פורסם 2008 באפריל 2317 שנים 500GB שלSEAGATE דגם BARRCUDAWD דגם CAVIAR SE16 MAXXTOR דגם DIAMONDMAXיש אולי עוד חברה יותר טובה מאלו?
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים כל החברות אמינות באותה מידה לדעתי.את מקסטור קשה להגדיר כחברה כי הם נרכשו ע"י סייגייט די מזמן ועכשיו הדיסקים התקציביים שלהם יוצאים תחת שם זה (אני אישית לא ממליץ).
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים האמת שהניסיון שלי עם מקסטור נגמר די רע, ואם סיגייט קנו אותם אז אני אזהר. במסגרת עבודתי אני מעבד קבצי תמונה ווידאו וזקוק לדיסק אמין, WD שירתו אותי (עד היום בעצם) נאמנה, ובפעם היחידה שקניתי מקסטור - 3 שנים על השעון הוא החזיק (שזו בעצם ההצהרה ל"אורך חיים מקובל"). בשלוש שנים ויום הוא פרש לגמלאות יחד עם הרבה מידע לא מגובה. טעות שלי שעלתה לי בהמון שעות שחזור - ואני לא מתכוון להתעסק איתם שוב..
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים 500GB שלSEAGATE דגם BARRCUDAWD דגם CAVIAR SE16 MAXXTOR דגם DIAMONDMAXיש אולי עוד חברה יותר טובה מאלו?האמת שלי יש 3 דיסקים מחברות שונות.בינתיים יכול להגיד שהסמסונג והWD שלי משרתים אותי נאמנה.היום רכשתי את הסיגייט 500 גיגה אם 32 מגה באפר ואני מקווה שהוא אמין באמת,רק הזמן יגיד.לפי ביקורות שקראתי יש איתו הרבה בעיות ואני ממש מקווה שנפלתי על אחד טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.