עבור לתוכן

שאלה לגבי לוחות של DFI.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

אני מתלבט בין לוח אם כזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2818

של DFI לבין לוחות עם אותו צ'יפסט של GIGABYTE, מה אתם אומרים?

*אני לא עושה OC ,בסה"כ אני לא מכיר את הלוחות של DFI אבל מצפיה במערכות רציניות בחו"ל אני מבין שהחברה אמינה.

מה אתם חושבים?

תודה לכולם!

פורסם

אחינו צודק. ג'יגה בייט שולטים מעל כולם במחירים של עד 1000 שקל. מעל 1K הם משתווים רק לASUS.

להלן לינק עם השוואת מחירים

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581840

פורסם
  • מחבר

אוקי קיבלתי ,אבל אני חייב להודות שאני מתבייש לומר שלוח אם בצבע שחור פשוט עושה לי את זה !

במיוחד שהוא הולך להיכנס ל-P182 ששחור מבפנים. - יש לכם המלצות ללוח אם אמין בעל צ'יפסט P35 בצבע שחור?

פורסם

אני מצאתי כמה (חוץ מה-DFI).. לא נתת תקציב אז אני אכתוב את כולם.. רק תבחר..

1. ABIT IP35 או IP35 PRO

2. ASUS P5K-C או P5K-E (כל הלוחות.. יש WS.. יש WIFI... ויש עוד איזה אחד..*.

התקציבים הם מבערך 700 שקל עד 1200.. זה מה שמצאתי עם P35.. בהצלחה..

*לוחות ה-ASUS מומלצים ביותר..*

פורסם

ג'יגה בייט שולטים מעל כולם במחירים של עד 1000 שקל. מעל 1K הם משתווים רק לASUS

תוכיח.

פורסם
  • מחבר

אני מצאתי כמה (חוץ מה-DFI).. לא נתת תקציב אז אני אכתוב את כולם.. רק תבחר..

1. ABIT IP35 או IP35 PRO

2. ASUS P5K-C או P5K-E (כל הלוחות.. יש WS.. יש WIFI... ויש עוד איזה אחד..*.

התקציבים הם מבערך 700 שקל עד 1200.. זה מה שמצאתי עם P35.. בהצלחה..

*לוחות ה-ASUS מומלצים ביותר..*

תודה! לפי דעתי מבחינת מראה ה-DFI פשוט נותנים בראש!

אני יודע שככה לא מודדים רכיבי מחשב אבל יש דברים שאתה פשוט רואה ומתפעל מהם ושוכח מכל השאר.

פורסם

אני עדיין לא מבין למה אתם יוצאים מנקודת הנחה שה-DFI לא סוס בלי שום קשר למראה.

אם יש ללוח אחר פיצ'רים מתקדמים יותר (DDR3 או יותר סלוטים) אז זה בהחלט יכול להוות יתרון לחלק מהמשתמשים.

אבל מבחינת ביצועים ואמינות וכו', DFI בעלי סטנדרטים מעולים ובתכלס כל עוד משתמשים באותה ערכת שבבים ושומרים על איכות בניה טובה, ההבדלים לא אמורים להיות מורגשים מעבר לכמה נקודות בודדות בבנצ'מרקינג.

פורסם

תוכיח.

מה?

רועי לפני חצי שנה פתחתי דיון אם עדיפים לוחות ASUS כמו P5K מול DS3 באותו מחיר ועוד כמה דגמים מעל של ASUS מול כמה דגמים של GIGABYTE וכולם פה אמרו שGIGABYTE עדיף בגלל איזה פאזות חשמל ועוד דברים ששכחתי כבר וחיבורים חיצוניים, ה BRACKET הזה ESATA החמוד וכדומה . . .

אז עכשיו אתה אומר הפוך?

פורסם

איפה ראית שאני אומר משהו הפוך

אני פשוט נגד הצהרות כוללניות בלי שום פירוט הגיוני (ולא, "אממ היה איזה תארד שאמרו בו איזה משהו שאני לא בדיוק זוכר אבל בעיקרון זה טוב" זה לא ממש טיעון מוצק מבחינתי.

