עבור לתוכן

שאלה לגבי איכות הסריקה במדפסות

Featured Replies

פורסם

יש מדפסות שנותנות איכות של 1200 על 2400 שזה לפי מה שאני מבין מעולה לטקטס אבל יהיה ממש גרוע לתמונות

איכות סריקה 2400 על 4800 עד כמה זה משמעותי יותר טוב לסריקת תמונות והאם ההבדל הוא ניכר?

או שכל הקטע ברזולציה גבוהה זה בשביל היכולת להגדיל את התמונה ולעשות תקריב ?

פורסם

מה שמשנה היא איכות תמונת המקור,אם תסרוק למשל תמונה מהעיתון גם במיליון DPI התמונה לא תהיה איכותית יותר.

פורסם
  • מחבר

אבל בוא נגיד אתה סורק תמונות שצילמת מהטיול כדי לשמור אותם במחשב..

עד כמה יהיה הבדל משמעותי אז??

פורסם

אבל בוא נגיד אתה סורק תמונות שצילמת מהטיול כדי לשמור אותם במחשב..

עד כמה יהיה הבדל משמעותי אז??

אתה רוצה להגיד שיש לך מצלמה לא דיגיטלית כדי לצלם תמונות בטיול?

פורסם

;D

פורסם

אתה רוצה להגיד שיש לך מצלמה לא דיגיטלית כדי לצלם תמונות בטיול?

אף מצלמה דיגיטלית לא תגיע לאיכות הצבע של סרט 35 מ"מ מתוצרת פוג'י ולוייה, אז תעשו טובה על תזלזלו!

אגב, לא סתם פוג'י החליטה להחזיר את הסרט הזה לשוק בעקבות לחץ של צלמים מקצועיים בעולם.

פורסם

על DSLR שמעת?? על מה אתה בכלל מדבר..

פורסם

אף מצלמה דיגיטלית לא תגיע לאיכות הצבע של סרט 35 מ"מ מתוצרת פוג'י ולוייה, אז תעשו טובה על תזלזלו!

אגב, לא סתם פוג'י החליטה להחזיר את הסרט הזה לשוק בעקבות לחץ של צלמים מקצועיים בעולם.

ואני בטוח שאותם צלמים מקצועיים מצלמים את התמונות שלהם במצלמות הסופר איכותיות שלהם שעולות משהו כמו $3000, ואחרי כן הולכים לפורום הזה ושואלים ברצינות גמורה איזה מהסורקים המעאפנים שעולים 200 שקלים יתנו להם איכות טובה יותר כשיעבירו את התמונות למחשב וידפיסו אותם במדפסת הגרועה שלהם שגם כן עולה 200 שקל על נייר סוג ז'.

:lol:

פורסם

על DSLR שמעת?? על מה אתה בכלל מדבר..

לא יעזור לך, צילום אנלוגי בפורמט 6X7" שעובר סריקה בסורק תופי או סאייטקס, אף מצלמה דיגיטאלית לא תוכל להתמודד.

פורסם

אתה צריך להיפגש עם מצלמות ה E0S של קנון MARK2 או MARK3 במיוחד.

אבל כל אחד והשלמות שלו.

פורסם

אתה צריך להיפגש עם מצלמות ה E0S של קנון MARK2 או MARK3 במיוחד.

אבל כל אחד והשלמות שלו.

נפגשתי וגם עיבדתי אותם עבור כמה צלמים בכירים בתחום.

זה עדיין לא זה בהשוואה לצילום אנלוגי מקצועי וסריקה בסורק תופי.

פורסם

טוב אני מוותר לך אחינו ;)

פורסם
  • מחבר

קצת חרגתם מהנושא..התכוונתי שבוא נגיד יש לי כבר תמונות שפותחו..או איזה שהיא תמונה שיש לי שאני רוצה לסרוק ולהעלות למחשב..(לא מעיתון!)

עד כמה ההבדל יהיה מורגש..

:'(

פורסם

קצת חרגתם מהנושא..התכוונתי שבוא נגיד יש לי כבר תמונות שפותחו..או איזה שהיא תמונה שיש לי שאני רוצה לסרוק ולהעלות למחשב..(לא מעיתון!)

עד כמה ההבדל יהיה מורגש..

:'(

סריקה מתמונות שפותחו לא תהיה שיא האיכות לעומת הנגטיב/פוזיטיב, אפילו בסורק מקצועי.

לכן כל סורק משרדי פשוט יתן לך תוצאה טובה עד גודל A4 אפילו A3 =42X29 CM

פורסם
  • מחבר

כלומר כל עוד הסורק לא יכול לסרוק נגטיבים וכאלו..(כמו ב7183 שזה דגם שיצא כבר מהמגוון..)

לא יהיה הבדל איכות סריקה של 1200 על 2400 לעומת 2400 על 4800???

אני לא מתכוון שיא האיכות..אבל יהיה הבדל מורגש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים