עבור לתוכן

המסכים שנמכרים באופיס דיפו

Featured Replies

פורסם

למה למסכי מג יש מחיר כזה אטרקטיבי? הם גם עם פנל tn לפי מה שבנתי..

מה שהופך את lg ליותר יקרים זה בעיקר השם? או שיש עוד משהו שאני מפספס..?

גם סמסונג מציעים מחירים יותר יקרים מlg יחסית..מה ההבדלים אשמח לשמוע

פורסם

מסך זה לא רק הפאנל,גם בתוך אותו פאנל יש רמות שונות של מסכים

מג הם מסכים בינוניים במקרה הטוב לכן המחיר הנוח שלהם

פורסם
  • מחבר

אבל בתכלס אם רואים בו טוב מה..למה היית ממליץ לא לקנות אותו ולקנות דווקא חברה אחרת?

חוץ מהמסכים של היחס ניגודיות 1-10000 של lg והמסך המבריק של זירוקס..לא ראיתי הבדל משמעותי באיכות הצפייה..

יש משהו שאני מפספס?

אחריות?

עמידות המוצר?

משהו?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

לא כל מסכי הTN הם אותו דבר...

יש בניהם הרבה הבדלים שנובעים מחלקים שונים אחרים במסכים, חלקים אלקטרוניים למינהם.

לצורך העניין אם כבר דיברת על מאג אז לחבר שלי יש מסך 20 שלהם חדש, ויש לי כאב ראש מלעבוד עליו כמה דקות.. הוא נראה נורא...

פורסם
  • מחבר

אולי קצב הרענון נמוך?

פורסם

לכל מסכי ה-LCD (למעט מספר מצומצם של דגמים שטרם נכנסו לשוק המיינסטרים) אותו קצב רענון: 60HZ

פורסם

לצורך העניין אם כבר דיברת על מאג אז לחבר שלי יש מסך 20 שלהם חדש, ויש לי כאב ראש מלעבוד עליו כמה דקות.. הוא נראה נורא...

הוא בטח לא היה ברזולציה הנכונה, בדקת?

פורסם

לכל מסכי ה-LCD (למעט מספר מצומצם של דגמים שטרם נכנסו לשוק המיינסטרים) אותו קצב רענון: 60HZ

לי בסאמסונג 913N הישן יש 75HZ ,אבל גם עבדתי די הרבה על 60 ולא הרגשתי כאבים בעיניים גם לאחר שעות.

פורסם

לי בסאמסונג 913N הישן יש 75HZ ,אבל גם עבדתי די הרבה על 60 ולא הרגשתי כאבים בעיניים גם לאחר שעות.

הנושא הזה נטחן כאן בפורום כ"כ הרבה פעמים, שלא בא לי לחזור על זה שוב, אבל:

המסך שלך עובד ב-60HZ, גם אם אתה שם אותו על 75HZ. פשוט ב-75HZ הוא מקבל יותר פריימים לשניה, וזורק את כל מה שמיותר (במקרה הזה כל פריים חמישי). לעזור זה לא יכול. מסכי LCD לא מרצדים, לכן גם ב-60HZ הם לא גורמים לכאב עיניים.

פורסם
  • מחבר

אז עדיין לא הבנתי למה המחיר זול כל כך..היא לא חברת מדבקה נכון? בתכלס מבחינת האיכות כמו שציינתי ראיתי במסך יפה מאוד..

לעומת lg עם היחס ניגודיות של ה10000 שהיה ניתן להבחין בהבדל..אבל מה בתכלס הקצ' פה??

פורסם

המסך בזבל של איכות, משתמש בפנלים זולים (CMV מהזולים ביותר), אלקטרוניקה בגרוש, זויות צפיה גרועות, צבעים לא מדויקים.....

כל הסיבות שמסך LCD לא טוב הוא... לא טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים