פורסם 2008 באפריל 2417 שנים שלום!אתמול באתי להפעיל תמחשב ואז בזמן הטעינה לפני שהוא מעלה את הוינדוס הוא טוען ואז עושה מסך כחול מה הבעיה?וגם אני לא מוצא במחשב תתיקיה של המינידונפ יש סיבה?תודה מראש!
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים אם לא נוצר MINIDUMP זה בדר"כ רומז על כשל ברכיב חומרה.תריץ MEMTEST ל-3 עד 6 שעות ו-MHDD לסריקה מלאה (בסביבות החצי שעה-שעה).
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים מסטיקי FAQMEMTEST כשמה כן היא, מריצה בדיקה לזכרונותMHDD מריצה בדיקה לדיסק הקשיח.
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים אוקי אז ככה, ככל הנראה אתה מדבר על bluescreen שנגרם לאו דווקא מכשל חומרתי..בעת החלון הכחול שעולה לך תוכל לראות בתחתית הדף את מספר השגיאה שמתחילה בדרך כלל 0x00...xxתרשום אותה אצלך על דף ותעביר אותה לפורום נקווה שאני יוכל לעזור לך לפתור את השגיאה.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר שתי דברים:1)אין לי איך להביא לך תסיסמא כי המסך עובר מהר מדי..2)יש פעמים שאני מעלה הוא עולה בסדר ויש פעמים שלא למה???!
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים ניסית להריץ את מה שרועי הציע לך?כמו כן תנסה להפעיל את המחשב ב Safe Mode with Networking ואם נוצרו קבצי Minidump תעלה אותם לפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.