו למכור ולקנות נייד PC אמיתי.

פורסם

תלוי מה השימושים שלך במחשב

אני למשל

אני משתמש ב osx לעבודה שוטפת

ויש לי 10g win על המק בשביל משחקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים