פורסם 2008 באפריל 2517 שנים למה למסכי מג יש מחיר כזה אטרקטיבי? הם גם עם פנל tn לפי מה שבנתי..מה שהופך את lg ליותר יקרים זה בעיקר השם? או שיש עוד משהו שאני מפספס..?גם סמסונג מציעים מחירים יותר יקרים מlg יחסית..מה ההבדלים אשמח לשמוע
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מסך זה לא רק הפאנל,גם בתוך אותו פאנל יש רמות שונות של מסכיםמג הם מסכים בינוניים במקרה הטוב לכן המחיר הנוח שלהם
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר אבל בתכלס אם רואים בו טוב מה..למה היית ממליץ לא לקנות אותו ולקנות דווקא חברה אחרת?חוץ מהמסכים של היחס ניגודיות 1-10000 של lg והמסך המבריק של זירוקס..לא ראיתי הבדל משמעותי באיכות הצפייה..יש משהו שאני מפספס?אחריות?עמידות המוצר?משהו?
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים לא כל מסכי הTN הם אותו דבר...יש בניהם הרבה הבדלים שנובעים מחלקים שונים אחרים במסכים, חלקים אלקטרוניים למינהם.לצורך העניין אם כבר דיברת על מאג אז לחבר שלי יש מסך 20 שלהם חדש, ויש לי כאב ראש מלעבוד עליו כמה דקות.. הוא נראה נורא...
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים לכל מסכי ה-LCD (למעט מספר מצומצם של דגמים שטרם נכנסו לשוק המיינסטרים) אותו קצב רענון: 60HZ
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים לצורך העניין אם כבר דיברת על מאג אז לחבר שלי יש מסך 20 שלהם חדש, ויש לי כאב ראש מלעבוד עליו כמה דקות.. הוא נראה נורא...הוא בטח לא היה ברזולציה הנכונה, בדקת?
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים לכל מסכי ה-LCD (למעט מספר מצומצם של דגמים שטרם נכנסו לשוק המיינסטרים) אותו קצב רענון: 60HZלי בסאמסונג 913N הישן יש 75HZ ,אבל גם עבדתי די הרבה על 60 ולא הרגשתי כאבים בעיניים גם לאחר שעות.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים לי בסאמסונג 913N הישן יש 75HZ ,אבל גם עבדתי די הרבה על 60 ולא הרגשתי כאבים בעיניים גם לאחר שעות.הנושא הזה נטחן כאן בפורום כ"כ הרבה פעמים, שלא בא לי לחזור על זה שוב, אבל:המסך שלך עובד ב-60HZ, גם אם אתה שם אותו על 75HZ. פשוט ב-75HZ הוא מקבל יותר פריימים לשניה, וזורק את כל מה שמיותר (במקרה הזה כל פריים חמישי). לעזור זה לא יכול. מסכי LCD לא מרצדים, לכן גם ב-60HZ הם לא גורמים לכאב עיניים.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מחבר אז עדיין לא הבנתי למה המחיר זול כל כך..היא לא חברת מדבקה נכון? בתכלס מבחינת האיכות כמו שציינתי ראיתי במסך יפה מאוד..לעומת lg עם היחס ניגודיות של ה10000 שהיה ניתן להבחין בהבדל..אבל מה בתכלס הקצ' פה??
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים המסך בזבל של איכות, משתמש בפנלים זולים (CMV מהזולים ביותר), אלקטרוניקה בגרוש, זויות צפיה גרועות, צבעים לא מדויקים.....כל הסיבות שמסך LCD לא טוב הוא... לא טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.