עבור לתוכן

בעיה בצורב pioneer dvr-215D מחובר ב sata

Featured Replies

פורסם

היי הבעיה שלי די מורכבת,

קניתי בתחילה צורב של סמסונג המחובר ב sata , המחשב זיהה אותו אך כשהחלתי לצרוב מיד אחרי אחוז אחד נרו רושם burning fails

הייתי בטוח שהבעיה בצורב כי הלכו כבר הרבה דיסקים בבדיקה, החלפתי אותו ב pioneer dvr-215d המחתבר גם ב sata

המחשב מזהה אותו כמו שצריך , אך אותו דבר קורה גם איתו.. נרו מתחיל בצריבה אך מודיע על כשל אחרי אחוז אחד.

מה עושים ? (הכבלים של ה sata טובים, בדוק)

יש לציין כי יש לי צורב נוסף המחובר ב IDE מוגדר כ slave , יש לי הארדדיסק המחובר ב sata

המערכת : AMD Athlon 3800+ X2 , DFI LanParty NF3, Corsiar 1gb ram

תודה מראש,

Noder

פורסם

ניסית לצרוב בתוכנה אחרת כמו WMP למשל?אולי הבעיה מהתוכנה?יתכן גם שהחיבור סאטה הספציפי בלוח תקול.אפשר גם לעדכן דריברים של סאטה.

פורסם
  • מחבר

ניסית לצרוב בתוכנה אחרת כמו WMP למשל?אולי הבעיה מהתוכנה?יתכן גם שהחיבור סאטה הספציפי בלוח תקול.אפשר גם לעדכן דריברים של סאטה.

ניסיתי ב WMP , גם לא עובד.

לא נראה לי סביר שהחיבור תקול כי המחשב זיהה אותו בלי בעיה לאחר שהרכבתי.

לגבי עדכון דרייברים שלסאטה , איך מעדכנים את זה ? (אגב את הצורב עידכנתי).

פורסם

לגבי הדריברים הולכים לאתר הבית של יצרנית הלוח אם.מחפשים את הדגם שלך ומורידים את דריברי סאטה ורייד (בד"כ באים ביחד).האמת אני לא מאמין שזו הבעיה אבל אפשר לנסות.אגב עשית עידכון קושחה לשני הצורבים?

פורסם
  • מחבר

לגבי הדריברים הולכים לאתר הבית של יצרנית הלוח אם.מחפשים את הדגם שלך ומורידים את דריברי סאטה ורייד (בד"כ באים ביחד).האמת אני לא מאמין שזו הבעיה אבל אפשר לנסות.אגב עשית עידכון קושחה לשני הצורבים?

חיובי

מצאתי שם עדכוני סאטה ורייד, הם לא באים ביחד, יש הרבה עדכונים לרייד, להתקין את כולם אורק את האחרון ?

פורסם

אתה לא צריך עדכונים ספציפים לרייד אלא לסאטה.תתקין את זה שרשום עליו גם סאטה.במידה ויש כמה כאלה נסה אחד אחד או שתכתוב את השמות כאן.לפני זה כדאי לגבות את הדריבר הנוכחי במיוחד אם הדיסק של הלוח לא ברשותך.

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך עדכונים ספציפים לרייד אלא לסאטה.תתקין את זה שרשום עליו גם סאטה.במידה ויש כמה כאלה נסה אחד אחד או שתכתוב את השמות כאן.לפני זה כדאי לגבות את הדריבר הנוכחי במיוחד אם הדיסק של הלוח לא ברשותך.

עידכנתי מהאתר הרשמי את הדרייברים ל nforece chipset והכל הסתדר

תודה רבה

יש רק דבר מוזר אחד קטן ... כשמסתיימת צריבה פתאום הפלופי מתחיל לעבוד ...יש לך מושג למה זה קורה ?

פורסם

הם יושבים על אותו כבל ? (משולב IDE ופלופי) . מה הכוונה מתחיל לעבוד , הנורה מהבהבת?האמת כבר כמה זמן שאין לי פלופי.

פורסם
  • מחבר

הם יושבים על אותו כבל ? (משולב IDE ופלופי) . מה הכוונה מתחיל לעבוד , הנורה מהבהבת?האמת כבר כמה זמן שאין לי פלופי.

הצורב הוא עלsata והפלופי עלIDE

הכוונה שהנורה מהבהבת והמחשב כאילו מנסה לקלוט דיסקט שהוכנס (למרות שלא הוכנס)

פורסם

ככל הנראה זה בגלל הדריבירים שהורדת מאתר של הלוח אם.יכול להיות שהורדת גרסא המיועדת להיכתב על הדיסקט (שמוכנס כשמתקינים מערכת הפעלה על רייד או (לפעמים) דיסק סאטה).אם זה מפריע לך נסה לשנות את הדריברים ותראה אם התופעה נעלמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים