עבור לתוכן

משפץ את הקולנוע הביתי בחדרי

Featured Replies

פורסם

כמו תמיד אני פונה לפורום HWZONE לפני כל רכישה של מוצר חשמלי.

לפניכם המפרט החיוני למודעה זו, של המחשב שלי:

AV8-3rd Eye

eVGA e-GeForce 6800GT

*מפרט זה כולל כרטיס קול(משולב בלוח אם) וכרטיס מסך.

אני מעוניין לרכוש טלווזיה פלזמה LG מדגם 42PG6000

כרגע יש לי כבל VGA באורך 10מטר(כבל צבע שחור) שמחבר בין הטלוויזיה למחשב.

1. האם כדאי לרכוש כבל DVI ולחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה? או שעדיף להישאר עם הכבל VGA? *ברובם המכריע של הטלוויזיות אין חיבור DVI ככה שאם תמליצו לי לעבור לכבל DVI אז אני אצטרך למצוא כבל DVI ל- HDMI או משהו כזה, כי DVI ל-DVI לא יעבוד, ו DVI ל- VGA יאבד את כל האיכות...

2. מה דעתכם בנוגע לטלוויזיה? בנוגע לשאלה מס'1 אני מבקש את דעתכם בנוגע לכבל וידאו.

3. ביחס לכרטיס הקול שלי ולטלוויזיה שברצוני לרכוש, איזה כבל אתם מציעים? שמחבר בין הטלוויזיה לסאב->ולמחשב כמובן.

4. אני מעוניין במערכת סאונד היקפית אבל עדיין רוצה להשתמש ברמקולים של הטלוויזיה. האם זה אפשרי לחבר סאב, לשמוע מהטלווזיה ומעוד רמקולים נוספים מבלי לאבד איכויות או לשמוע עד של אותו קול פעמיים? בכל מקרה כרגע יש לי כבל RCA שמחבר את הטלווזיה לסאב לפי LEFT ו RIGHT.

*המלצות על סאבים או מערכת סאונד יהיו לבונוס.

5. האי ודאות הורגת אותי, כל עצה תתקבל בברכה, תודה.

6. מסתבר שבלוח אם שלי יש יציאה ל-S/PDIF IN & OUT, וכניסות של שמע 5.1(שניים אחוריים , שניים קדמיים).

כרגע אני מחבר את הסנטר/סאב(פלאג בלוח אם/כרטיס קול) אל הסאב ומהסאב LEFT ו RIGHT לטלוויזיה, האיכות לא משהו, יש טיפים?

אפשר להסתכל בלינק של הלוח אם על ה-MANUAL שם יש תרשים מדויק של הכניסות והיציאות.

תודה לכל מי שעוזר. במידה וחסר מידע נא לציין זאת.

תקציב?

התקציב הוא לא רלוונטי.

1. כשקונים מסך דק בכוונה לחבר אותו למחשב HTPC עדיף LCD!

סיבות כלשהן? יש מסכי LCD עם איכויות גבוהות כפלזמות? חיפשתי לא מצאתי. הקצב רענון והרזולוציה ממש חשובים לי. הפלזמה ששמתי בלינק לא תהיה בארץ אבל יגיע דגם דומה מאוד בקרוב(זה כבר בארץ).

42PG60UR

שימו לב ל-150Hz , פשוט אין מילים...

2. מה התקציב למסך?

תקציב לא רלוונטי

3.לא מצאתי את המסך בזאפ? אתה בטוח שהוא נמכר בארץ? מה מחירו?

כמו שאמרתי אין מחיר ואין מכירה בארץ, בקרוב תהיה. במידה ויש מסך LCD ברמה גבוהה עם 100HZ אני אהיה מעוד מעוניין לשמוע על זה!

4. בקשר לכבל הפתרון הטוב ביותר הוא חיבור DVI>>HDMI עלה לי 30 שקלים בKSP, כמובן בהנחה שהטלויזיה תומכת בNR בכניסת הHDMI.

מה הכוונה NR בכניסת HDMI?

פורסם

תקציב?

פורסם

1. כשקונים מסך דק בכוונה לחבר אותו למחשב HTPC עדיף LCD!

2. מה התקציב למסך?

3.לא מצאתי את המסך בזאפ? אתה בטוח שהוא נמכר בארץ? מה מחירו?

4. בקשר לכבל הפתרון הטוב ביותר הוא חיבור DVI>>HDMI עלה לי 30 שקלים בKSP, כמובן בהנחה שהטלויזיה תומכת בNR בכניסת הHDMI.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים