עבור לתוכן

שאלה באופן כללי לגבי איכות ההדפסה של מדפסות

Featured Replies

פורסם

איך אני יכול לדעת עד כמה איכותי איכות ההדפסה במדפסות שהרזולוציה שלהם היא 4800 על 1200 ?

לעומת זאת יש מדפסת של אצ פי שהיא גם באותה רזולוציה אבל יש לה 6 ראשים בפנים כלומר הגוון צבעים שהיא יכולה להגיע אליו יותר גבוהה והיא כבר מדפיסה באיכות של פוטו (זה כמו לקנות ראש דיו פוטו אבל פה זה כבר מההתחלה באיכות פוטו)

השאלה היא עד כמה ההבדל ניכר למשל לעומת מדפסות של אפסון שהרזולציה שלהם היא משהו כמו 5670 על 1440 נראה לי..

למשל על המדפסת של קנון 4500 יש לך רזולוציית הדפסה ממש גבוהה אז ככה שאני יודע שהיא תתן איכות הרבה יותר גבוהה מאפסון..אבל אם נשווה אותה ל7283?

בקיצור הייתי מעוניין לקבל השוואה באיכויות הדפסה לגבי המדפסות הנ"ל..

5783 אצ פי

7300 של אפסון

7283 אצ פי

וקנון ה4500 כמובן

פורסם

ה 7283 וה 4500 מנצחות פה עם יתרון לקנון אבל לא משהו מורגש במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח? בקנון 4500 יש גם רזולוציה מאוד גבוהה וגם 5 ראשי דיו כלומר גוון גבוה של צבעים..נכון שאחד פחות מה 7283 אבל רזולוציית ההדפסה היא הרבה יותר נמוכה..

אז בעצם מה ההבדל אם אני אקח למשל מדפסת שיש לה אופציה לראש דיו פוטו? כמו למשל ה4283 או ה5783 שיש להם את אותו האיכות הדפסה כמו ה7283 רק בלי החלוקה לראשי דיו.. בתוך הראש פוטו עצמו מקבלים עוד 3 גוונים וככה אפשר להגיע לרמת צבעים יותר עשירה..אז זה בעצם משווה את האיכות הדפסה ל7283

אני מאמין שעצם כך יש הפרש יותר גדול בין איכות הדפסה בין ה7283 ל4500

פורסם

איכס, מדפסות הזרקת דיו. סיימתי עם הגועל נפש הזה לנצח.

תגיד, מר בחור. ענה לך פה אדם שנחשב מומחה בתחום, ואתה באמת חושב שישנה את דעתו אם רק תשאל אותו "אתה בטוח"?

פורסם
  • מחבר

מר מודרייטורים או מה שזה לא יהיה..

הוא ציין את הברור מאליו..ברור שהקנון 4500 ולפי דעתי כן עם יתרון מורגש..

אבל ציינתי שם עוד כמה פרטים שרציתי שיתייחס אליהם..בגלל שאלתי עם הוא בטוח..מר מודרייטורים

פורסם

אתה נשמע כמו עובד חדש של אופיס דיפו.

פורסם

אתה נשמע כמו עובד חדש של אופיס דיפו.

[glow=red,2,300]זה ממש לא תשובה של מומחה לצערי הרב[/glow]

מר מומחה יקר...על סמך מה קבעת את התשובה שספקת לבחור? P.L,רזולוציה,איכות הדיו(בכל חברה יש להם שם משלהם) והדפסה על דף פוטו וכו'?

QttP:

זה שהוא מוגדר כמומחה לא אומר שעל כל דבר צריך להגיד אמן.

זה נכון שמדפסות דיו פחות טובות ועמידות מלייזרים אבל עדין לא צריך ככה להכפיש אותם ככה..כי יש טובות ויש גרועות בתחום.

פורסם
  • מחבר

ואתה נשמע כמו עובד לשעבר של אופיס דיפו

פורסם

[glow=red,2,300]זה ממש לא תשובה של מומחה לצערי הרב[/glow]

מר מומחה יקר...על סמך מה קבעת את התשובה שספקת לבחור? P.L,רזולוציה,איכות הדיו(בכל חברה יש להם שם משלהם) והדפסה על דף פוטו וכו'?

QttP:

זה שהוא מוגדר כמומחה לא אומר שעל כל דבר צריך להגיד אמן.

זה נכון שמדפסות דיו פחות טובות ועמידות מלייזרים אבל עדין לא צריך ככה להכפיש אותם ככה..כי יש טובות ויש גרועות בתחום.

על סמך העיניים שלי שראו את איכות ההדפסה במדפסות הנ"ל גם בדף פוטו וגם בדף רגיל גם באיכות רגילה וגם באיכות מיטבית,מספיק טוב? מרצה אותך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים