פורסם 2003 במאי 622 שנים קח DVD של פיונייר הוא גם DVD מצויין וגם CD אחלה והוא מהיר הוא עובד בממשק ATA/66
פורסם 2003 במאי 722 שנים לא צריך DVD ויש לי צורב פשוט תענו לי איזה הכי טוב?אם אתה משחק משחקי מחשב אוטו תצתרך אחד הם עוברים איליו אוטוטו (ויש שמועות שכבר עברו בכמה משחקים)נ.ב. ההפרש לא מי יודע מה.
פורסם 2003 במאי 722 שנים לא צריך DVD ויש לי צורב פשוט תענו לי איזה הכי טוב?למה התכוונת בשאלה לצורב או למדיה שלו ?
פורסם 2003 במאי 722 שנים אני ממליץ על ASUS*52, יש לי אותו והוא עובד טוב מאוד.בקשר לאילו להמליצו על TDK, איפה ראיתם שאפשר להשיג אותם?
פורסם 2003 במאי 1122 שנים מחבר אם אתה משחק משחקי מחשב אוטו תצתרך אחד הם עוברים איליו אוטוטו (ויש שמועות שכבר עברו בכמה משחקים)נ.ב. ההפרש לא מי יודע מה.מאיפה שמעת על זה?? ומתי זה יקרה אם זה יקרה עוד שנתיים-שלוש אני כבר יוותר על זה אבל אם זה יהיה עוד חצי שנה-שנה אני יקח גם DVD
פורסם 2003 במאי 1122 שנים מאיפה שמעת על זה?? ומתי זה יקרה אם זה יקרה עוד שנתיים-שלוש אני כבר יוותר על זה אבל אם זה יהיה עוד חצי שנה-שנה אני יקח גם DVDיש כמה משחקים שנמצאים כרגע בפיתוח שהם נועדו לdvd אני לא יודע מתי יצאו לפי השמועות לדוגמא מטריקס נועד בהתחלה ל dvd
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.