פורסם 2002 בפברואר 623 שנים ה P.S 2 סתם דרעק, שווה לחכות לגירסה שתצא למחשב, אם תצא... ו Wizmaster הוא החבר הכי טוב שלי!! נכון?
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים ה P.S 2 סתם דרעק, שווה לחכות לגירסה שתצא למחשב, אם תצא... ו Wizmaster הוא החבר הכי טוב שלי!! נכון? לאאאאאאאאאאאא! Wizmaster הוא החבר הכי טוב שלי!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :smoke:
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים יש לחבר שלי את זה ב PS2 ... זה משחק אדיר... רואים ממבט 3D ממש כמו HITMAN...3D = Three DimensionalFPS = First Person Shooter3PS = Third Person Shooterזהו לא מבט 3d, זהו מבט מגוף שלישי.
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים יש לחבר שלי את זה ב PS2 ... זה משחק אדיר... רואים ממבט 3D ממש כמו HITMAN...FPS = First Person ShooterAlso Fram Per Seconed ;D
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים Also Fram Per Seconed ;DIts "Frames Per Second".And also these:Favorite Picture SelectionFire Protection SystemFast Packet SwitchingFeet Per SecondFloating Point SystemFloating Production System
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים תמצאו חבר עם P.S 2 ותראו את המשחק אצלו... לא אסון גדול.לי יש כבר אחד כזה ;D
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים אני מת כבר שיגיע הגייםקיוב זו הקונסולה הכי טובה עם המשחקים הכי יפים רק חבל שזה יגיע רק ב2003
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.