אם אתה מרגיש מספיק בטוח לצאת בהצהרות, תדאג לפחות לתת לזה גב אחר כך.

אם מבחינת פיצ'רים הוא לא מרגיש שב-DFI חסר לו שום דבר, אז מה נשאר? ביצועים ואמינות.

בשניהם אני מאמין ש-DFI לא יפלו מהגיגהבייט בצורה שנראת לעין מצד המשתמש (צריך הרבה הבדל בשביל לשים לב לזה בשימוש יומיומי).

בכל אופן אני אשמח אם מישהו יתקן אותי במידה ואני טועה, ככה אני רואה את זה בכל אופן.

פורסם

1. לא דיברתי כלל על DFI, אין לי ניסיון איתם אז על מה שאין לי ניסיון - אני לא מדבר וכולל בתשובות שלי, אלא אם כן אני מתייחס למשהו מסויים שהיה כתוב היכנשהו.

2. מצאתי את הדיון מלפני חצי שנה. קרא את כל הטיעונים בעד GIGABYTE שגרמו לי להמליץ מאז רק על GIGABYTE:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=304973.0

פורסם

גררנו את הדיון הזה לנושאים לא קשורים ופה אני מפסיק להגיב בנושא.

רק חשוב לי לציין למען קוראי הדיון שהכללות כאלה:

ג'יגה בייט שולטים מעל כולם במחירים של עד 1000 שקל. מעל 1K הם משתווים רק לASUS

הם פשוט מאוד מוטעות.

לקחת את הדיון (מהלינק) קשה מידי וממה שאני רואה אתה קצת ננעל על חברות, מקודם היית פאנבוי של אסוס עכשיו פאנבוי של גיגהבייט.

אתה לא יכול לעשות החלטות רק ע"פ היצרן,

קח לדוגמא את התגובה של segevon

קח את כל הדגמים שהבן אדם מתלבט לגביהם ותחשוב איזה יתרון יש למי ולמה.

אם למשתמש לא חשוב פיצ'ר מסויים ופיצ'ר אחר חשוב לו יותר, אז לוח אם אחר יתאים לו יותר.

גיגהבייט ואסוס הם לא היצרניות היחידות בשוק, ולהגיד שבין 0-1000 ש"ח תמיייייייד גיגהבייט הם הבחירה הכי טובה לכל המשתמשים, זה "קצת" אבסורד.

פותח התארד, אם עוד לא הגעת להחלטה וקצת בלבלנו אותך,

תציין מה בדיוק חשוב לך בלוח (כולל הכל), איזה פיצ'רים פחות חשובים לך ומה התקציב הסופי שלך, ויוכלו להתאים לך לוח אם שהכי קרוב לדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

VATOS תודה על הסדר :-)

בכל מקרה אני יכול להגיד מההיכרות שלי מבניית מערכות מחשב על שני החברות האלו (אני עובד בחברת מחשבים שמשתמשת בלוחות של החברות האלו)

אני יכול להגיד שגם אסוס וגם ג'יגהבייט עושות לוחות אם באותו הרמה פחות או יותר עם אותם פיצ'רים, ובשנים האחרונות ניתן לראות שג'יגהבייט האנדרדוגית עולה לכיוון של אסוס ואני מאמין שלא ירחק הזמן שג'יגה בייט תהיה היצרנית הכי נחשבת בעולם ללוחות אם, פשוט כי לאנשים ימאס לשלם בשביל השם של אסוס.

זו רק דעתי,כל אחד אחר מוזמן לחשוב אחרת.

פורסם

לפי מה שאני רואה, FOXCONN הולכת לקחת את כולם.

ASUS כזכור תופרד לחטיבותץ משנה תחת מותגים אחרים ותיעלם וGIGABYTE ו FOXCONN יילחמו בראש.

פורסם
  • מחבר

גם ככה FOXCONN מייצרת כבר היום כל מיני רכיבים ללוחות של ASUS ו GIGABYTE.

אם תסתכל בחלק מהלוחות של שתי היצרניות האלו - מורכבים עליהם רכיבי LAN של FOXCONN.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים