פורסם 2008 באפריל 2517 שנים יש לי בבית כמות נכבדת של משחה טרמית (לא דבק טרמי), עכשיו מן הסתם היא רק מעבירה חום ולא מדביקה... אז חשבתי אם אני יקח איזה דבק שיכול לעמוד בחום של הצ'יפ ( צ'יפסט, מעבד, כרטיס מסך וכו') ולערבב את הדבק עם המשחה במינון כלשהו כך שזה גם ידביק וגם יעביר חום... זה אפשרי? דרך אגב-אל תציעו לקנות דבק טרמי כי על הרעיון המקורי הזה כבר חשבתי
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים יכולת העברת החום תפגע אך אני מאמין שזה יעבודאפשר לשאול למה אתה צריך את זה??
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר אני רוצה לשים גוף קירור יותר מסיבי על כרטיס מסך לצרכי ניסוי וכיף בעיקר עכשיו אני רוצה לחסוך בכמה שיותר הוצאות...המטרה העיקרית זה להפוך את הכרטיס מסך לבעל קירור פסיבי כי כרגע יש עליו מאוורר.אולי גם אוברקלוקינג בהמשךבכמה לדעתך זה יפגע בהולכת החום?בצורה משמעותית?
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר כמו שאמרתי...לכיף,ללמוד...אבל השאלה הי האם זה יעבוד השילוב הזה של הדבק עם המשחה...מחכה לדעות נוספות
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר וואלה חשבתי על עוד רעיון....אם אני אקח את החומר הזה שמגיע בגליל כזה והוא מכיל שני חומרים וכשלשיםאותם הם הופכים לדמוי ברזל או פלסטיק ולרוב משתמשים בו לאיטום רדיאטורים וכל זה.אז לעשות ממנו שכבה ממש דקה לפשוט לשים את זה השאלה אם זה מעביר חום הדבר הזה?
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים זה לא נראה לי הכי מומלץ הרעיון, אבל אם הכרטיס מסך לא חשוב או שיש לך כרטיס אשר אפשר לעשות עליו ניסוים הייתי עושה זאתאם אין הייתי מורח רק משחה תרמית או קונה דבק תרמי
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר אני מנסה על כרטיס שאני לא ממש צריך עכשיו אין לי כוונה לעשות את זה אם זה לא עובד כי פשוט חבל...אפילו שיש סיכוי שאני יעשה את זה רק מהסקרנות העזה שבי!אני רוצה לדעת אם למישהו יש נסיון עם החומרים האלה ואין זה יגיב...(גם החומר שאוטמים איתו רדיאטורים וגם הדבק עם המשחה)
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים רעיון המשחה הטרמית הוא היכולת שלה להעביר חום, זה תכונות שיועדה לה לכן כל שינוי שתעשה בא יפגום ביכולת העברת החום שלה.אולם, חשבתי על מה שאמרת ועלה בראשי רעיון, תמרח את המשחה הטרמית על ליבת המעבד וממש בקצוות תשים את הדבק. מאין מסגרת דבק שבמרכזה תהיה המשחה הטרמית , אני מאמין שזה פתרון אפקטיבי כי רוב המשטח יוליך את החום דרך המשחה (המזוקקת) והצלעות קירור יחוזק ע"י הדבק שמסביב. לגביי הדבק שמורכב משני משחות ממה שידוע לי הוא לא בעל תכונות טרמיות , ויתרה מכך הוא יחנוק את השבב ויגרום לו להתחמם מהר יותר. לשיכולך.בהצלחהHTHgovner
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים הבעיה היא שזה בדרך כלל לא בנוי להחזיק חצי קילו (או יותר) תלויים הפוךלדעתי בגלל שהכרטיס מסך הפוך בתוך המארז הדבק לא יחזיק, הקירור יתנתק והכרטיס מסך ישרף
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר רעיון המשחה הטרמית הוא היכולת שלה להעביר חום, זה תכונות שיועדה לה לכן כל שינוי שתעשה בא יפגום ביכולת העברת החום שלה.אולם, חשבתי על מה שאמרת ועלה בראשי רעיון, תמרח את המשחה הטרמית על ליבת המעבד וממש בקצוות תשים את הדבק. מאין מסגרת דבק שבמרכזה תהיה המשחה הטרמית , אני מאמין שזה פתרון אפקטיבי כי רוב המשטח יוליך את החום דרך המשחה (המזוקקת) והצלעות קירור יחוזק ע"י הדבק שמסביב. לגביי הדבק שמורכב משני משחות ממה שידוע לי הוא לא בעל תכונות טרמיות , ויתרה מכך הוא יחנוק את השבב ויגרום לו להתחמם מהר יותר. לשיכולך. בהצלחה HTH govner נראה לי הרעיון שלך הוא ממש טוב!! אני כראה אלך בכיוון הזה... בינתיים אני לא יודע מתי אני יעשה את זה אבל כשאני יעשה בטוח יהיו תמונות! אולי יש מצב קלוש שאני יעבוד על זה מחר בשבת...אבל נראה כבר תודה על העזרה ! עשכונים בהמשך.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים חחחח, אתה אומר כרוניקת מוות ידועה מראש.הממ אז אולי נשלב ? סתומרת במקום דבק רגיל נשתמש בדבק שתי משחות. מנסיון העבר הוא חזק פצצות אפשר למרוח קצת מסביב וברגע שזה מתייבש יהיה יותר קל לעקור את המעבד מהPCB מאשר את הHEATSINK מהמעבד
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר וואלה גם רעיון!! אני אחשוב על הכיוון הזה ונראה מה יהיה. אם למישהו יש עוד איזה הברקה בנושא אשמח לשמוע! תודה. דרך אגב: אתה יכול להביא תמונה של הדבק שתי משחות הזה רק כדי שאני יהיה בטוח שאנחנו מדברים על אותו אחד....פשוט אני לא מצאתי תמונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.