עבור לתוכן

Corsair vx 450w -יחזיק SLI של 9600GT??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המידע..באמת שהחזרת לי תצבע לפנים... =]

פורסם

גם לי יש ספק כזה ,ספק איכותי ,ויחזיק בלי בעיה SLI של 9600GT ,החיסרון כבר נאמר ע"י URIB .

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להסביר לי מה החיסרון הגדול בכך שצריך מפצל? הוא יקר או קשה להשגה או משהו,או פוגע איכשהו בביצועים?

פורסם

אתם יכולים להסביר לי מה החיסרון הגדול בכך שצריך מפצל? הוא יקר או קשה להשגה או משהו,או פוגע איכשהו בביצועים?

החיסרון שצריך לותר על שני חיבורי מולקס לטובת החיבור לכרטיס מסך, אבל זה זניח ברגע שיש לך כבר את הספק.

פורסם
  • מחבר

תשמע אני מצטער שאני מפקפק בך ובמה שאתה אומר(אפילו שמה שאתה אומר הוא בעדי),אבל ראיתי טבלאות של הE8400 וה9600GT,ונראה שהספק שהם צורכים גדל ביותר מחצי בעת אוברקלוק ממוצע,וככה יוצא שאם במצב רגיל הספק יכול להחזיק SLI של שני 9600GT,אני פשוט חושש שבאוברקלוק של המעבד ושני הכרטיסים הוא לא יצליח להחזיק...

מה אתם אומרים? שווה לנסות ולהחליף את הספק לVX550 ולשמור על ראש שקט?

פורסם

תשמע אני מצטער שאני מפקפק בך ובמה שאתה אומר(אפילו שמה שאתה אומר הוא בעדי),אבל ראיתי טבלאות של הE8400 וה9600GT,ונראה שהספק שהם צורכים גדל ביותר מחצי בעת אוברקלוק ממוצע,וככה יוצא שאם במצב רגיל הספק יכול להחזיק SLI של שני 9600GT,אני פשוט חושש שבאוברקלוק של המעבד ושני הכרטיסים הוא לא יצליח להחזיק...

מה אתם אומרים? שווה לנסות ולהחליף את הספק לVX550 ולשמור על ראש שקט?

לא סתם כתבתי לך שהספק במאמץ שלו מספק 570W, אבל הכסף שלך וזכותך לעשות בו כרצונך.

אני מציע לך להשאיר את הספק, במקרה שתרגיש שהוא לא עמוד בנטל אז תחליף.

בכל מקרה בשביל השקט שלך, שים לב! בסקירה הזאת אומנם ישנה אבל... הספק VX450 מחובר ל-SLI של זוג 7800GTX 512, כאשר כל כרטיס כזה במאמץ בולע 248W.

בנוסף המערכת שם מחוברת למעבד P4 גרסת אקסטרים ליבה כפולה על 90 ננו, עם צריכת חשמל של 156W :kopfpatsch:

ולא רק שהספק עמד במשימה, הוא נבחר לבחירת העורך.

http://www.pcper.com/article.php?aid=438&type=expert&pid=3

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

וואלה אז עכשיו אני באמת רגוע..שוב תודה רבה לך ומצטער שלא סמכתי עליך ועל מה שאמרת =]

פורסם

ל- urib

קצת "מוזר" לי שהצלחת להפיק 570W מהספק.

הרי היצרן מצהיר על הספק מוצא נמוך יותר, ובמקרה של עומס יתר, הגנה אמורה לפעול ולהפסיק את פעולת הספק :nixweiss:.

בעבודה בטמפרטורה גבוהה של מעל 50 מעלות לערך הספק המוצא של הספק מתחיל לרדת, ולכן במקרה של העמסה חזקה, משמע העלאת טמפרטורה, ההמלצה היא לעבור לספק כח בהספק גבוה יותר שיפצה את הירידה בהספק.

צביקה

פורסם

ל- urib

קצת "מוזר" לי שהצלחת להפיק 570W מהספק.

הרי היצרן מצהיר על הספק מוצא נמוך יותר, ובמקרה של עומס יתר, הגנה אמורה לפעול ולהפסיק את פעולת הספק :nixweiss:.

בעבודה בטמפרטורה גבוהה של מעל 50 מעלות לערך הספק המוצא של הספק מתחיל לרדת, ולכן במקרה של העמסה חזקה, משמע העלאת טמפרטורה, ההמלצה היא לעבור לספק כח בהספק גבוה יותר שיפצה את הירידה בהספק.

צביקה

במקרה שלו הספק יחזיק את SLI בלי שום בעיה, כבר הוכח לא?

וחוצמיזה תקרא את הסקירות של HWS הם גם הגיעו למסקנה הזאת לא סתם.

בלי שום קשר, אין צורך בספקים חזקים סתם רוב הספקים של 450-550W יעשו את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים