עבור לתוכן

שאלה דחופה על 9600GT

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות 9600GT יש לי לוח אם של אינטל (Intel® 945G Express Chipset) ויש לי שתי שאלות

1. איזה ספק צריך לכבוד הכרטיס הנ"ל? (אם אפשר קיצור לספק זול מומלץ)

2. איזה מהחברות שמיצרות את ה-9600GT כדאי לקנות? (אני מעונין לחבר את הכרטיס לטלוויזית LCD בחיבור HDMI.. נא לקחת בחשבון)

תודה רבה.

פורסם

גם הספק HEC 400 TRT מחזיק את הכרטיס (עולה כ200 שקל)

לא משנה כל כך איזה חברה. רק שתהיה מוכרת.

פורסם
  • מחבר

הספק שלי הוא:

boxer p-4 500W ATX 12V

77520+4 PIN

הוא בסדר?

ועוד שאלה.. לכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/5235

יש יציאת HDMI?

ובכלל כדאי לקנות אותו?

פורסם

הספק שלך ג'נרי..ולכן אי אפשר לקבוע בוודאות אם הוא יחזיק.

אני ממליץ לך לקנות ספק נורמלי אחר...

לגבי הכרטיס מסך שציינת..

יש לך ביקורות באתר..

http://hwzone.co.il/reviews/dx10_mid/12/

וכן הוא מגיע עם HDMI....

פורסם
  • מחבר

אם אפשר קישור לקנית ספק זול מומלץ...

והסבר מה ההבדל בין ספק ג'נרי ולא ג'נרי..

תודה

פורסם

ספק לא ג'נרי - ספק שיש לו מעל 80% נצילות ואתה יודע בוודאות את הזרם שהוא יתן לך.

(100% נצילות = הרכיבים שלך צריכים 100W והספק מושך 100W מהקיר)

ספק ג'נרי- ספק שלא נותן זרם גבוהה, ולא כדי לסמוך עליו יותר מדי עם מערכות זוללות חשמל.

במקרה שלך - כל ספק נורמלי ב 200-250 ש"ח יחזיק.

עם ג'נרי לא כדי להתעסק.

פורסם

רכיבים שונים במחשב דורשים רמות מתח שונות, ולכן בכל ספק כוח יש מספר מסילות למתחים שונים. הרכיבים הכי זוללי הספק הם המעבד וכרטיס המסך, ושניהם ניזונים ממסילת ה-12V. העניין הוא שהמסילות האחרות (5/3.3) זולות הרבה יותר לייצור באיכות המתקבלת על הדעת, לכן תמצא בשוק ספקים רבים שמתהדרים בהספק של 500W על הנייר בעוד שבמסילת ה12V אין מספיק כדי להחזיק מעבד סביר וכרטיס מסך למשחקים. תוסיף לזה את העובדה שספקים זולים בד"כ מציינים את ההספק הכולל המקסימלי שהם יכולים לתת ברגע נתון - ולא את ההספק המקסימלי היציב שהם מסוגלים לתת לאורך זמן, שבד"כ נמוך בהרבה.

הספקים של FSP וHEC הם פחות או יותר המינימום המומלץ.

http://tms.co.il/product/2977

http://skypc.co.il/pl_product~HEC-400TRT~24~0.htm

פורסם

ספק לא ג'נרי יכול להיות גם עם נצילות של 70%. הנצילות של ה 400TRT היא רק 72% ושל ה FSP גם פחות מ 80%.

ספק ג'נרי הוא ספק שאתה לא יודע מה נתוני ההספק והזרם שלו, הוא יכול להיות מאוד לא יציב וגם יכולה להיות לו נצילות גרועה של כ 50% (ואז אתה צריך לתת לו 200W בשביל שהוא יתן לך 100W מה שאומר התחממות יתר וחשבון חשמל גבוהה יותר).

פורסם

לא מומלץ ת'פליט הם נותנים שנתיים אחריות , בעוד ששאר החברות נותנות 3 שנים אחריות

וגם כי זה פליט (רק השם עושה לי בחילה)

אבל אם המחיר שלו ממש מדבר אליך ואתה מעדיף את זה אז לך עליו.

פורסם

לא מומלץ ת'פליט הם נותנים שנתיים אחריות , בעוד ששאר החברות נותנות 3 שנים אחריות

וגם כי זה פליט (רק השם עושה לי בחילה)

אבל אם המחיר שלו ממש מדבר אליך ואתה מעדיף את זה אז לך עליו.

אל תגזים, בחילה? חחחחח

בכל מקרה, פאליט לא כאלה גרועים ,זה לא נכון, הם אחלה.

אתה צודק בהחל בעיניין האחריות שמגיעה לזמן של שנתיים לעומת 3 אבל לא לומר סתם דברים רעים על פאליט, הם אחלה.

חג שמח!!

פורסם

אל תגזים, בחילה? חחחחח

בכל מקרה, פאליט לא כאלה גרועים ,זה לא נכון, הם אחלה.

אתה צודק בהחל בעיניין האחריות שמגיעה לזמן של שנתיים לעומת 3 אבל לא לומר סתם דברים רעים על פאליט, הם אחלה.

חג שמח!!

אתה לא תשנה אותי :nono: חח סתם

אבל בכל מקרה הבדל של שנה באחריות זה הרבה תאמין לי ואני לא הייתי לוקח אותם עזוב שבכלל לא הייתי נוגע בכרטיסים שלהם, האחריות משחקת פה תפקיד ואני לא הייתי לוקח כרטיס מסך עם שנתיים אחריות בעוד ששאר החברות אפילו הכי קטנות שיש נותנות 3 שנים אחריות אז עשה חושבים ופנה אחורה.

פורסם

האחריות זה החסרון היחיד שרע אצל PALIT

זה שהשם של החברה עושה לך בחילה לא אומר שהיא גרועה..

הקירור שמגיע עם הכרטיס מסך שלה הוא של זלמן וברוב המקרים הקירור שלו הרבה יותר טוב מכל שאר הקירורים שיש על כרטיסי מסך אחרים.

הכרטיס שלי למשל, לא עובר את ה 70 מעלות +- אחרי אוברקלוק לכמעט 700 ליבה ו 800+ לזכרונות... :P

בכל מקרה, במקרה כאן שיקח את ה9600GT עם ה 3 שנים אחריות...עדיף.

פורסם

האחריות זה החסרון היחיד שרע אצל PALIT

זה שהשם של החברה עושה לך בחילה לא אומר שהיא גרועה..

הקירור שמגיע עם הכרטיס מסך שלה הוא של זלמן וברוב המקרים הקירור שלו הרבה יותר טוב מכל שאר הקירורים שיש על כרטיסי מסך אחרים.

הכרטיס שלי למשל, לא עובר את ה 70 מעלות +- אחרי אוברקלוק לכמעט 700 ליבה ו 800+ לזכרונות... :P

בכל מקרה, במקרה כאן שיקח את ה9600GT עם ה 3 שנים אחריות...עדיף.

לא מנסה לשנות, זה לא עינייני, אבל אני אומר רק שכל ה9600 שהוא יקנה הם בעלי אותן תכונות ואיכויות, רק הקירור והאחריות משתנים ,זה הכל.

אני אפילו היתי ממליץ על הפאליט אם הוא מגיע עם קירור של זלמן, למרות שזה שנתיים אחריות, כמה זמן כבר אפשר להיתקע איתו את חושב?

פורסם

זה גם אני אומר, השנתיים אחריות זה בקטנה.

אבל לך תדע נתקעים בלי כסף או משהו אחר ופתאום אתה צריך את האחריות....הכל יכול לקרות.

בכל מקרה, לפותח התראד, לך על הכרטיס שהכי נראה לך מה 9600GT, ותתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם...

ובגלל שאני לא מתכנן אוברקלוק.. ניראה לי שאני יקח אחד עם 3 שנים אחריות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים