עבור לתוכן

מחפש המלצה לספק בשביל מערך קרוספייר

Featured Replies

פורסם

שלום אני קונה מחשב עם כרטיס מסך

hd 3870X2

של ספיר או הייס הכל מקרה אני אולי יהיה מעוניין בעתיד לבצע מערך קרוספייר עם עוד כרטיס כזה ואני רוצה לדעת איזה הספק אני צריך מספק

בשביל שאני אוכל לבצע דבר כזה בעתיד וגם אם יש המלצות לספק כמה שיותר זול אבל חברה איכותית כמו טרמלטק(אני אוהב אותם) או חברות אחרות איכותיות אשמח אם תעזרו לי ....

פורסם

דבר ראשון טרמלטק הם לא כאלה איכותים בספקים חוץ מהסדרה האחרונה שלהם, אבל עדיין בתחום הספקים יש חברות יותר איכותיות.

דבר שני אם אתה לא עושה מערך CF עכשיו בעתיד זה לא יהיה שווה, לך תדע מה יהיה בעתיד, כבר עכשיו ראיתי באיזה מקום השוואה בין CF של ה 3870X2 לבין כרטיס חדש מסדרת 4xxx - ב 3DMARK קבלו תוצאות זהות (פלוס מינוס) שזה אומר שכרטיס בעל ליבה אחת שווה ל 2 כרטיס לביה כפולה = 4 ליבות. אני לא יודע אם זה אמיתי, אבל גם אם לא זה יהיה אמיתי יותר מאוחר.

טוב בקשר לספק:

ל X2 יחיד ממליצים על גרסת ה 600W של טרמלטק, אז ל CF אני לא בטוח שה 850W יספיק, וההבא אחריו זה ה 1200W .

או שאתה יכול לבחור גרסת 1000W של חברות כמו: enermax, corsair, zalman, nzxt.

פורסם

הספק הכי טוב שקיים היום במחיר שפוי הוא ללא ספק ה:

pc power & cooling 750w silencer

הוא תומך עד 4 כרטיסים ומגיע עם כל סוגי הכבלים של PCIE.

הוא הספק הכי אמין (מסילה אחת) ויש לו נצילות מהגבוהות ביותר, 84%+.

בחו"ל הוא עולה 550 שקל בארץ 980.

פורסם
  • מחבר

וואי המחירים האלה לא נורמלים אני קראתי בדרישות חומרה לכרטיס של הייס שצריך לפחות ספק של 750 למערך של שתי כרטיסים

אולי אני ינסה להביא מחול באמת יש מכס על ספקים? בכלל על חומרה?

בכל מקרה תודה רבה על העזרה אני הבנתי שספק 650 לא יספיק לי בטוח כי זה מה שחשבתי לקחת ולגבי מה שיהיה בעתיד אני באמת לא יודע אבל אני קונה מה שנראה לי כרגע משתלם תחשוב אני יקנה עכשיו את המפרט הזה ככה וככה ועוד כמה זמן יצאו עוד מאה כרטיסים פי מאה יותר טובים אין לזה סוף...

עדיף לי לקנות אחד כזה בינתיים ובעתיד להוסיף עוד אחד מאשר להחליף לגמרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים