עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך LCD 32", תקציב: באזור ה6K

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מסך נוסף לחדר, עקב שיפוץ החדר שלי, חלק מהשיפוץ הוא הקמת מקומות ייעודים עבור המחשבים שבחדרי, וכמובן , איתם המסכים

נכון לעכשיו אני עובד עם 2 מסכים, 19" ו15", כאשר ה32" יחליף את אחד מהם.

אני צריך המלצה למסך טוב, שיהיה ניתן לעבוד מולו ביום יום בנוחות, וחשובים לי ביצועים טובים

כמובן שאני רוצה תמיכה בFULL HD,

הייעוד של המסך הוא בעצם לעשות הכל, ולא "רק" לראות סרטים, אני יקליד על המסך, יגלוש, ישחק משחקים וכו'

חשוב לי היצרן, שיהיה מבית טוב, ולא "זבל" שניתן לקנות היום בשוק באזור ה 3K

דוגמה ליצרן שאהבתי - פיליפס, בטכנולוגיית PIXEL PLUS, התמונה טובה מאוד, אז בזמנו המחיר היה מעל ומעבר לתקציב שלי

אשמח לקבל המלצה על יצרן+דגם, כדי שאוכל ללכת לחנויות ולראות את איכות התמונה..

כמובן, תודה לעוזרים :)

חג שמח..

פורסם

לא רוצה להרוס,

אבל - אין בארץ מסכי FULL HD בגודל 32 (לפחות לא משהו שאני נתקלתי בו). בחו"ל יש אבל גם זה לא נפוץ.

בכל מקרה מסך טלווזיה הוא לא תמיד אלטרנטיבה טובה לעבודה כמסך מחשב. אמנם הרעיון להשתמש בFULLHD עוזר טיפה - אבל עדיין מדובר בפיקסלים די גדולים.

דבר נוסף - בתקציב של 6K, גם אם היה מסך כזה בארץ - לא היית מוצא שום דבר איכותי. מה שכן בארה"ב, ביחד עם מכס ומע"מ תוכל למצוא את מבוקשך בתקציב די זהה אני מניח (בהנחה שאתה לא שואף לדברים הטובים באמת).

יש כמובן מסכי מחשב גדולים שמיועדים לעבודה מול מחשב, אבל בגודל 30 ובתקציב גבוהה יותר.

פורסם

הייתי בודק את מידת הכדאיות של קניית מסך FULL HD מהסיבה הפשוטה שבגודל הנ"ל כדי לשים לב להבדל כלשהו בין FHD לHDR תצטרך לשבת כול כך קרוב למסך עד שהצפיה תיהיה בלתי אפשרית.

ההמלצה הראשונה שלי היא תתרחק מפיליפס, גם בגלל המחירים הסופר מוגזמים, וגם בגלל יותר מדי סיפורים על שירות ומדיניות גרועה של היבואן.

הייתי מתרחק גם מLG נתקלתי בהרבה סיפורים של אנשים על זליגת אור ממסכי הLCD שלהם, בפלאזמה הם בסדר LCD עדיף שלא.

ההמלצה השניה לקנות מחנות אמינה שמתעסקת יותר בתחום הזה.

ההמלצה השלישית לא להתפשר על נושא האחריות כדי לחסוך 400 שקל עוד שנתיים אחריות שוות את הכסף הזה.

בגלל שהמסך הולך לשמש כמסך מחשב(לא ידוע עד כמה מומלץ) מה שאתה חייב שהמסך יתמוך בNR, NATIVE RESOLUTION.

יתרון גם כניסת DVI וSCART.

דגמים שהייתי בודק- SHARP WD1 בדוק טוב אם המסך תומך בNR אם כן מסך מצויין.

TOSHIBAC3500PG בדגש על הPG מסך טוב מאוד מיוצר באנגליה לפי מה שהבנתי פאנל טוב מאוד מסך טוב מאוד, שוב לבדוק שהמסך תומך בNR.

מסכים של סוני לא כול כך מבין בדגמים, לכן אין לי המלצה, כנ"ל SAMSUNG

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי

איזה מסכים "יכולים לעשות את העבודה"?

ומהן האפשרוית הייעודיות באמת? מבחינת סדרי גודל על המחיר,על כמה אנחנו מדברים?

לגבי שארפ וטושיבה, אני אלך לראות את הדגמים , ידוע לך מהו מחיר "טוב" עבור הדגמים הנ"ל?

פורסם

חברה תקנו אותי אם אני טועה,

אבל לפני ההמלצות - אתם בכלל בטוחים שהדגמים הללו משווקים בארץ בגודל 32 ?

(או שאתם ממליצים לו על משהו ריאלי לצרכים שלו?)

פורסם

WD1 משווק בוודאות, הטושיבה לפי בדיקה מהירה בזאפ גם כן.

אני לא יודע איך הם יהיו בתור מסכי עבודה, מה שכן בתור טלוויזיות מדובר במסכים טובים, הם לא FULLHD דרך אגב.

בדוק את עניין הNR.

עוד מסך שאפשר לבדוק, הגיעו מסכים חדשים של BENQ עם פאנלים שמראים נתונים טובים FHD, בדוק באיזה גדלים משווקים שווים בדיקה.

פורסם

יש לדל אחלה מסכי 27 אינץ בתקציב הזה.

עריכה: ה 30 אינץ' עולים באזור ה 7 אלף,

אבל לדעתי ה 27 יהיה מספיק, הנה הוא:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=574158

פורסם

וואלה מסך טוב אחי לחיבור למחשב.. זה samsung r81

יש לי אותו אני ממליץ לך עליו מנסיון.. איכותי מאוד..

גם לעבודה כללית עם הווינוד וגם משחקים וכמובן סרטים..

:xyxthumbs:

פורסם

WD1 משווק בוודאות, הטושיבה לפי בדיקה מהירה בזאפ גם כן.

אני לא יודע איך הם יהיו בתור מסכי עבודה, מה שכן בתור טלוויזיות מדובר במסכים טובים, הם לא FULLHD דרך אגב.

בדוק את עניין הNR.

עוד מסך שאפשר לבדוק, הגיעו מסכים חדשים של BENQ עם פאנלים שמראים נתונים טובים FHD, בדוק באיזה גדלים משווקים שווים בדיקה.

וואלה, כבר נבהלתי. שים לב שאתה ממליץ לו לבדוק משהו שלא מתאים לדרישות שלו - הוא ציין בפירוש שהוא דורש FHD. באם אתה חושב שהוא עושה טעות בדרישות אנא ציין זאת ובצורה ברורה שאתה ממליץ משהו קצת שונה, לא נחמד לשלוח בן אדם לחנות ושם הוא יגלה שהוא בודק משהו שלא מתאים לו (אפילו אני התבלבלתי מההמלצה שלך).

לדעתי אם הוא רוצה שימוש רציני בתור דסקטופ - הוא לא יכול להשתמש במסך שהוא לא FHD בגדלים הללו, ואלו - עד כמה שידוע לי לא משווקים בארץ.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה וההמלצות

אני בהחלט אעדיף מסך שכן תומך בFHD, מכיוון שאני הולך לצפות בלא מעט סרטים, בעיקר HD וFHD

יוצא לי לעבוד לא מעט על דסקטופ שהוא לא תומך בFHD, והוא מתוצרת פיליפס, בתור מסך, הוא מסך מעולה, וגם ב720P רואים נהדר

פשוט , אני מחפש משהו מעבר לזה.

לגבי הדגמים שהעלתם כאן, במוצ"ש אני אגש לכמה חנויות ואבדוק אותם, בתקציב הנ"ל מדובר במסכי MAINSTREAM, שאין סיבה שלא יחזיקו אותם בחנויות

לגבי הR81, אני לא מכיר אותו, אני אבדוק אותו, ידוע לך אם הוא FHD או לא?

בקשר לDELL, הם אכן מסכים מעולים, ה27" לצערי יהיה קטן, וה30 יהיה גבולי, יש למישהו מושג היכן ניתן לראות אותם?

הWD1 והטושיבה יבדקו גם הם

אם יש למישהו המלצות נוספות - אשמח לשמוע

שבת שלום

פורסם

ice2k רשמתי בהודעה הראשונה שלי "הייתי בודק את מידת הכדאיות של קניית מסך FULL HD מהסיבה הפשוטה שבגודל הנ"ל כדי לשים לב להבדל כלשהו בין FHD לHDR תצטרך לשבת כול כך קרוב למסך עד שהצפיה תיהיה בלתי אפשרית."

יכול להיות שלא הייתי מספיק ברור סליחה.

אני לא הייתי בוחר בפיליפס.

הR81 טוב בחיבור למחשב, בדוק גם את הHITACHI A01.

בדוק שהמסכים תומכים בNR!

פורסם

אני לא מסכים איתך.

בעוד מה שאתה אומר נכון כשמשתמשים במסך כטלווזיה לצפייה מרחוק (כמו כל טלווזיה) הוא בפירוש ציין שהוא רוצה מסך שישמש לו לתצוגת מחשב ועבודה יומיומית על המחשב. ברור שבמקרה כזה ההבדל בין HDR ל FHD הוא תהומי ואדיר, ולמעשה אי אפשר לדעתי לעבוד כמו שצריך עם מסך 32 בעל פיקסלים כלכך גדולים ורזולוצייה זו נמוכה בתור דסקטופ של מחשב.

כל ההמלצות הללו ממש לא מתאימות.

פורסם

אני עובד עם HITACHI LD9000 32 היא אמנם "רק" READY אבל היא מצויינת, היא בעצם המסך של המחשב שלי, אני עובד איתה בצורה יומיומית ועורך גם בפוטושופ ורואים פשוט נהדר. כמובן שבגודל כזה לא יושבים 10 סנטימטר מהמסך, אני לוקח מטר לפחות מהמסך ורואה מצויין, חד כמו כל מסך LCD קטן או CRT שהייתי רגיל אליו פעם.

לגבי הR81 היא לא FULL, אני לא מכיר מסכי 32 שהם FULL בארץ ולכן לא אוכל להמליץ

מה שכן, אם תלך לבסוף לכיוון הREADY קח את ההיטאצ'י A01 (המחליפה של LD9000 המעולה).

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים