עבור לתוכן

Corsair vx 450w -יחזיק SLI של 9600GT??

Featured Replies

פורסם

שלום לכם אנשים,

הזמנתי מחשב חדש עם הספק הנל,בתקווה שבעתיד אקנה עוד כרטיס 9600GT ואעשה SLI ביניהם. עד עכשיו הייתי בטוח לחלוטין שהספק יחזיק שני כרטיסים שכאלו בSLI,גם עם OC...אבל אחרי שקראתי את הביקורת על כרטיסי DX10 של השוק הבינוני כאן באתר,וראיתי שכרטיס אחד כזה יכול לצרוך בעומס מלא עד 230 וואט,אני מאוד מפחד שכל הרעיון שלי ילך קיבינימט כי הספק פשוט לא יחזיק SLI שכזה...

אז השאלה שלי אליכם היא האם הספק יחזיק או לא יחזיק SLI של שני 9600GT(של חברת TWINTECH,הפשוטים,ללא שום המהרה),והאם הוא יחזיק אותם רק במצב הרגיל שלהם או שגם יאפשר OC...

המחשב שלי מורכב גם מE8400 ולוח אם ASUS P5N-D...

מקווה לתשובות ומקווה לתשובות חיוביות,תודה מראש..

פורסם

הוא לא יספיק, לך על הגרסא של ה550W.

פורסם
  • מחבר

ומה עם THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W?

זה שהוא יספיק זה אני יודע,השאלה שלי היא איך הספק הזה עצמו,איכותי מספיק?

פורסם

לך על הCorsair :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה קל להגיד..הTOUGHPOWER עולה 30 שקל יותר מהקורסייר 450,וה550 עולה 120 שקל יותר מה450...

בכל מקרה המחשב שהזמנתי כבר נמצא בהרכבה וקשה לי להאמין שאני יכול לשנות משהו...

אין מצב בעולם שהספק הזה יחזיק,או שאתה לא בטוח שהוא יחזיק?

האם ניתן יהיה להוסיף ספק קטן מיוחד לכרטיס מסך,כמו זה:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2937

פורסם

ה450 לא יחזיק.

אם יש בעיה של תקציב, לך על הTT...

בכל אופן, אני רואה שהעסקה כבר בוצעה, אז זה סתם דיבורים בעביר...

פורסם
  • מחבר

עוד פעם,סורי שאני חופר...

אז אפשר יהיה לחבר את הספק שהבאתי לדוגמא רק לאחד מהכרטיסים,כאשר הכרטיס השני וכל שאר החומרה ישארו מחוברים לCORSAIR,ואז לעשות SLI ככה?

פורסם

כן.

זו המטרה של הספק הזה...

פורסם
  • מחבר

נו טוב..לפחות חצי נחמה...

הספק הזה הוא ספק חיצוני או פנימי? איך הוא משתלב בתוך המארז?

ובכלל,עם ספק כזה וספק נוסף אני לא צריך לדאוג למצב של חוסר התאמה ביניהם? הכל יהיה בסדר?

פורסם

אם אתה ממש קצר בכסף אתה יכול לקנות HEC 600DR-AT 600W, עולה 350 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני מנסה להגיד שכבר קניתי את הקורסייר 450..ועכשיו אני רק מחפש את הפתרון הזול ביותר האפשרי כדי שאני אוכל לעשות SLI בעתיד...

פורסם

אני מנסה להגיד שכבר קניתי את הקורסייר 450..ועכשיו אני רק מחפש את הפתרון הזול ביותר האפשרי כדי שאני אוכל לעשות SLI בעתיד...

אם הם מסכימים לקבל את הספק בחזרה ואתה מסכים להוסיף כסף לספק יותר חזק אז תוסיף כסף.

אם אתה תקוע עם הספק ורוצה לעשות SLI בעתיד אז תחכה לעתיד ואז תקנה ספק/כרטיס מסך בפחות כסף ואז גם לא בטוח שיהיה כדאי לך בכלל לעשות SLI - זה תלוי על איזה עתיד אתה מדבר.

פורסם

אל תעשה שטויות! יש לך ספק כמו שלי מעולה שיכול להחזיק בקלות SLI של 9600 במיוחד שיש לו מסילת 12V יחידה עם 33A שזה המון עוצמה.

למעשה ה-VX450 מסוגל לספק 570W ב-84% יעילות.

אם כבר קנית אז תישאר איתו.

פורסם
  • מחבר

אל תעשה שטויות! יש לך ספק כמו שלי מעולה שיכול להחזיק בקלות SLI של 9600 במיוחד שיש לו מסילת 12V יחידה עם 33A שזה המון עוצמה.

למעשה ה-VX450 מסוגל לספק 570W ב-84% יעילות.

אם כבר קנית אז תישאר איתו.

או תודה רבה לך,עשית לי את הערב...האמת היא שהסיבה היחידה שמלכתחילה בחרתי את הספק הזה הוא שכמה אנשים אמרו לי שהוא כן יחזיק SLI שכזה..אבל אחרי הביקורת כאן באתר התחלתי לחשוב על זהו אחרי התשובות בפורום התבאסתי לגמרי כבר...

בכל מקרה,אז אתה בטוח שלא תהיה לספק בעיה להחזיק SLI כזה? אני יכול לסמוך על זה במאה אחוז?

פורסם

או תודה רבה לך,עשית לי את הערב...האמת היא שהסיבה היחידה שמלכתחילה בחרתי את הספק הזה הוא שכמה אנשים אמרו לי שהוא כן יחזיק SLI שכזה..אבל אחרי הביקורת כאן באתר התחלתי לחשוב על זהו אחרי התשובות בפורום התבאסתי לגמרי כבר...

בכל מקרה,אז אתה בטוח שלא תהיה לספק בעיה להחזיק SLI כזה? אני יכול לסמוך על זה במאה אחוז?

תקרא פה את הביקורת הנוקבת שעבר פה הספק, ואז תבין כמה שהוא חזק ומומלץ.

החיסרון של VX450 שתצטרך לחבר מתאם לכבלים על מנת לחבר את הכרטיס מסך השני, אבל זה כבר לא סיפור כי אתה מקבל מתאם עם הכרטיס.

http://www.hardwaresecrets.com/article/540/1

"if you want to use two video cards in SLI or CrossFire modes you will need to use an adaptor to convert a standard peripheral power plug into a 6-pin auxiliary video card power plug. Being in fact a 570 W product, it can easily feed two video cards."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים